America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a játék könyvtárában a System könyvtárban lévõ user.ini filet elég lementeni, hiszen minden mást (milyen trainingeket csináltál meg) egy szerveren tárol a game.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Ha leakarom törölni a játékot, de utána visszaakarom tenni miket kell belõle elmenteni hogy megmaradjanak a beállitásaim meg persze minden egyéb?
Ha beleszólhatók (és miért ne tehetném😊 a játék fõkönyvtárába másolod be a patch filet?
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Illetõleg akit érdekelne, van egy levlistánk [email protected] címre emil küldésével lehet feliratkozni. (aztán még kell valamit csinálni, de az benne lesz a levélben.) Hajrá!
Teamwarfare.com-on szervezõdik egy csapat aki részt venne benne dobjon meg egy mail-el (vagy ICQ). Klánfüggetlen a dolog, élményért játszunk.
Akik már szoltak hogy jönnének csapatnévre tehetnek javaslatokat 😊
Landorrol szivesen várnánk jelentkezõt mert egyik gondunk az ideiglenes server, amig lezajlik egy mecs.
Ha ez megoldodna akkor jöhetne a
Akik már szoltak hogy jönnének csapatnévre tehetnek javaslatokat 😊
Landorrol szivesen várnánk jelentkezõt mert egyik gondunk az ideiglenes server, amig lezajlik egy mecs.
Ha ez megoldodna akkor jöhetne a
Egy fel nem robbant bombát kell kilõni a sniper school második pályáján. Ez jobb oldalon van, az erdõ mellett. A föld és a bomba találkozására célozz és akkor 90%, hogy elsõre eltalálod.
gondolom egy céltáblát, én nem teljesitetem a sniper sulit.
Az ejtõernyöst kifejthetnéd jobban, valamit ki ir? ki lép a windowsba? vagy not completed az elõzõ pálya?
szoval bõvebben a problémát
Az ejtõernyöst kifejthetnéd jobban, valamit ki ir? ki lép a windowsba? vagy not completed az elõzõ pálya?
szoval bõvebben a problémát
oké. felõlem lehet. Csak a suli maitt be van korlátozva van idõlimit amit gép elõtt tölthetek.
elég szar 6 kor kelni..😞
elég szar 6 kor kelni..😞
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Kreeztal legközelebb páratlen héten viszek neked egy szemüveget? 😄 vagy csak simán a düh vakítot így el? 😄
miutan az apolok odakisertek a dokihoz, O megnyugtatott, hogy "persze persze .. vegig a BF forumba irtal ... igen igen ... na itt a piros pirula ... a kedvenced"
Szoval nem ertem milyen tevelygesrol van itt szo ^.^
Egy kerdesem lenne az IRC klienssel kapcsolatban ... mi van ha valaki DCC-zni kezd vagy Querybe?
Szoval nem ertem milyen tevelygesrol van itt szo ^.^
Egy kerdesem lenne az IRC klienssel kapcsolatban ... mi van ha valaki DCC-zni kezd vagy Querybe?
azt a bebaszt ... mit keresek itt? ^.^
en vegig a BF forumban voltam ... egyszer csak itt??? ^.^
en vegig a BF forumban voltam ... egyszer csak itt??? ^.^
SERVER FIXES
-Improved server stability.
-Fixed bug that caused server to say it was full when it wasn't.
-Servers started from in-game now use settings from dedicated server
tool if those settings are not in the in-game Create Game front-end.
-LAN servers no longer report to Gamespy master server.
-Limiting the bandwidth now works from the dedicated server
CLIENT FIXES
-All Seeing Eye server browser support added.
-Fixed refresh rate locked to 60 hz in Win2k and XP machines. We're working on getting
this fix for Win98 and ME machines, but we're waiting for dev support from Microsoft
before we can proceed. To enable this on Win2k and XP machines do the following:
-Open the videodefault.con file found in Settings\VideoDefault.con
-Edit the line: renderer.allowAllRefreshRates # (where # can be replaced
by 0 or 1)
-Changing this value to one will allow you to select the refresh rates from the
Options>Video section of the in-game frontend. NOTE: the game will default to 640x480.
-Fixed bug that caused ammo-boxes and health-cabinets to not work occasionally.
-Considerably faster internent in-game browser.
-Added icon in the in-game browser for dedicated servers.
-Added icon in the in-game browser for password protected servers.
-Added icon in the in-game browser showing server CPU status, if it's doing well or if
it's bogged down by too many players for it's capacity (this is dependant upon the CPU
not the bandwidth).
-Added server CPU info in the in-game browser under the server info>rules tab.
-Chat text in-game has it's own color so it's easier to see.
-Server version number will show correctly in server info> rules tab
-Fixed some instances of the internet browser crashing when pressing yes to update to
newer version on a 98 machine.
-Fixed player ability to sink Jeeps and Kubelwagens into the ground.
-Fixed free spectator camera does not turn off, even when unchecked in the server.
ja es szerintem a sniper is allied ... es a celzott emberke is ^.^
de lehet csak ellenorzi jol van-e ^.^
de lehet csak ellenorzi jol van-e ^.^
sokan reklamalnak miert is van annyi TK ... nos a megoldas egyszeru ... mert az EA is ezt tamogatja.
a hivatalos honlaprol toltheto le a kovetkezo Wallpaper ... amin jol lathato amint egy amcsi katona epp a tarsat lovi le ^.^

a hivatalos honlaprol toltheto le a kovetkezo Wallpaper ... amin jol lathato amint egy amcsi katona epp a tarsat lovi le ^.^

ha minden igaz akkor ez egy kozvetlen link
<01:01>01:01> (DF|Meier): KINT VAN A PATCH!!!!!
<01:01>01:01> (DF|Meier): Battlefield_1942_MPDemo_Patch
<01:01>01:01> (DF|Meier): tied lehet a linkelés joga 😊
<01:01>01:01> (DF|Meier): http://www.ngi.it/filebrowser/FTP.asp?Nome=Battlefield_1942_MPDemo_Patch
<01:01>01:01> (DF|Meier): Battlefield_1942_MPDemo_Patch
<01:01>01:01> (DF|Meier): tied lehet a linkelés joga 😊
<01:01>01:01> (DF|Meier): http://www.ngi.it/filebrowser/FTP.asp?Nome=Battlefield_1942_MPDemo_Patch
teamwarfare.com , kell egy csapatnév meg egy kis gyakorlás az összeszokáshoz és mehetünk
De a legfontosabb az lenne ha néha tudnánk servert biztositani egy-egy mecs erejéig ha pl nekunk kéne rendezni. 😞
De a legfontosabb az lenne ha néha tudnánk servert biztositani egy-egy mecs erejéig ha pl nekunk kéne rendezni. 😞
Lehet szegény görögökne aza bajuk, hogy sok angolszász túrista jár oda, és hátrányosan hatnak rájuk. (amerikaiaknak olyan törvényeik vannak, mind szövetségi, mind állami szinten, hogy röhej...)
ehehehehe.
Jövõhéten megyek görögbe viszek ki feketén játékot és eladom 😄
miszik majd mint régen szlovákiábann a szappant 😄
Jövõhéten megyek görögbe viszek ki feketén játékot és eladom 😄
miszik majd mint régen szlovákiábann a szappant 😄
Az tuti , hogy ez egy elhibázott szabály. Politikailag sem volt jó ötlet, mert elég sok embert érint, nem éppen kellemesen. Másrészrõl lehetetlen következetsen érvényesíteni. Nem hiszem, hoyg arendõrök mindehová becsöngetnek majd, hogy tessék megmondani van Quake a háznál? Azontúl ott vannak a telefonok is, azokkal mi lesz. Új szoftvert kapnak? Ki fedezi a költségét. Olyan ez mint az alkoholtilalom volt az USA-ban. (semmivel sem lett kevesebb alkoholista, de megerõsödött a szervezett bûnözés a csempészet miatt)
Jah, a célzás és légzés kapcsolata. Most volt itt haver, õ profi, még valami kombatlövász kiképzést is kapott. Õ azt mondta, hogy mindet mit tanítanak õ a levegõ beszívását követõ 2 másodpercen belül lõ. Szerinte ez bevált.
hát a játék messze áll a szerencsejátéktól...
de mind1 a görögök nagy marhák... csak az a mákuk hogy jó helyen vannak és ezért fontosak európának... egyébként tényleg a leghülyébb népség a földön... erre ez ujabb példa.
de mind1 a görögök nagy marhák... csak az a mákuk hogy jó helyen vannak és ezért fontosak európának... egyébként tényleg a leghülyébb népség a földön... erre ez ujabb példa.
Nem jól minõsíti a görög törvényhozást, hogy nem találtak megfelõ definíciót a szerencsejátékokra.
baz látom...holnap beszélek unokatestvéreimmel és tartom bennük a lelket... bazz tavaj még együtt NFS eztem velük... most meg..
jah és benne lennék team warfare-s buliban persze. ha kell a CODE dal ha õk nem jönnek akkor CODe nélkül.
Bár szertintem a normális csapatjátékhoz kellene 1-2 dolgot javítanim ég a játékon pl a spectator mode ot 8 ne nézelõdhessen a spect körbe a player körül. Aztán az eredményjelzõ tábla is szarakodik néha, néha eltûnik a fegyverem, kikapcsol a mouselook és elmegy a hang meg ilyenek
Bár szertintem a normális csapatjátékhoz kellene 1-2 dolgot javítanim ég a játékon pl a spectator mode ot 8 ne nézelõdhessen a spect körbe a player körül. Aztán az eredményjelzõ tábla is szarakodik néha, néha eltûnik a fegyverem, kikapcsol a mouselook és elmegy a hang meg ilyenek
ez hülyeség... én is görög vagyok és élnek ott rokonok... azok is nagy gamerek! szoktam velük néha dumálni.