A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Tökéletesen igazad van! Senkitől sem szabad ezt eltűrni, és nem szabad hagyni, hogy idiág fajuljon a dolog. Ha valaki fasz, akkor azt le kell sz*rni! Szerintem egyikünk sem azért van itt, hogy bosszankodjon, meg a másikat basztassa (hallod ragtapasz?!), hanem azért, mert jól érzi itt magát ebben a társaságban, ahol sztem csak jófej emberek vannak!Mindenki egész nap tanul, dolgozik, az élet gondolom időnként mindnyájunkkal kicseszik, stressz, rohanás, fa**omtudjamimég, és aztán megpróbálunk itt kikapcsolódni, elfelejteni a sok sz*rt, ami velünk történik a hétköznapokban! Ehhez kéne, hogy tartsa magát mindenki, aki idejön beszélgetni, vagy együtt akar velünk játszani, vagy barátkozni! Én örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, erre a társaságra, és ha még csak rövid ideje is vagyok itt, sokkal jobb lett az életem tőle, és baromira jókedvű vagyok azóta! Csak tegnap esett szarul ragtapasz bunkó viselkedése! Úgyhogy mindenkinek üzenem, baszakodni menjen a kocsmába!!! Ne hagyd magad Crassus!