A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • ZsozS
    khhhm... a vita úgy gondolom értelmetlen, viszont azt én sem türném el senkinek, hogy anyázzon 1ilyen kis HÜLYESÉGÉRT (meg másért sem mert kiverném a fogát), mert rálöttem 1játékban és roe-t csináltam MAGAMNAK! Lacek80 barátom akinek nem inge... de azé' kiváncsi volnék rá, hogy akkor ki volt az a balhés manus! De most már kezd telelenni a tököm az ilyen f*szkarókkal, hogy 1kis hiba miatt verik a nyálukat!Pláne, hogy a Crassus még elnézést is kért (mert én hiszek neki ugyanis Ő volt egyedül 1 klán ellen és neki nehezebb védekeznie, mert az egész HWT áll vele szemben)! A külföldi klánoknál egyre többször találkozom hasonló esettel, tisztelet a kivételnek! Végül pedig annyit szeretnék hozzá fűzni a dologhoz, hogy kár lenne ezt a nagyon jó kis játékot ilyen SZARSÁGOKKAL elb*szni és elrontani mindenki hangulatát! Eddig ide mindenki szívesen ját jácc'ani és nagyon remélem, hogy ez ezután is így lesz!!!! úgyhogy ELÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG A B*SZAKODÁSBÓL