A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Kutyika
    Bocs, de most jöttem vissza néztem egy kis kultúrát a tv-ben... Ngc, spektrum, meg ilyenek. A Harrier repulőgépekről volt szó, egy másik műsorban a vietnámi háború idején egy anyahajó tűzről, szeretem ezeket. Ne haragudj hogy nem gammáztam, de hetente egyszer illik Tv-t néznem..... Nos érdekes rímsorok, őszintén én is szoktam hasonló faramuci dolgokat írni, a Landor fénykorában ennek sokan tanúi lehettek... (on line)De, igazán nemakarlak megsérteni, meg én egy senki vagyok itt, csak halkan szólok (nehogy megsértődj!!!!) aszem kicsit eltért a hozzászólásod a topik rendeltetésszerű használatától.... Szval, izé, hmm, hát kicsit talán,esetleg rövidebben, és a játékkal kapcsolatban, vagy mint Patacsi "mester" az Amerikai hadsereggel kapcsolatban, mert különben szerintem sokan itt szitkozódni fognak hamarosan.... Mondjuk annak én is örülök, hogy itt lehetek, veletek, velük, a neten keresztül bárkivel,aki AAo-s!!