60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
Prank #15525 lol, a tracker szerint 6 honorom van -
Prank #15524 grrr... van köztetek modemes? ez a rohadt matáv vagy freestart hétvégén 1.30 körül mindig szétkapcsol és már nagyon kezd idegesíteni -
Prank #15523 hát ha engem kérdezel...nem kötelező ezeket a programokat használni, de mindenképp nagy segítséget jelentenek (pl én nem használok hangtovábbító,chatelő progikat)
a tracker segítségével látod, hogy merre vannak a magyarok...---->meglátogatod őket, és szerintem a többség segíteni fog ha nem bírsz a pályával
én mondjuk szeretem saját magam felfedezni a terepet, ellesni néhány trükköt stb...
probléma szerintem a komunikációval lesz, ha nem tudsz angolul és nem magyarokkal játszol, ebből sok félreértés szokott lenni...
na meg néhány 12 éves szintű gyerek is meg fogja keseríteni a játékod
semmi többet nem tudok mondani erről, teccik érteni?
-
#15522 Ja most nezem a kepet Slow az nem en vagyok a Steyr Aug-al en a bal oldalon vagyok a maszkos opfor:)) -
#15521 SSBeeci! a TS tenyleg jo otlet csak majd az IP miatt nem engem kell megkerdezned,mert nem en uzemeltetem es nem mindenkinek van kiadva az ip cim.No nem miattad hanem csak ,mert olykor-olykor mar angy a torlodas a TS-en es a sajat klanunk tagjai sem fernek be.
Rush, Mighty, es a [HWT]-s sracok uzemeletnek(ill. lehet nem ok uzemeltetik,de van adminjoguk) tudtom szerint.Bar utobbinal gondolom mar nem vagyok szivesen latott vendeg annak ellenere 2 napja meg nyomtam veluk:)
Ha mar rajta leszel a TS-en szivesen segit mindenki.
-
#15520 Na jóccak all, megyek oszlásnak indulni, me hónap megen meló van...este 10 körül jövök, meg lövök:-)...már ha ez érdekel vkit..megaletargia... -
#15519 és még midíg 10 a nem sokkal több honorjaim száma -
#15518 ...őő MEIER Fater ez te lennél...ha igen akkor lol és jó a logód!! Amúgy konkrétan egy nagy szar faszompicsamegarecska (elnézést)az adatok tekintetében a tracker info...lényeg mint azt már nemrég írtam:Egy kör alatt 7/7=34 szer haltam meg...FÁKK -
#15517 ez teccik :)) -
#15516 15499 -
#15515 Bocsi a zavarásért Crassus...sőt PRANK is!!Azé olvastátok kicsit lejjebb amit S-írtam??? -
#15514 há miat...há tipíja atta tét árom évee neem há leüli a véétéén...HHHHHHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
Prank #15513 Én... ni no é nem tom... -
#15512 bocs az offert: Szoval eleg pontosak es eleg erosek kb 35-45 meterrol siman eltalalsz egy emberalakot puskaval bar gazos pisztollyal is.Momentan nekem meg csak egy gazos pisztolyom van de az is atviszi a kolasdobozt 5-8 meterrol:))
O az:
-
#15511 Mind1 most má lépek jo estét.... -
#15510 A kukimba lehet ide belépni...most ide is regeljek...a FSZM... -
#15509 há látod...ö titülötatta mi ti tülötatt...ő tuttá....ha te neti dere ató a valaé-valaé neá nem?... -
#15508 naon állat :)))))
ez jó mert itt relatíve olcsón lehet gyaksizni:)
mennyire pontosak ??? pl. 10centis tárgy
bocs az OFF-ért :) -
#15507 Megpróbálok Belton..asszem tom mi az... -
#15506 ...ezügyben lehet hogy lesz megoldás....asszem Csévharaszton, ill. Budaőrsön csinálja a cimbim ezt a biznicet..Megkérdezem, megírom.. -
#15505 fel tudsz jönni a gyaloglora BMX szoba okee... me ott vaok -
#15504 Ja...multkó...(vót valamikó rövidítése)kérdezték tőlem hogy mik is ezek:vót amit tudtam, de legtöbbjét pontosan nem):
lol, gjt, omg, D, azt mikó...és a többi..szal tényleg jó lenne, ha pontosan leírnátok a leggyakrabban használt rövidítéseket, me pár új armys haverskám kérdezte, de erre
nem igazán tudtam én se pontos választ adni -
#15503 Ott is van tk, mer' akkor vigyázz a hajadra -
#15502 Jo dolog dehát kicsit pénz igényes... -
#15501 Csövet meg csavartot is..lol -
#15500 Airsoft-oztunk olyasmi mint a paint ball,csak itt elethu fegyvermasolatokkal jatszanak amik kis 6mm-es muanyag golyokat lonek ki.Tud am fajni szereztem 3-4 golyonyomot par napra en is:)
http://airsoft.kerekperec.hu
(erdekessegkent kukkold meg) -
#15499 Navégre!Tudok írkálni beregelve is!!Naszal Öreg rókák és mindenki...Délelőtt írtam egy hosszabb lélegzetű gondolatot...de azt -hatom...mert még nem telt el a 24óra a reg óta...Röviden mégegyszer...Szal nincs itt Gfreiter ügyeletes barátom...itt vagyok én...-iccsetek:-)
Mi az hogy:Jo volna, ha mindenki a quakenetes irc servereket hasznalna??
és az hogy:nincs Ventrilo szerver a Code szerveren???
Nanemáá...Szal teccikéteni...??És akkor az újfelszerelők találják meg az öreg bakákat..
Bár van TeamSpeak2 RC2-m, de azt nem igazán tudnám használni(este), mert az asszony szerintem letépné a fejemet és tele****-ná a testemet...ha a pici fiam felébredne...
Aztán jó lenne, ha néha segítenétek (öregek), ha má ott loholok mögöttetek:pl. itt állj meg, jobbra, balra, ezt csináld-azt csináld...Jobban esne egy két tő mondat..tudnám hogy számitanak azé rám és nem csak rohangálok, aztán ha kinyírnak vkit az a baj, ha meg engem, akko meg jön a camper duma...Kérem a tisztelt "Vének Tanácsát" gondolkozzanak el ezen... -
#15498 Heeheheheh hetföre hozzák az Ipari csapágyat a hátso agyba lol :PP -
#15497 Szavesztek mindenki, Cső-Csavar-Csapágy!! -
#15496 Miért van nekem olyan érzésem, hogy a PB nem megfelelően működik? Sokan nagyon jól játszanak, túlságosan is jól, és mindíg tudják honnan jön az ellen.... Lesz vmikor ebben vmi változás? Mármint javítás, fejlesztés...stb? Tudom "folyamatosan fejlesztik..." Meg egy angol egyetem kutatásai szerint.... -
#15495 Friczy itt az új bannerod! -
#15494 Király, látom nem unatkoztál, lolllll -
#15493 és pontosabban ott mit csináltok ?? -
#15492 Ja ja Pécelnél valami volt ruszki laktanyánál.
Slow ott még csak gyakoroltunk:) -
#15491 bazz 10 percre lakom péceltől, ez ott volt ???? -
#15490 neked meg jó a melled :P -
#15489 és miért fogod rá a stukkert a gyerekre? rossz volt? vagy ő a tusz? esetleg terrorista? ;) -
#15488 Sajnos nem tudtam ,hogy fotóznak így nem tudtam beállni valami tuti pózba kezemben az összes ottlévő fegyverrel:))
(mp5,m4a1,sr16,ak47 stb:) -
#15487 http://egri.kiccsavo.hu/2003.09.26.erotikakiallitas/ -
#15486 http://lajli.gau.hu/~lajbi/kepek/magan/pecel0927/img2088.html