60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Kensin
    Valami Regen vagy mi. A Patacsi képén lévőnek pedig N3G3R. Biztos tudhat valamit a fickó
    Télleg fordítva tette fel a zászlót
  • Gfreiter
    Ezért Kutyika nekünk már csak Kutyika marad, és én sem akarok itt más lenni, csak Gfreiter!
  • Gfreiter
    Hidd el, akárcsak én :) Egyébként nem kell elárulni semmit, amit nem akar az ember! Én személy szerint (bocs Mighty!) butaságnak tartom, hogy ki mit csinál! Az életkor rendben, de a többi felesleges! Az a legjobb, amikor az emberben olyan kép él a másikról, amilyet az a humorával, szellemével, monitoron átható kisugárzásával (mily fennkölt vagyok máma:)) alakított ki bennünk! De a GDF csak egy sztori volt, nem tartozik az önéletrajzomba (hivatalosan sem)!
  • patacsi HUN
    mr secret :)
  • Kutyika
    Ugyan nézd már meg miket írtak a többiek... Jó-jó, ha az mondod rendben, de ki kell jelentenem én az Embert látom, nem azt, hogy kinek milyen iskolai végzetsége van....
  • Gfreiter
    Hahó mindenttudó! :) Üdv néked. Olvastad a bejegyzésem a Guestbookodban?
  • Mighty_
    Az én képem eredeti....
  • Gfreiter
    Üdv Kutyuli! Még egy ilyen, és nem állok veled szóba! Különben is, én sem vagyok magasan kvalifikált, olvashattad a memorandumot szerény jómagamról! És te egyáltalán nem vagy senki! Szerintem nélküled meg sem tudnánk itt lenni!
  • zotyesz
    Örülök, hogy nem csak nekem tűnt fel, hogy nem negatív képről van szó.
  • Gfreiter
    Muhahaha! Szój mán, h küldjék haza a haverom, már herótja van az egész irak-buliból :))
  • Mighty_
    Mi a neve az ürgének?
  • Kutyika
    Üdv, nem baj ha eltűnik....
    De örülök, hogy ilyen magasan kvalifikált emberek közt lehetek!!! Én csak egy senki vagyok, végül is....
  • patacsi HUN
    a forródróton odaszóltam ...
    gyorsak nem ???
  • patacsi HUN
  • Atiti
  • Gfreiter
    És mit csinálsz te ottan? :)
  • Gfreiter
    Tán egyszerűbb lett volna, hat átteszik a másik oldalra, úgy nem nézne ki olyan bután. Vagy ott is van? Akkor meg mehetnének mondjuk hátrafelé.
  • Mighty_
    Hát igen, nem szerencsés a file nevekben hosszú ékezeteket használni. (í,ó,ő,ű) Ajánlatos a sima kéezetek elhagyása is.

Angol kutatok szerint....vagy is nem angol kutatok szerint, de altalaban a magyar ember tudja ertelmezni az ekezet nelkuli irast.
  • Daniel_F
    Szerintem a képben lévő magyar betűk miatt.Vedd ki, és úgy próbáld beszúrni.
  • Mighty_
    Miért van fordítva az amerikai zászló a katonák zubbonyán?

Az amerikai hadsereg megváltoztatta a zászló irányát, hogy úgy tűnjön, a hadsereg mozog és a zászló leng a szélben.
  • patacsi HUN
    uw drágám má' csak ilyen :)
  • pet70000
    404 hiba, a keresett oldal nem található..
  • ZsozS
    Mi a sz*ré' nem teszi be a képet????
  • ZsozS
  • Daniel_F
    Negyed, de ha minden ok, végzek még a félévben.
  • pet70000
    waze, milyen fiatalok vagytok
    70.09.18
  • ZsozS
    haller mindenkinek!
    73.06.01. én a Magyar Légierő Katonája vagyok!
  • Gfreiter
    Hát, több, mint egy éve :)Már végeztem vóna :( De a francnak hiányzott, h a tanár lejárasson kb 500 ember előtt! Ezé kell tanulni, nem ellustulni, sokat gyakorolni :) Tanuljatok a hibámból!
  • [Rush]
    LOL
    Akkor mióta nem mentél be? :))))))
  • Gfreiter
    Köszi :) Rendes vagy! Már kezdtem magam szégyellni, hogy én vagyok itt egyedül humán :) Bár belőlem, ha minden jól megy 5 év múlva lesz jogász! Addig pernahajder maradok :)Ja, mellesleg a GDF-en is elvégeztem 2 évet. Minden ment, csak a matek nem.Ez nem is lett volna gond, csak amikor egy ZH-t lemásoltam egy csajról, és az enyém került javításnál legfölülre, a tanár észrevette, hogy az eleje csodaszép a megoldásnak, de pár sorral később bődületes hülyeséggel folytatom.Mivel én voltam az első, akit javított, aszitte, h mindenki rólam másolta, ezért a következő előadáson, amikor pont vele szemben ültem, elmondta mindezt, és kérdezte, h hol vagyok, mert meg szeretné kérdezni, hogy végülis hogyan jutottam erre a megoldásra! Na hát én lapítottam (az orra előtt), erre azt mondta, hogy következő vizsgán akkor elkapja "Gfreiter" urat! Nos azóta nem mentem be
  • repro
    hanyadév?
  • zotyesz
    A Stryker után szerintem még csoroghat egy darabig a nyálunk. A tegnapi képek(personnal jacket, wep. mod. screen) Abraxas azt írta róluk, hogy csak koncepció rajzok voltak amikor tervezték az új interface-t. Inkább annak a bemutatására jó, hogy miként történik a tervezés. Szóval azok nem lesznek a 2.0-ban.
  • repro
    81.06.18 kandós 4.év kooper. :)

csá Kensin!
  • zotyesz
    Hali Kensin(Hubbie)! Örülök, hogy látlak! Én is emlékszem Zionra, főleg a francia FSF ellen River Basin-en vívott meccsen. Tényleg, milyen jó kis taktikát dolgoztunk ki oda... :)
  • zotyesz
    Akkor ha segítség kell szóljál ám! :)
  • zotyesz
    78.09.15. én pedig jogász vagyok. :)
  • Gfreiter
    Szia Mighty!
    Válasz: 79.11.21.
    Meló: nuku. Idáig kereskedelemben dolgoztam "menedzser"-ként (végzettség szerint), de elhánytam magam tőle, úgyhogy most másik iránytot veszünk => töri előkészítő => jog
    Jog => sok della => sok idő => annyit AAO-zom, amennyit csak akarok :D Egyébként a jog kiskorom óta érdekel.Meg a töri is, de abból sosem vótam jó mégsem. Niért is nem? Mer lusta vótam!
  • [Rush]
    2 új képecske

• [Rush]
  • Prank
    bocsi, de már nem bírják az idegeim