A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Köszi :) Rendes vagy! Már kezdtem magam szégyellni, hogy én vagyok itt egyedül humán :) Bár belőlem, ha minden jól megy 5 év múlva lesz jogász! Addig pernahajder maradok :)Ja, mellesleg a GDF-en is elvégeztem 2 évet. Minden ment, csak a matek nem.Ez nem is lett volna gond, csak amikor egy ZH-t lemásoltam egy csajról, és az enyém került javításnál legfölülre, a tanár észrevette, hogy az eleje csodaszép a megoldásnak, de pár sorral később bődületes hülyeséggel folytatom.Mivel én voltam az első, akit javított, aszitte, h mindenki rólam másolta, ezért a következő előadáson, amikor pont vele szemben ültem, elmondta mindezt, és kérdezte, h hol vagyok, mert meg szeretné kérdezni, hogy végülis hogyan jutottam erre a megoldásra! Na hát én lapítottam (az orra előtt), erre azt mondta, hogy következő vizsgán akkor elkapja "Gfreiter" urat! Nos azóta nem mentem be