America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Egyes lovesnel nyomogasd kurva gyorsan az egergombot. Nekem hamar kiurult a tar...😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

zotyesz
Majd amikor új fegyvereket rendzseresítnek a US Army-nál.

Norbi2K
mikor lesz már olyan patch amiben az amcsi fegyverek jobbak mint a ruszki fegyverek, elég bosszanto hogy az m4 tûzgyorsasága milyen lassu, vagy csak nekem?

I.C.ram
Meg a Tunnel, az abszolút assault pálya.
I.C.ram
Nem ezt írtam én is? 😄
Mu*][*h4pHu|{4
Mighty az #aa.hu szobában leszek ,a #dlclan.hu-rol bannolt FSG:>>>>

Mu*][*h4pHu|{4
Hát azért a közelharc elbújhat a CS mellet!De összeségében jó a game.

Mu*][*h4pHu|{4
Nem csak az elõzõ 9 kör is számít!10körönként fríssíti ,nem körönként.Ellõte lehet szereztél anyi pontot ,hogy az öngyilok után még mindig elégg volt 2 honor pontra.

Mu*][*h4pHu|{4
JAJA leszek!MSG-z rám!Wílkó és mehetünk.:>>>

Mu*][*h4pHu|{4
Ja és a mountain passrol beszéltem nem a piplinerol,hiába azt írtam.Pfff de fáradt vagyok.

Mu*][*h4pHu|{4
Bocsesz ez is Redowlnak ment.

Mu*][*h4pHu|{4
Nos tévedsz.Pipeline igenis 50%-50%os map.Egyálltalán nem lehet azt mondani ,hogy def vagy assault map lenne.És a hangulata meg iszonyat jó!Elelnben a bridgel ahol ügye nem tudod megkerülni az ellent!És ha az bekempel szépen és nem rushol ki!2 gránátvetõssel +1 sniperrel bevédi akér 7 ember ellen is.

I.C.ram
Most látom csak, hogy a sniper traininget is megcsináltad 😊 Köszi!
I.C.ram
Szerintem a Mountain Pass az egyetlen pálya, amit 50-50%-kal lehet nyerni, és veszteni. Tegnap voltunk kb. 10-en assault és 12-13-an def, és folyamatosan nyomtuk egymásnak, hogy 1 e on chill, vagy 2 e in chasm stb. Nagy király volt. Mindig (majdnem) mi gyõztünk.
I.C.ram
Ezer hála 😄 Köszi!!!!!!!!!!!!

Egyébként Microsoft Optical van a 4 gombos + görgõs. Sajna ha alacsony felbontásban játszom (nem bír többet a gép), akkor nagyokat ugrik, és szinte lehetetlen rávinni a távoli célpontokra.
Mu*][*h4pHu|{4
Mi újság a Gáborral?

Mighty
Tegnap 8 honor pontom volt. Mara feltornaztam 15-re 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

[DF]ricsik
Ja és ez az engine nem egyenesen arányos Fps növekedést produkál a gép teljesítmény növekedésével!!! Unreal suxx

[DF]ricsik
Hát pedig hidd csak el! Belsõ mapokon olyan 60 Fps szokott lenni a max, az ajja meg olyan 45. Nagy kültérnél meg nagyon nem mindegy hova nézel, nyilván a földet bámulod jó az fps. Én oda értettem, ha elnézel a világvégéig, vagy lenézel a völgybe Mounten Passon, akkor nekem bizony 30 alá esik. Ez nem mindig van meg, nagyátlagban 35 Fps. Kéremszépen azért a 30-35 Fps sem a gamerek álma, nekem az már kissé irritáló

[Rush]
Igen van aktív magyar klán az aa-ban!!!!!
{HSF}=HUNGARIAN SPECIAL FORCES, ha érdekel!!!
Általában mindennap van valaki a treforton a HSF szobában, úgyhogy aki játszani akar az jöjjön be oda, szívesen várjuk!!!!
Ez itt a reklám helye:http://hunspecforce.freeweb.hu/
És különben a lövészetet 1.1-es aa-ban probáld meg ott nekem 1bõl sikerült a 37!!!!

hTTp://ror.hu/

Mu*][*h4pHu|{4
Na kész.Megcsinálltam már akkor a sniper schoolt is a riflével összejött a 39 tábla.

Mu*][*h4pHu|{4
Nem poticai hanem opticai akart lenni,optical mouse, optikai egér.Igen igen sötét van(a fejemben i,s a képeken látszik)

Mu*][*h4pHu|{4
Lehet kéne egy jó kis poticai egér.Nem?Legalábis nekem még görgõs egérrel volt anno nagy a sensyvitim.

I.C.ram
Küldtem a mailt.
I.C.ram
Nagyon megköszönném, e-mailedre megy a pass.

Nekem a deafult lassúnak tünt, mire ráhúzam az ellenre az egeret, már 3x körbe szartak. 😊
Mu*][*h4pHu|{4
gondolod megcsinálom.Amúgy a defult 3mas nekem tök bejön nem állítotam rajta!

I.C.ram
Már próbáltam, de nem jó. 😞 Most 6.50-en van. Játék közben ez vált be. Te megcsináltad a 36 hitet?

Van valami aktív magyar klán AA-ban?
Mu*][*h4pHu|{4
Arra úgy is rájössz!:>Engem a pozícíó nevek érdekelnének.stb stb

Most próbáltam ki elõször az uccsó rengeres küldetést a weapons cache-t. Nagyon jó kis map. De a ct oldali fegyverek különösebben tetszenek benne. Vagyis az optikai célzó nagyon tetszik. Kár hogy csak azon a mapon van :/.

ricsik gef4, p4 és sok ram. Ha ténleg sok ram, akkor nemhiszem hogy 30 alá esik. AMD 1.2, gef2, 256sdram-al, a nagy havas pályán nekem van 15-20 fps-em. Szal nemhiszem hogy neked 30 alá esne.

Egy magyarosítás ténleg jól jönne. Fõleg a feladatok leírásánál, hogy melyik pályán mit köl csinálni.

I.C.ram
Kicsit lassu nekem a lõtéren (nem tudom miért más ugyanakkora pályán tök jó), és kurva nehéz célozni. Eddig a legjobb lövészetem is asszem 30-as volt 😞
I.C.ram
Jut eszembe, valaki nem akarja megcsinálni nekem a puska lõtéri gyakorlatot 36 hitre, hogy tudjam csinálni a snipert?
I.C.ram
Nekem már 11 honor pontom van bibibeeee 😄
I.C.ram
En csak official szerveren nyomulok, 300 körül van a pingem, de abszolút lag mentes. Mountain passon olyan 15-20 körüli az fps-em (p3 600), de mégis szeretem. 😊
[DF]ricsik
hát én meg éppenhogy a belsõ tereket szeretem. 1 mert utálom lõni a bokor mögött fekvõ fekete pontokat, 2 szar ez az ut engine és erõs gépen is elég gyatra az fps, nekem p4 gef4 sok ram és soxor 30 alá esik jóval.
Ami meg a közelharcot illeti, sztem semmi gond nincs vele, ki lehet lõni bárkit bárhonnan, és nem is olyan, mint a bf, h rálösz a tagra 3 sorozatot és fejbelõ... (épp ma 400 as pingel kidugta a fejét leannel a pali a folyosó végén és már feküdt le szépen)
Az europai server meg maga lenne a gyönyör, de fogaggyunk, hogy szarnak ránk, tényleg nem az europaiakat akarják becsábítani a katonaságba.
Nekem átlag 300-600 a pingem az amerikai serverekre, tehát jódarabig maradok a 10-es honoros rém

Na akkor jön valaki gamélni? he?

Mu*][*h4pHu|{4
De a rádió prancsok meg stb-kellenének report in parancsok helyzet nevek pl a völgy kezdõpont stb

I.C.ram
Húúúú mire jöttem rá. Ki lehet támasztani a SAW-t, és akkor sokkal pontosabb. Lehet, hogy már tudtátok, de én csak most jöttem rá. 😉
I.C.ram
Ha elmondja valaki, hogy hol találhatom a szöveges részét a játéknak szívesen magyarosítanám.
I.C.ram
Jaja, amikor Drak-kal védtünk szinte nem is nyertek soha. Bridge tényleg suxx pálya, mert én még nem láttam olyat, hogy az assault gyõzött volna (lehet, hogy azért mert én mindig a Defbe megyek? 😄).
Mu*][*h4pHu|{4
Ja amúgy jó lenne a gameban ha ki lehetne lõni a lámpákat a pályákon stb.Vagy lekapcsolni

Mu*][*h4pHu|{4
Ráadásul hadd nem mondjam a weapon cache-t egy jol összeszokot csapat 0-ra bevédd.Szívtam már a fogamat mikor egy horváth vagy milyen szerveren egy 9tagu ghost nevezetü klán szépen becsücsült defensbe a felsõ szinten.Mit mondjak ha beléptél az ajtón minimum 3man lõttek +gránátvetõ is jött:>>>

Mu*][*h4pHu|{4
Nos lesz Map rotation!A map list meg a következõ 4 lesz:1.Pipeline 2.Mountain Pass 3.Insurgent Camp(már ha ez a sivataggi erõdös).4 A Farm(by Viasat)
Nos a pipline meg a weapon cache cserélõdni fogg,de én ragaszkodom a nyílt terepü csatákhoz!Ezért egy benti bõven elégg a map rotationba!Lássuk be ebben az 1.4ben nem fényes a közelharc.Kivéve ha van egy fassza kis AK-d full auto rulaa najó weapon cacheben van full auto de szerintem jobb a nyíkt terepi fight.Ja a timelimit meg marad szépen 10perc enyi már az officialokon is.Meg ami a lényeg a Farmot 10perc alatt 100%osan meg lehet csinállni assaultal.a 7 kevés 8eléggg lenne de akkor már legyen 10.Ne haljatok meg az elején.

The Garrett
én is Weapn chache re szavazok Meg Pipeline

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
én csak ha vannak a magyar szerveren.. kellene egy OFFICIAL EURÓPAI szerver!

The Garrett
tEGNAP az ment miután elmentél 😊

[DF]ricsik
Nem tuggyátok mi a jó: PIPELINE

Mu*][*h4pHu|{4
Na nem ám a Viasatos!

Mu*][*h4pHu|{4
jaja én is!Meg nekem mégg nagyon bejön a Farm is!

I.C.ram
Ki, hol szokott játszani? Én általában az official Mountain Pass-os pályákon.
The Garrett
Tegnapi Game igenjó volt kár hogy kezdõdött a SW 😊

Asszem meg kéne ismételni!

I.C.ram
Az a legjobb pálya!! A NAGY HAVAS 😊 Kedvencem, iszonyat jól ellehet bújni. A Tunnelen nyomtam tegnap officialon, hogy az is completed legyen, na az mekkora egy szar pálya, a védõknek szinte lehetetlen, ha gyors az ellenfél, és nem áll le támadni.