A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Kutyika, azt akartam mondani, hogy ha zoomolva lövünk, akkor tényleg sokkal hamarabb le lehet teríteni az ellenfelet, mintha anélkül, csak kár, hogy úgy nem lehet mozogni! A másik, amit akartam mondani, hogy szerintem az a jó megoldás, amikor egymást fedezzük, pl te gránátolsz, én meg mögötted állok, ha esetleg közben vki elédugrana (v én gránátolok, de azt nem tartom jó ötletnek, eddig még csak magamat sikerült eltalálnom, meg egyszer egy tök vékony oszlopot, amiről azonnal visszapattant :)). A csórit a folyosó végéről tutira m16-tal kell leszedni, mert a gránát túl sokáig tart, mire eldobja az ember. A másik mightynak is szól! 2 x történt meg most velem: tekerem a szivattyú tekerőjét, rámdobnak egy fraget, közvetlen mellettem volt, láttam is, ahogy felrobbant. Semmi bajom nem lett belőle! Na most mondja vki, hogy nincs bug! Persze nekem ma ebből csak előnyöm volt :)