A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Szia! Veled volt bunkó az a tahó? Ki nem állhatom az ilyen "embereket"! Gusztustalan!Szóval nem gáz, ha még nem játszottál, én is kezdő vagyok, de hamar bele lehet jönni! Mint minden FPS-nél, itt is az első és egyben legfontosabb, hogy ismerd a pályát (rejtőzködési lehetőségek, honnan támadhat az ellenfél, ill. te honnan tudsz majd támadni, stb). Szerintem kezdetnek érdemes egy két pályát profin megismerni, így todsz honor pontokat gyűjteni, aztán lehet bóklászni a többin! Nekem pl Kutyika barátom mutatta meg az egyik pályát (Pipeline - THX), és bár még elég béna vagyok, azért már sikerül életben maradnom hosszabb ideig is :)). A másik fonot, h a kontrollt jóól be kell állítani!Ja, és az 1.9-est töltsd le, ha még nincs meg! A kiképzésről annyit, hogy kb 20-30 perc alatt megvan az alap! Légy üdvözölve nálunk!