America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi2K
egyenlõre azt hiszem hárman vagyunk( te, NaNa szolt még😊 és én)
Ha valaki akar még a teamwarfare en játszani jelentkezzen nyugodtan

zotyesz
szivesen

oké köszi !!

3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

zotyesz
A Landor a magyar szerver. Az 1.2.0 és az 1.2.1 patch fent van a hardwired-en, vagy az 1388-as hozzászólástól visszafelé keress a fórumon, ott le van írva, hogy honnan töltheted le.

és tényleg 1.1.1 a verzio száma

3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

Köszi!! láttom fent van a landoron !! De ez hogy érhetõ el?? Vagy valahonnan máshonnan is le lehet szedni ?

zotyesz
Team warfare-ben történt valami szervezõdés?

zotyesz
Single-ben csak a kiképzés érhetõ el. Ha nem tudtál csatlakozni egyetlen szervehez sem, akkor nézd meg, hogy mi a verziózáma Nálad az AA-nak. Most szerintem a legtöbb (vagy már az összes) szerver az 1.2.1 verzióval mûködik.

Sziasztok !!

Vasárnap sikeresen letöltöttem a játékot az www.nvidia.com rol regisztráltam is magam, majd a végig csináltam a kiképzést (azt hiszem 3 vagy 4 pálya) de interneten nem tudtam egy játékhoz sem csatlakozni. Esteleg van hazai szerver (bár nem hinném) Nem lehet valahogy single playerben játszani ezt a játékot?

zotyesz
1.2.1 van fent a Landoron, és megy mind a 152.66.93.27:1716 mind pedig a 152.66.93.27:1616

Mighty
Hat kellene az 1.21-es peccs, meg eles fegyverek, meg tobb palya, meg tobb server, meg....😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

zotyesz
A connection failed-en kívül másra nem jutok. 😞

zotyesz
Még mindig nem sikerült. Majd holnap...
Inkább most vacsorázok. 😊

zotyesz
Ha sikerült bejutnod írjál. Nekem nem megy, ráadásul azt írta ki, hogy az 1.20 megy rajta.

Rigley
LAN-on lehet jatszani ???????

dddstudio.tk

kösz 😊
zotyesz
Ja. Nem baj azért próbálkozok tovább. Rangers lead the way!

Meglepték, mint legyek a tehénlepényt !! 😞
zotyesz
az IRC-n azt mondták igen, de 15 perce nem tudok bejutni

IP ?? az ami volt ???
zotyesz
Újra van Landor.

zotyesz
Igazából a Basic training, a Sniper school és az Airborne school ami offline is játszható. Illetve, ha a konzolba beírod, hogy start pályanév, akkor egyedül is bolyonghatsz a pályákon, de hagyományos Single player nincs benne.

Mikor lessz ???
zotyesz
Ha jól tudom, az új M4 a weapons cache-ben debütál.

Norbi2K
hurrá

Petyus_
Ehmmmmm, Meier azt mondta IRCen, hogy hétfõn lehet lesz Landor, de csak suttogva, szerényen mondjuk... ne éljük bele magunkat... de jó lenne azért! 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Norbi2K
szerintem majd a következovel lesz csak elérheto az a két map, mert nekem sem jön be.
Te benne lennél a teamwarefare.com-on egy ilyen ladder-es mokában? csapatok jelentkezését várják és ha már nincs egy normális magyar szerver legalább együtt tudnánk nyomni az amcsik ellen😊egy kicsit olvasd vissza a forumot😊

Alexease
Feltoltam a supergamez ftp-re az 1.21-es patch-et.
Alig tudtam letolteni. A magyar site-okon hibasan van fent (170kb) a kitiekrol meg szinte lehetetlen letolteni. A Megagames-rol jott le.
B@ldrick
Köszi szépen.

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

B@ldrick
Sziasztok!
Meg lehet valahogy oldani, hogy ne csak LAN- és NET-tel induljanak el a pályák, úgyértem le lehetne piszkálni a többi pályáról a "Not Available" feliratot. Nem tudok beloginolni(timed out), de megnézném a többi pályát is. Csit esetleg proxy/tûzfal kerülés?
A Basic Traning 1-ese már kissé unalmas 😞

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

Norbi2K
hehe közben ranger lettem😊 nekem nem jelent gondot csak kéne valaki aki jártas az ilyen dolgokban hogy szervezés meg minden hasonlo, szoval ha valaki ugy érzi hogy elválalná a fõnökséget😊 az is szoljon nyugodtan!

zotyesz
Ha a modemes kapcsolatom miatt nem jelentek hátrányt, akkor én is benne lennék.

Bocsi, majd kiverte a szememt!
Csak megzavart az a "Töltsd le a kliens programot" baromság ott baloldalt ....

Ja a HARDWIRED.HU oldalán is fent van már!

Norbi2K
akkor már ketten vagyunk😊

Köszi, de hogyan lehet letölteni???

Szó!! 😊
Norbi2K
most nézem a honlapján hogy van hamarosan lesz ladder (teamwarfare.com), ahova csapatok jelentkezését várják😊 Mivel nem vagyok semilyen clan tagja vagy ilyesmi de azért szivesen kiprobálnám, ezért ha valakinek van kedve szoljon

nálad lehet a gond. Én a játék browserével keresek és játszom. Minden Ok
Norbi2K
héka, a játék nem jelez ki egy hivatalos szervert sem, nézem a gamespy-on az meg azt mondja hogy mind üres, mi van most?😊

Norbi2K
a ranger-re akkor most megint két hetet kell várni? mert azt az egy pályát igazán megcsinálhatták volna😊

zotyesz
Landor még mindig nincs?

zotyesz
Végül is semmi komoly bajom nincs vele, fõleg, hogy nagyon jó pályákat hoztak össze. Egyébként is ajándék lónak... A hegyes pályán meg ha baj van, futásnak eredek. Reggel egyedül voltam a kísérõ csapatban, a másikban 5-en. Végigrohantam a három pontot, aztán kész.

Szerintem elég érdekes új pályák vannak benne. Pl. Mocsaras pálya 😊
Arról ne feledkezzünk meg, hogy valamikor augusztus elején jött ki. (ennél sokkal komolyabb progik is tele voltak hibákkal...)
Ez már nekem is elõfordult nem egyszer, méghozzá a patch elõtt.Ha ilyenkor a nyomsz egyet a tûzelési-mód váltóra, akkor bevált single-fire módba, és kijelzi a tárakat is.Ha jól emlékszem a FIX WEAPON is segített.
Én az egészet úgy fogtam fel, hogy elfelejtettem kibizosítani a fegyveremet csata elött...
schoma
Nekem is vannak vele problémáim. Az elsõ ejtõernyõs küldetést megcsináltam, ott is van a felirat, hogy completed, de a második még nem elérhetõ. Aztán ezen az elsõ küldetésen is tapasztaltam érdekes dolgokat. Nulla pinget jelzett ki az eredményjelzõ, egy árva pontot sem kaptam, ha megcsináltuk a küldetést. Én jobban örültem volna annak, ha mondjuk még egy hetet vátni kell a patchre, de inkább olyat adtak volna ki, ami nem hemzseg a hibáktól. Hát enyi röviden tömören.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

zotyesz
Az egyik szerver a Mountain Ambushon nem adott lõszert a géppuskához. Ott rohangáltam egy árva tölténynélkül. Aztán mikor lõni kellett volna csak kattogott az egész. Egy másikon pedig nem lehetett a kísérõ oldalra állni, akármit is csináltunk. Pedig a program szerint 15-bõl már 42 meccset nyertünk. 😊

Norbi2K
szoval a farp raid az mindenkinek not available?😊
meg a 82nd airborne mindkét pályáját megcsináltam mégsem irja ki hogy completed, szoval lesz mit pacthelni...

zotyesz
Ez a hivatalos fórumon volt:

We have completed a new patch that will address the 1.2 release. Specifically, the new version will address the following issues:

-Problem with Mountain Ambush map ending prematurely

-Problem with Promotion System

-Problem with Scoring System

-Problem with OpFor texture sets while parachuting

-Erroneous clipping problem in FLS map

-Various cosmetic issues

We will be releasing the new patch to our download partners shortly. Please bear with us while we transition to the new version and make the necessary changes. Once again, I’d like to apologize to everyone for the problems that occurred with the 1.2 release of the game, and to thank all of those who provided us with invaluable information about these issues. We value your support, and will make every effort to improve our future releases of the game.

Gerry
Na, ezt örömmel hallom!
Egyébként a botokat illetõen, én is abból indultam ki, hogy U motor dolgozik a játék alatt, és ha már ott jól meg vannak írva, nem lehet túl bonyolult áttültetni az AI-t ebbe a játékba...

zotyesz
O.K. Így már értem. Bár én a rajtaütõ csapatban voltam.