America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ehh milenne ha az összes magyar klán 1esülne?
sztem kiraly. Csomoan lennénk.

The Garrett
Na majd jól fejenlõlek valamikor 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mu*][*h4pHu|{4
Mármint ,nem gagyi a géped!

Mu*][*h4pHu|{4
Najó csak vicc volt!

Mu*][*h4pHu|{4
Mert láma vagy ,és gagyi a géped.

The Garrett
nekem ase egyetse

A mohaanak ténleg elég gagyi a netkódja. Én speciel azért hagytam abba. Olyan volt mintha folyamatosan akadoztak volna az emberek. DE armynál teljesen más úgy ahogy mondtátok. 300-as pingel és lehet élvezni a játékot.

"Mert akkora lámák, hogy még a Mount McKennáig sem jutottak el, estleg már a regisztrációnál elakadtak.Vagy olyan szar gépük van, hogy el sem indul rajta az Army."

ez így van

Petyus_
Akkor úgy fogalmazok, hogy azért nem játszottam, mert német szervereken a Bridge-en szaggatott volt a saját és ellenfeleim mozgása. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Mu*][*h4pHu|{4
NANA nem a mohaa!A netkód!

[Rush]
Mighty-nak igaza van az AA😮-hoz képest a BF meg a MOHAA 1 nagy rakás SZ@R!!!!!

hTTp://ror.hu/

Mighty
hiaba rossz a ping, akkor is jatszhato az aa...nem ugy, mint a mohaa vagy a bf...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Petyus_
Hmm.. nálam a BF42 multi demo volt a fordulópont. 😊 Meg azért hagytam abba, mert egy ideig nem volt Landor, külföldi szervereken meg rossz volt a ping.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

The Garrett
nem... az egy célkereszt akar(t) lenni ha jóltudom... minden topic moderálva van elvileg...
mondjuk az a topic mindenrõl szól csak a CS rõl nem.

The Garrett
"Hihi emlékszem amikor kijött az aa, mennyien voltak az #aa.hu csatin" jaja emléxem még régen nagy verseny folyt hogy ki ér be elõbb a DF szerverre mert annyian voltunk hogy 3 szerver is kevés lettt volna...

CSak gondolom sokankiábrándultak belõle anno mert igencsak bugos volt..

Mighty
Gondolj csak az Infiltration-ra.

Szinte csak CSOCSO tartja eletben a topicjat 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Hihi emlékszem amikor kijött az aa, mennyien voltak az #aa.hu csatin :>. Egybõl készítettek egy lámasupport oldalt, amivel 1 hónap után sajna nem foglalkoztak 😞, mára pedig már nyoma sincs. Igaz az fpscentralon vagy 1 aa-val foglalkozó lap, de az olyan gyengus mint maga az fpscentral.
Na de hát ez így szokott lenni. Azokkal a játékokkal mindig kevesebben játszanak ahol taktikázni, gondolkodni kell, no meg reális. Ellentétben a q3-al, ut-vel, cs-vel.

Legyen már valami kis élet

<---- ez 1 igen pojénos figura

vajdi én spec nemtom.

Csöves cs 😊. Valamikor még nemvolt az 😉. De jól elbakták.
Azért megadod a címet? Hátha még megy.

Mu*][*h4pHu|{4
UP!

az mit jelent hogy ha a Forumban a listán egy csati mellett (x) jel van?
netán moderálva lennék? (CS csati)

Amugy jönni jönni DFL be mer.... hüha irc: #DFLaao.hu (kár hogy most nincsesnek fent botok ) még tényleg kellene 3-4 ember !!!! mer ha nem akkor hüdebabebábé

csít? nehogy má.... gondoljatok bele jaccol, aztan halhatatlonok az emberek, meg simán lelönek meg minden... remelem landorrol is bannaolva lesznek ezek a rákfejüek vagy akkor jelszavasra kell csinlani

jaja. Valakit elkapnak csíttel, örökre kéne banolni minden szerverrõl. A cs-t is a csít vágta haza...

Mu*][*h4pHu|{4
Tudtam!És tudtad ,hogy nofog ,no recoil ,szines skin is van hozzá?És azt tudod hogy az emberek nem hülyék és levágják fél óra után?És ,hogy kimennek ilyenkor szépen mircre és a userneved meg az ip-d simán banolják ilyenkor!Szal csítereknek official serveren nem sok esélye van!Kár ,hogy csak officialon.

Timber
Garrett te mit ettel?

A CODE eredetileg BF/MOHAA klannak indult ... Csak voltunk paran akik AAOztak ... ^.^

Egy kis AAOban benne vagyok .. meg BFben is .. meg MOHAAban is ... de minderre nincs idom ... ^.^

Amugy tudtatok, hogy van mar Americas Army Aimbot? Tudnam minek basznak el minden jatekot a csalasokkal ...

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

The Garrett
köszi fogok de most minden este warunk van :/

zotyesz
Tényleg, várunk esténként (általában van valaki) az irc.trefort.net #hsf csatornáján.

[Rush]
Szóval 1edül vagy?????
Akkor gyere este velünk játszani!!!

The Garrett
hát jah a CODE is részben AAO klánnak indult aztán senki nem AAOzik már csak én :/

zotyesz
Ne bántsuk a CODE-t. Amikor nagy nehezen megalakultunk, õk voltak akik jöttek volna velünk edzeni.😊

[Rush]
Itt se fogtok majd 😊

The Garrett
ja ja emléxem még az 1.1 1.2 ben a full DF aaozott 😊 ott nem lehetett labdába se rúgni 😊

HSF tényleg? 😊) én irc es vagyok

[Rush]
Na jó estét, a DFL és a HSF clan holnap mindenkit vár a treforton a HSF szobában, kb. 7-8 körül!!!!
(nyílt nap lessz)

[DF]ricsik
bekattatntá vajdi?

Prank irj egy levelet nekem és adok letöltõ helyet ofphez
DEAD FUCKIN' LAST

ehhe ehhe.... (de DFL az haver? 😊))

[DF]ricsik
hát akkor ellen nem maradna talpán, ha beindulna a df power

ez menömanófalógalógyalogkakukk meg minden egyéb, ha fáztok, talán egy vasaló árnyékában megpihenve jól elbeszélgethet két illetö akik éppen egy focimeccsröl vagy akár az is lehet hogy nem is ma van hanem holnap, vagy csak na midn1 ez más mintha azt mondanám hogy a lámpa kialszik mert az idö végtelen és ha felborul az idökontíínúm és megsemmisül a világegetem akkor Mória kapuja bezárul végleg mint kutya megeszi a szalonnát és így tovább az idök végezetéig. vagymi...

Pentium

csak pojén 😉))

DFL HSF

NA mostmá tok beszurni szmálylíít

fluga
ja és a honlap itt szvsz jobban jön:
http://hsf.hq.hu

fluga
a radeon9000esen 1024*768ban a mountain (nem az ambush, hanem a másik a bridge folytatása) röhögve adta a 35fps-t 2gigás procival, full grafikán, úgyhogy asszem a 9700es az ultra durva

zotyesz
Látom az egészséges versenyszellem már mûködik. (az önbizalommal együtt...)

Mu*][*h4pHu|{4
Szerintem nem sokkbol tart a DF-nek még 2-3 AA-st összeszedni!Többek közöt itt vagyok én is!És akkor egy 6vs6ba akár esélyetek sincs!

Kellet nekem Tuxhofe néven regisztárlni magam,most aztán nem tudják ki az a király csávó és le vagyok cheaterezve😊

\"Life is around you and in you.\"

[DF]ricsik
regisztálnod kell sg-n vagy nem tudod?