60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Saca! Még mindig nem kaptam tőled semmit! Leírtam még pár mailcímet, ld #15194!Oda is küldheted!De szerintem nyiss te is egy freemailes fiókot! Tudod, manapság amiért fizetni kell, az általában szar ld axelero
  • Mighty
    1.9 patch
  • Ficsek.hu
    Mi is az a kis peccs ?
  • Mighty
    Gyorsan ossze is dobtam egy realism servert.
    ip 193.225.82.94:1816
    Elvileg a jatek keresoje latja, ha telepitve van a kliens oldali kis peccs.
  • patacsi HUN
    egyébként a gránát az életben is érdekes dolgokat alakít, kivéve a zárt helyeket ott a légnyomás nem téved :)
  • Mighty
    Ezen mar en is gondolkoztam, hogy realisabba kene tenni.

death message, a HUD teljes eltunteteset tervezem. Szerintem kezdesnek eleg a min 15 honor. Kesobbiekben lehetne emelni.
  • Daniel_F
    Ha nem egyre állítod, úgysem látszik alapból a belső keresőben, úgyhogy elég 10-15, így a Magyarok tudják, hogy van (ide beírod), mások meg nem látják.

Ha kijön a 2.0, akkor is mondjuk max 15, több nem érdemes.

És a nevében legyen valami utalás erre:)
  • patacsi HUN
    bocs Strahd_ de alakítottam megint kicsit :(
    szólj ha kicsit ne teszteljek :)
  • Mighty
    A granatokkal mindig is problema volt es sajnos meg nem sikerult nekik jol megcsinalni...
  • Free
    Viszont akkor ott fel kekkelen állítani valami minimum honor szintet. Az hova saccolonád?
  • Free
    Teljessen igazad van és majd megnézzük mit tehetünk Felvesszük a többi 5let közé :o)
  • Vorpal
    áh.gyerekjáték ez a gém
  • Daniel_F
    Jó reggelt!

Kira lenne még több szerver ... ha most is telve lennének.

A jövőben lehetne olyan szerver is, ahol extra beállításokkal még izgalmasabbá lehetne tenni a dolgokat:
    -Kiszedni az death-messageket (szöveget, ami megmondja ki lőtt le kit)
    -Ki a score táblázatot, csak kör/meccs végén mutassa (A fentivel együtt így tényleg realisztikus lenne, nem tudnád ki él-hal, és hogy kit öltél meg)
    -Esetleg a célkeresztet is ki.
    Ezek mind beállíthatóak szerver szinten.
    Persze amíg így "alapból" sem játszik senki a magyar szervereket, ez elég távoli jövő, de ilyen korán hirtelen eszembejutott ez, és gondoltam megosztom.
  • Gfreiter
    Hua! Nálam most 01:48 van, de még nem érkezett meg a másik sem! Megadok még két emilt, amire írhatsz: [email protected], vagy [email protected], de írhatsz az ICQ-mra is! Számot lásd az infómban! Jó éjt komám! Ja, és ti is mindnyájan!!
  • SACA_(HUN)
    Elküldtem, lehet hogy lassu a rendszer! majd biztos megkapod! Illetve Remélem!!! :)))
  • Prank
    zoomolva is lehet mozogni, de csak lopakodó módban
  • Gfreiter
    Figyi Saca! Még mindig nem jött meg a mailed! Biztos jó címre küldted? [email protected]
  • Gfreiter
    Ja, az a XIII.
  • Gfreiter
    Okézsoké! Erről egyébként nem én tehetek, h nem haltam meg! De hát nem leszek öngyilkos! A fülhallgató jó ötlet lehet, anyám sem fog itthon megőrülni :) Na, maj vmit kitalálunk, mi legyen ezzel a 203-assal.Még talán meg is lehetne vesztegetni, h ne álljon mindig oda :) Már azér nagyjából ismerem a pályát, csak a csata hevében mindig elfeejtem, mi merre van Mégegyszer jóccakát minden komának!
  • Gfreiter
    Najó, látom mindenki alszik már, jó éjszakát! Engem lehet, hogy megtaláltok még vhol, de korán kelek, úgyhogy én sem fogok sokáig virulni! Jó éjszakát mindenkinek, Kutyika, jók voltunk ma! Holnap én megyek előre, és te éled túl, rendben?
  • Kutyika
    Én a kézigránátot is láttam amitől nem haltál meg... Hát mindenesetre egypáran igencsak morgolódtak miatta... A folyosó végéről a manusokat csak kézigránáttal sikerült eddig kiírtanom, de akkor nagyon, hiába van nála 203... Láthattad, igaz énis ottmaradok mindíg, de ők sem ússzák meg, az összedolgozás az jó ötlet, de ha valaki odávág egy gránátot , vagy 203-al odapörköl mindkettőnknek annyi...Nah csá megyek durmolni, majd holnap jövök. Jah és Gfreiter, légyszi nézz szét egypár üres szerveren is pályamegismerés céljából, körbejárod, megnézed, esetleg gyakorolsz, gránátot dobni, meg ilyenek, és ha lehet használj fülhallgatót, me szerintem úgy jobban hallani ha jön valaki, meg nyílik az ajtó...stb
  • Gfreiter
    Ja, és ezt Kutyika is tanúsíthatja, igaz Kutyika? Egyébként jó voltál ma, ne szerénykedj! Az a legnagyobb érdem, ha vki a bajtársáért hal meg.Én pedig egy csomószor éltem túl, mert te meghaltál!Viszont mindig meg is bosszultam
  • Gfreiter
    Kutyika, azt akartam mondani, hogy ha zoomolva lövünk, akkor tényleg sokkal hamarabb le lehet teríteni az ellenfelet, mintha anélkül, csak kár, hogy úgy nem lehet mozogni! A másik, amit akartam mondani, hogy szerintem az a jó megoldás, amikor egymást fedezzük, pl te gránátolsz, én meg mögötted állok, ha esetleg közben vki elédugrana (v én gránátolok, de azt nem tartom jó ötletnek, eddig még csak magamat sikerült eltalálnom, meg egyszer egy tök vékony oszlopot, amiről azonnal visszapattant :)). A csórit a folyosó végéről tutira m16-tal kell leszedni, mert a gránát túl sokáig tart, mire eldobja az ember. A másik mightynak is szól! 2 x történt meg most velem: tekerem a szivattyú tekerőjét, rámdobnak egy fraget, közvetlen mellettem volt, láttam is, ahogy felrobbant. Semmi bajom nem lett belőle! Na most mondja vki, hogy nincs bug! Persze nekem ma ebből csak előnyöm volt :)
  • Kutyika
    Mondtam, hogy a játék rovására fog menni... Hát ma nemvalami fényeset alakítottam... Talán majd holnap, vagy holnapután, vagy hétvégén...
  • Gfreiter
    Szia, máris megnézem, de utána kb fél óra múlva még nem jött meg!
  • Tom911
    Egy olyan problémám lenne, hogy eddig normális volt a pingem mos pedig játszhatatlan lett a játék a ping miatt és nem tudom mitől nőtt meg, tudtok valami megoldást?
  • patacsi HUN
    csak 35 pénz és bárkinek lehet ilyen :)
  • SACA_(HUN)
    Gfreiter! Nem jött a Mél! Nem irtál?
  • Free
    Kutyika

64.74.136.179 Pipeline
  • Prank
    szadista
  • [Rush]
    #15172-esre értettem
  • [Rush]
    Ilyen szokott nálunk járkálni, a Prulong(ha igy kell írni ,)) cég hirdető táblája
  • Atiti
  • Atiti
  • Atiti
    ez nagyon gyönyörű és jó autó! egy ilyen szarral én elfurikázgatnék.csak egy UAZ veszi fel vele a versenyt
  • Tikal #15170
    A 22 millios ár arrol árulkodik hogy az auto teljesitméye nem egyenlő pl egy pajero-val :))) Ebből nem sajnálták az anyagot :) De tény hogy nem hétköznapi használatra tervezték, hanem a hadseregnek...
  • [Rush]
    CSAK HOGY LEGYEN ADDIG VALAMID

• Gfreiter
    Hééé, hol van mindenki???? Egyébként az, hogy az autó a nnak a célnak megfelel, aminek építették, nem jelenti azt, hogy hétköznapi értelemben nem szar! A 22 milliós ár pedig arról árulkodik, hogy itt presztízskérdésről van szó! Na gyerünk gammába! KUTYIKA!!!
  • Free
    69.25.18.98 Pipeline

Etzek szerint egyedül játszom...
  • Tikal #15166
    presztizst? szarok? :)) remélem ez tréfa volt, és a számjlid erre is vonatkozik :)

Nem tudom melyik auto lenne képes egy méteres gázlon átkelni, ellenállni gépkarabélyok lövéseinek, megvédeni az utasokat ha véletlenul aknára vezetnék a gépet... stb :)))