60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#15401 En tovabbleptem es el is leptem jo messzire.SORRY ,de aki nyilvanosan hulyet csinal belolem(megprobal) azzal nincs beszelnivalom.
eggyetlen egy "idiot" sem hangzott ott el pronyo meg azt sem tudta hogy magyar vagyok a "FUCK U"-jara is poenosan reagaltam (bar nem esett jol) es miutan irtam neki hogy "en is beszelem a nyelvet"utanna mar szep magyar szavakkal illetett. Mindegy nem kislany vagyok hogy megmaondjalak anyukamnak,de ez a meghazuttolas engem sziven utott.Igen befejeztem de nem fogjuk egymas oldalan sem vedeni sem tamadni az Army-ban eggyetlen palyat sem. -
#15398 Köszönöm... -
#15397 A lényeg, hogy van egy "pb_plist" parancs, amivel a szerveren lévő játékosokat lehet lekérdezni. Mindenkinek van egy slotja, ezt megjegyzed, és "pb_kick #" parancs kiadása után szavazhatsz így PB-szerűen. (#=a slot száma)
Nincs sok értelme, aki akar itt olvashat róla bővebben (angolul:) -
#15396 Úgy is van, menjetek fel egy üres magyar szerverre aztán..(Klánháborúúúúú!!!!!) -
#15395 Lacek ha jol emlekszem azt irtam nem altalanositottam a klanra.Pusztan volt egy kerdo mondatom hogy minden HWT-s ilyen?(amit nem altalanositaskent irtam) hanem ez ott akkor ez nektek szolt hogy megsem igy kellett volna pronyonak lereagalnia a story-t es lepjetek kozbe .amugy meg mivel te is ott voltal akkor te tudod az igazat.En probaltam megbeszelni(emberi modon) de csak a fikazast kaptam ugye ez is igy volt?? -
#15393 Kulonben meg Mighty-nak igaza van aki ismer az tudja hogy milyen vagyok es milyen a stilusom a jatekban es milyen a TS-en illetve chatben. -
#15392 Kössz a hivatalos forum linket is, de nem sokra megyek vele...(nem beszél angol), sajnos ez van... -
#15390 Tudom, mivel tudok olvasni visszafelé a forumban :DD -
#15389 Illent kaptam a pofámba, mert jól játszottam.... -
#15388 Ilyet már én is láttam, mi ez? -
#15387 Hmm, valami ilyesmi, aszem... Igen. S ez, mit csinál valójában? -
#15386 ha a konzolt letudtam volna screenshoot-olni nagy eges lenne most tisztelt Pronyo ez a szerencsed hogy Lama vagyok-e teren -
#15385 lacektol elnezest megegyszer osszekevertem a neveket,de azeert egy szimpla"paraszt"-ot te is benyomtal csak ugy szolidalitasbol.Amugy meg ha a 3.[HWT]-s sracnak van egy kis lelkiismerete aki irta azt nekem hogy mar "jatszunk mar inkabb"elmondhatna mi is tortent a szerveren valojaban. -
#15384 Ilyen volt?
Itt találtam:
AA hivatalos fórum -
#15383 SRACOK TELJESEN KI VAGYOK AKADVA!!INNENTOL KEYDVE SEMMI ESETRE SEM FOGOK EGGYETLEN [HWT]-S SRACCAL SEM JATSZANI!!
AZ ESET UGY VOLT AHOGY LEIRTAM BEMENTEM A SECONDARY-BA MEGLOTTEM A SRACOT AKKOR ELNEZEST LACEK TOLED MEGISCSAK JOL EMLEKEZTEM HOGY PRONYO VOLT A LUDAS.AZONNAL IRTAM EGY SORRY-T MIRE JOTT AZ OMINOZUS "FUCK U" ES SEMMIFELE IDIOT ERRE MINT MONDOTTAM EN IRTAM EGY POENOS "HUJE VAGY"-T ES INNENTOL CSAK A KOCSOG,PARSZT,HUZZAL MAR INNEN STB. SZAVAKAT KAPTAM AZ ARCOMBA ,DE ENNEK ELLENERE IS NORMALIS MARADTAM ES EGYETLEN SERTO SZO SEM HAGYTA EL A "SZAMAT"
AZ EGYIK SRAC MEG MONDTA IS VITAT LEZAROAN HOGY JATSZUNK MIRE EN AZT MONDTAM NEKI KOSZONOM DE EN INKABB MASSAL MASHOL FOLYTATOM.
AMUGY ENNYI EGY SZIMPLA PARASZTOZAS MEG MARADT IS SCREENSHOOT-BAN(MELLEKELEM)
PRONYO AMIT IRTAL HAZUGSAG EZT TE IS EN IS TUDJUK SOT A TARSAID IS CSAK UGYE VEDENEK MERT A KOZ AZ EN OLDALAMRA ALLT EBBEN AZ UGYBEN HOGY NEM EZ A MEGOLDAS ARRA HA VALAKI TK-ZIK ES ELNEZEST KER.
QRVARA SZARUL ESIK HOGY ENNYIRE HULYENEK NEZEL ES HAZUDOZOL OSSZE VISSZA! MINDEGY ELEG SOK SZERVER VAN MAJD UGY CSINALOM HOGY NE TALALKOZZUNK A JOVOBEN!
ELNEZEST A CAPSLOCK-ERT DE MOST BETELT A POHAR NALAM.GONDOLOM JON MAJD A VISSZAVALSASZ HOGY HAZUDOK,DE NEKEM NEM SZOKASOM ES HA IGAZ IS LETT VOLNAI AMIT PRONYO SZERINT IROGATTAM NEM CSINALTAM VOLNA MAGAMBOL HULYET NYILVANIOSAN A FORUMBAN HANEM INKABB HALLGATTAM VOLNA.
-
#15382 Nem furcsa, csak hibás amit írtam. -
#15381 Az a furcsa hogy nem tiltott le... -
#15380 Jaaj, azt sajnos elfelejtettem, meg ídőm se volt rá... -
#15379 Screenshotot csináltál?:)
Lehet, van a pb-ben ilyen parancs. azt hiszem pont olyan, mint a rendes votekick, de ez pár percre letilt a szerverről. Csak olvastam valahol, nemtom igaz-e, egy screenshot róla nagyon jól esne. -
#15378 Én nem tudom mi van, de az egész AAO-s világ megbolondult vagy mi? Most voltam játszani egy kicsit, az első tíz perc pangás egyedül támadok (pipeline), odaát ketten vannak..... Mondanom sem kell hentelés, erre az egyik csóka elkezdi hajtogatni, hogy én csíter vagyok, meg ígymegúgymegasztán... És kiszavazott vagy mifene, de ez nem ollan volt mint a votekick!!!!! Valami olyasmi volt hogy a punk buster-nek -rel kiszavaz vagy miffene... Lehet ilyent csinálni? Hogy a PB-nek jelenti vhogy, azt hogy szerinte én csíter vagyok???? Lekoccoltam, majd vissza, de akkor már elszállt a harci kedvem, és a szerencsém is elhagyott!!! (megjegyeztem mindkéz manus nevét) Persze utánna már bocsánatot kért ezerrel, szerintem meg egy .... de jó nagy!!!!! -
#15377 a képek különböző technológiával létrehozott adathalmazok arról hogy a nap fényét milyen arányban nyelik el illetve verik vissza a bennünket körbevevő tárgyak illtve élőlényeg ...
Gyadikám tudom ezt kimerítőbben is de most inkább nem :) -
#15376 A második képen a katona nem a drótokat vágja éppen? -
#15375 Elég a hülyeségekből, inkább a képekről mondjatok valamit :DDDD -
#15373 khhhm... a vita úgy gondolom értelmetlen, viszont azt én sem türném el senkinek, hogy anyázzon 1ilyen kis HÜLYESÉGÉRT (meg másért sem mert kiverném a fogát), mert rálöttem 1játékban és roe-t csináltam MAGAMNAK! Lacek80 barátom akinek nem inge... de azé' kiváncsi volnék rá, hogy akkor ki volt az a balhés manus! De most már kezd telelenni a tököm az ilyen f*szkarókkal, hogy 1kis hiba miatt verik a nyálukat!Pláne, hogy a Crassus még elnézést is kért (mert én hiszek neki ugyanis Ő volt egyedül 1 klán ellen és neki nehezebb védekeznie, mert az egész HWT áll vele szemben)! A külföldi klánoknál egyre többször találkozom hasonló esettel, tisztelet a kivételnek! Végül pedig annyit szeretnék hozzá fűzni a dologhoz, hogy kár lenne ezt a nagyon jó kis játékot ilyen SZARSÁGOKKAL elb*szni és elrontani mindenki hangulatát! Eddig ide mindenki szívesen ját jácc'ani és nagyon remélem, hogy ez ezután is így lesz!!!! úgyhogy ELÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG A B*SZAKODÁSBÓL -
#15371 Én még sohasem vettem személyes sértésnek egy TK-t.És ezen sohasem változtatott az sem ,ha erősnek érezhettem magamat a klántársaim oldalán, és szégyelném magam, ha ez változna.Ja és nekem még az is számít, hogy egy MAGYAR társam volt az aki véletlenűl belémlőtt.Nem sorolom tovább...
Egyébként a HWT-vel semmi bajom mert amikor hajdan pippelinen nyomtam hívtak TS-re meg minden, de akkor is érezzük már át, hogy MAGYAROK vagyunk és ez többet jelent egy kör kényszerpihenő miatt érzett bosszuságnál.
-
#15368 Hát nem tudom, de ha engem egy csapattársam akár le is lő, akkor sem mondok semmit, max megkérem, figyeljen legközelebb jobban, nemhogy leidiótáznám (pláne nem 22 ROE-nél (már ha annyi volt)). (Hacsak nem direkt volt)
Amúgy pedig screenshot nélkül értelmetlen a vita. -
#15365 üdvicsek mindenkinek!
Nekem is 13 honorom van HEHHE! Ez 1re jobb! szeretem ezt a trackert, legalább olyan jó, mint a cselló -
#15363 Új képek:
-
#15362 tracker 12 honort mutat nekem, lol, régi szép idők... -
#15361 hogy a Landor mindig üres, hmmmmmm..... -
#15360 THX MIGHTY:) -
#15359 Ok rendben érthető!Elnézést a névtévesztésért -
#15357 Crassus ebből most kimaradok de a nevem Free Kedvellek téged és ő közülük is egy párat nem alkotok most vélemény vagy mindenki utálni fiog érte vagy nem -
#15356 Na most mennem kell dolgozni,de még nézegetem a fórumot később.Loverz! a hwt-s oldalról pedig tényleg kiváncsi lennék mi a magyarázat -
#15355 én hülye meg még poénkodni is akartam,hogy én is beszélek magyarul....... -
#15354 az én "beszólásom" mindössze egy poénos pontos j-s "hüje vagy" volt miután a sorry-mra egy Fuck u-t mondott -
#15353 Sajnos konzolból nem tudtam screenshoo-ot csinálni(nem értem miért)de egyesek elhűlnélek attól amiket kaptam és én végig diplomatikus voltam vele ennek ellenére is -
#15352 És mit meséltek? erre kíváncsi lennék......... -
#15350 Na én a véleményem tartom de megthalgattam a HWT is ők mást meséltek
Eggyeztessetek addig mindenki csitt -
#15349 A [HWT]-t nem okolom!Kutyi én sem dumáltam sokat miután láttam kivel állok szemben hanem elnézést kértem a többi [HWT]-s től aki ott játszott és eljöttem.