America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az se semmi, hogy a fustgranat fustje athatol a falon 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ugyanez a gránát ( mármint helyileg ) nem ölt meg mikor azon a lenti folyoson alltam az ajto elõtt..... 😊
simán??? szerintem ez oriási bug, máskor meg sokkal közelebb állok a gránáthoz és nem halok meg, mondjuk azért meghalni például nem kéne tõle...
hogy lehetséges ez?????
a gránát a földszinten robban és én mégis megsebzõdõm tõle, sõt egyszer meg is haltam tõle...
a gránát a földszinten robban és én mégis megsebzõdõm tõle, sõt egyszer meg is haltam tõle...
Na most megyek és addig AAOzok míg 1 honorpontot nem kapok 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
már van AAO aimbot?
DE ahhoz kellenek szines skinek stb... már azok is vannak?
DE ahhoz kellenek szines skinek stb... már azok is vannak?
ma egész este arrol folyt a vita hogy egy srácnak 30 honor pontja volt az egyik official serveren és állandoan ki akarták rugni mert hogy õ csaló, mindig 300-400 pont között teljesitett a srác
Official Serveren nem lehet csalni ugye jol tudom, egyesek váltig állitották hogy lehetséges aim bot használata...
Official Serveren nem lehet csalni ugye jol tudom, egyesek váltig állitották hogy lehetséges aim bot használata...
kb mint mikor am-ban voltunk 96 ban:
Tûzoltó odamegy anyámhoz a strandon:
-Hello where are you from?
-Hungary
-Aaa Africa!
no comment...
Tûzoltó odamegy anyámhoz a strandon:
-Hello where are you from?
-Hungary
-Aaa Africa!
no comment...
Az még oké, hogy nem tudja hol van Magyarország, mert azért mi se tudjuk mind az 52 államot, de hogy a saját történelmük legfontosabb részének egy ilyen egyszerû dolgát nem tudja, hogy nem a németek, hanem az oroszok bombázták Pearl Harbourt... 😄 na jó csak vicceltem a ...japánok... 😊
Én a következõ beszélgetésnek voltam szemtanuja:
amcsi gyerekek kötözködtek egy német sráccal, majd az amcsi beszolt: when germans bombed pearl harbour, it was fair?
hamburger kids
amcsi gyerekek kötözködtek egy német sráccal, majd az amcsi beszolt: when germans bombed pearl harbour, it was fair?
hamburger kids
Az semmi...
Amerikai srác kérdezi hol élek...
én: Magyarország (Hungary)
amcsi: Cool... Melyik államban is van?
en: ehh...
Ezek az amcsik hülyébbek, mint bárki más. Dicsõséges Bush vezesse õket! 😄
Amerikai srác kérdezi hol élek...
én: Magyarország (Hungary)
amcsi: Cool... Melyik államban is van?
en: ehh...
Ezek az amcsik hülyébbek, mint bárki más. Dicsõséges Bush vezesse õket! 😄
Érdemes megfigyelni miket csetelnek:
angol gyerek bejön:
... ...
-Oh yeah? Well Brit Girlz rule more than the fat yankee ones.
-What the fuck is Brit?
-Brit is a short word for British you asshole!
-Really?- than kiss my ass BRITney!
angol gyerek bejön:
... ...
-Oh yeah? Well Brit Girlz rule more than the fat yankee ones.
-What the fuck is Brit?
-Brit is a short word for British you asshole!
-Really?- than kiss my ass BRITney!
Ja, vagy mindenki bejelölte, hogy köszöni nem kéri a leaderséget, és akkor autómatán annak adja, aki vállalja.
Jajj te kis hülye 😊 Azt jelölik ki fireteam leadernek, aki az adott csapatban Alpha, Beta, stb.-ben a legjobban teljesített. Vagy aki kijelöli magának, hogy leader akar lenni.
még nem TKztam hivatalos szerveren 😊 na akkor próbálkozom még.
MIt csinálok rosszul:
OFFICIAL szervereken ált bennevagyok az elsõ 3 ban. mindig kineveznek Fireteam leadernek. DE sose kapok egy kurva honorpontot sem!!!!!!!!
OFFICIAL szervereken ált bennevagyok az elsõ 3 ban. mindig kineveznek Fireteam leadernek. DE sose kapok egy kurva honorpontot sem!!!!!!!!
500 pont 1 honor!!!!
Ezeket a honor pontokat akkor kapod, ha már összegyüjtöttél 500 punktot!!!!!!!!!!
Ezt úgytudod megnézni, hogy az f1 lenyomásával a név stb. mellett ott van 1 score táblácska ott, láthatod mennyi pontot gyüjtöttél!!!
Ezeket a pontokat kaphatod gyilokért, a vezetõ (ha csapat vezetõ vagy és nyertek akkor 100 pontot is kaphatsz)vagy azért, ha a kitüzött célt te vagy 1 másik csapattársad csinálja meg, de azért 1értelmû, hogy több pontot kapsz azért, ha te csinálod nem a társad!! Az öngyilokért a TK-ért -pontokat kapsz és a gép kegyetlenül le is vonja!!! Kb. ennyi, ha valamit nem értesz akkor kérdezz megprobálok rá válaszolni!!!
Még 1x utoljára elmondom, hogy aki esténként akar 1 jót játszani vagy csatlakozni 1 klánhoz, esetleg kérdése van az jöjjön be a treforton a HSF szobába, szívesen segítünk mindenbe, általában mindig van ott 2-3 {HSF} arc!!

Ezeket a honor pontokat akkor kapod, ha már összegyüjtöttél 500 punktot!!!!!!!!!!
Ezt úgytudod megnézni, hogy az f1 lenyomásával a név stb. mellett ott van 1 score táblácska ott, láthatod mennyi pontot gyüjtöttél!!!
Ezeket a pontokat kaphatod gyilokért, a vezetõ (ha csapat vezetõ vagy és nyertek akkor 100 pontot is kaphatsz)vagy azért, ha a kitüzött célt te vagy 1 másik csapattársad csinálja meg, de azért 1értelmû, hogy több pontot kapsz azért, ha te csinálod nem a társad!! Az öngyilokért a TK-ért -pontokat kapsz és a gép kegyetlenül le is vonja!!! Kb. ennyi, ha valamit nem értesz akkor kérdezz megprobálok rá válaszolni!!!
Még 1x utoljára elmondom, hogy aki esténként akar 1 jót játszani vagy csatlakozni 1 klánhoz, esetleg kérdése van az jöjjön be a treforton a HSF szobába, szívesen segítünk mindenbe, általában mindig van ott 2-3 {HSF} arc!!

hTTp://ror.hu/
Már zakatolok a 13 honor pont felé. Nincs valakinek egy táblázatja, hogy milyen cselekedetért mennyi pontot kap az ember?
Nekem olyan cheat kéne, hogyha beírom, akkor átvált sniperre a fegyverem, és persze csak nekem mûködne. 😊
Igen az nagyon jó lenne, de csak én kapjak olyat. Ha mindenkinek lenne, akkor megint könnyen leszednénnek. 

OICW megbukott, mert iszonyat drága fegyver, és rohadt bonyolult az egész, nem is beszélve a 300 oldalas kézikönyvrõl.
Én sem kimondottam arra gondoltam, de ha jól tudom a HK nekik fejleszti az OICW-t. Hecklerék nagyon nyomulnak.
Iszonyat a verseny a sniperért, annyira szar, hogy versenyezni kell, hogy kié legyen a sniper. 😞
Szerintem, épp az, hogy a hangulata miatt a legjobb. Sniperre szoktam menni, és van olyan, hogy olyan jól elbújok, hogy az ellenfel szinte rajtam tapos át, ez a többi pályánál nagyon nehéz.
en akkor csak ugralok folyamatosan ... az miert jo? ^.^
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~