America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi2K
Mikor játszom nem a politikán jár az eszem, én em mnézem japcsi vagy amcsi val vagyok a lényeg a játék.
Szegény irakiak? Háát errõl lehetne beszélni, persze ne az átlag emberrõl beszéljunk, az mindenhol ártatlan, de vannak kételyeim Irak "tisztaságával" kapcsolatban.

The Garrett
kb igen... valami ilyesmi zavar.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Petyus_
Vigyázz az ilyen kijelentésekkel, én már kaptam itt lebaszást, hogy milyen jó a Wolfie hogy lehet a nácikat írtani, erre nekem estek, hogy pedig az amcsikat kellene írtani!! :)

BF-ben meg mindenki a szájíze szerint játszik. :) (ez egyébként hülyeség, nekem eszembe se jut BF közben ha Axis vagyok se, hogy én most Dolfi bácsiért vagy az õ eszméjiért küzdök, gondolom a többiek se ilyen megfontolásból nyomják a játékot). De Garrett-et gondolom az zavarja, hogy a U.S. Army öli szegény irakiakat majd halomra, és õ meg játszogasson a U.S. Armyt propagáló játékkal...
Mondjuk errõl õ tudna nyilatkozni. :)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Ehhhe, ez nagyon lol. :)
AA-ban ha nem látom a hátizsákot és is inkább vaktában odahajintok egy gránátot és majd lesz valami... ROE rulz :)
ricsik: tegnap nekem nem konnektelt a Landorra, de majd próbálgatom.

The Garrett

zotyesz
Este htékor gyere te is.

G. Joe
lol

http://deathfellows.hu/

Norbi2K
ez csak multi, a trainig egyedul single

Norbi2K
nem ara gondoltam, hanem hogy a japcsikkal nyomulni:)
és baj ha népszerüsitik a hadsereget?

Petyus_
A BF-et nem a náci Németország/a SZU/Japán/USA/Anglia finanszírozza hogy népszerûsítse a hadseregét. :)

Norbi2K
BF-el nincsenek erkölcsi gondjaid?:)

The Garrett
nem... megfogadtam hogyha Am megtámadni fogja iraqot akkor törlöm az AAo-t... :(
és ugynézki az lesz.

Norbi2K
csak azt ne mondd hogy a BF1942 jobb!:)

Hi Ogre! :D

Csússzá má kicsit le 2023-as hozzászóláshoz...
Scooby
Üdv Ombrék!

Leírná nekem valaki a Magyar server-ek címét?
Thx!
The Garrett
Srácok asszem törlöm a AAO-t...:((

zippofcy
A magyar szervereket miert nem latja az All-Seeing-Eye? Igy nem csoda hogy mindig uresek :(

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zotyesz
pontosan

LSC
Akkor ide kell beírni a command-okat?

kBagyula
"ö" betû a konzol nálam is.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
Sziasztok!

Tegnap én voltam ping király. 1500-2000-ig volt a pingem, de késõbb érdekes módon megjavult este 10 után. Ja és az Osztrák "Moby's armyops" szerveren játszottam(unk).
Szóval akkor ma is 6-7 között.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Norbi2K
nem campelõs csak nem idiota rohangászós, ennyi

zotyesz
az a konzol, biztosan. Hasonlít az üzenet ablakhoz, csak nem írja ki, hogy say<, hanem csak egy sárga < jelet tesz. Nálam is ö betûre jön ki.

LSC
nekem az ö betüre jön be valami,de nem tudom hogy ez e a konzol.Küldj mán 1 képet róla.Kössz.A game menüben nem jön be semmi a tab-ra.

zotyesz
Most nem tudom, de állítólag a jövõben a login és screen nevek egymástól függetlenek lesznek, és ez utóbbi változtatható.
Konzolt sikerült elõcsalnod?

LSC
Tudok úgy nevet változtatni hogy nem törlöm a login-omat???

kBagyula
:) Ahoj... tegnap volt 1 kis elfoglalságom, de ma du. a lovak közé csapok. :P Remélem fluga ma már leszel!!!!!!
Norbi2k: Megvan a csapat?

Üdv!

zippofcy
Oki megvan :) Hat nem rossz, de nem hinnem hogy ez lenne a CS killer, kisse kempelos :)
Mirc csati van? Miert olyan keves a jatekos? A magyar szerveren is kulfoldiek nyomtak rohejes pinggel :(

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Norbi2K
minden pályához tartozik egy training amit teljesiteni kell, nem lehetsz rögtön ranger:)

zippofcy
Na vegre felraktam az osszes patchet. Le is regisztraltam magam. De az osszes training kuldetest vegig kell csinalni ahhoz hogy a szerver beengedjen???

Norbi2K
1.2.1, http://www.aafiles.com/file.info?ID=4870 itt minden meg van

zotyesz: leszek IRC en meg ICQ-n is, mondj idõpontot

zippofcy
A magyar szerverre akkor most az 1.2.1es patch kell? Vagy esetleg az 1.2.0as? Mert se az 1.0assal, se az 1.0.1b vel nem csatlakozik (ez utobbi patch toltheto le a hcgamerrol)

kBagyula
Szóval, szia Kalap!

Azért nem kapod meg a nagy bivalyölõt mert csak akkor ajánlja fel a game ha vagytok vagy legalább 24-en a szerveren. De ekkor sem vagyok teljesen bizti benne.

zotyesz
Ez attól függ, hogy most melyik verziót használod. Jelenleg az 1.2.1-nél tartunk.

zotyesz
Megy a két régi Landor! :)
152.66.93.27:1716
152.66.93.27:1616

Hát este szorítok egy kis idõt, mikor megyünk?

zippofcy
Hmm ... kezdem erteni miert vesztettek az amcsik Vietnamban :) Letoltom a demot a hcgamerrol, felpakolom. ESC, TAB, open magyar szerver ip: semmi. Osztrak szerver ip: uaz. Csekk all-seeing-eye: osztrak szerver tele, magyar nincs. De van nemet meg angol. Ures is meg felig teli is. Open xy: please upgrade ... Patch letolt hcgamerrol, install, elindit majd open xy: please upgrade ...
??? Van masik patch? Vagy csak gaz??? :(

kBagyula
látom

fluga
üres...

fluga
ne gyere!!

kBagyula
Kira, megyek máris :D

kBagyula
Nem bírok felmenni az irc.extra.hu-ra vmiért. Pedig jók a beállítások.

fluga
a landor vége nem 28 hanem 27!!!! GYERTEK ODA!!!

Norbi2K
voltunk osztrákon, de két oráig leállitják, kb 10 kor ujra indul

fluga
MEGHALT MINDENKI??

fluga
MEGY A LANDOR!!!! csak vmi authentication server is down vagy mi a rák

fluga
hol vagytok?? én nem találok senki sehol, landor nem megy, osztrák nem megy, mi a fasz van??

kBagyula
Hali!

Szal ahogy igértem az Osztrák szerveren vagyok.... sehol senki csak deutsche csákók.. Sajna az extra irc csetire nem bírtam ismeretlen okok miatt feljelentkezni a mIRC-el ezért gondoltam jáccok az Osztrák szerveren..... Gyertek!

Norbi2K
6 tol okés, elõtte irc chati
lentebb irtam hol...

ja uj logo, még alakulgat

zotyesz
Én ezt tegnap írtam :)
A levlistán már folyik egyztetés a mai idõpontról.

kBagyula
Ma este 6? Osztrák szerver? Fluga remélem rendbejöttél :)