America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki akar még a teamwarfare en játszani jelentkezzen nyugodtan
3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?
3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?
Vasárnap sikeresen letöltöttem a játékot az www.nvidia.com rol regisztráltam is magam, majd a végig csináltam a kiképzést (azt hiszem 3 vagy 4 pálya) de interneten nem tudtam egy játékhoz sem csatlakozni. Esteleg van hazai szerver (bár nem hinném) Nem lehet valahogy single playerben játszani ezt a játékot?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Te benne lennél a teamwarefare.com-on egy ilyen ladder-es mokában? csapatok jelentkezését várják és ha már nincs egy normális magyar szerver legalább együtt tudnánk nyomni az amcsik ellen😊egy kicsit olvasd vissza a forumot😊
Alig tudtam letolteni. A magyar site-okon hibasan van fent (170kb) a kitiekrol meg szinte lehetetlen letolteni. A Megagames-rol jott le.
Meg lehet valahogy oldani, hogy ne csak LAN- és NET-tel induljanak el a pályák, úgyértem le lehetne piszkálni a többi pályáról a "Not Available" feliratot. Nem tudok beloginolni(timed out), de megnézném a többi pályát is. Csit esetleg proxy/tûzfal kerülés?
A Basic Traning 1-ese már kissé unalmas 😞
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Csak megzavart az a "Töltsd le a kliens programot" baromság ott baloldalt ....
Ja a HARDWIRED.HU oldalán is fent van már!

Arról ne feledkezzünk meg, hogy valamikor augusztus elején jött ki. (ennél sokkal komolyabb progik is tele voltak hibákkal...)
Én az egészet úgy fogtam fel, hogy elfelejtettem kibizosítani a fegyveremet csata elött...
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
meg a 82nd airborne mindkét pályáját megcsináltam mégsem irja ki hogy completed, szoval lesz mit pacthelni...
We have completed a new patch that will address the 1.2 release. Specifically, the new version will address the following issues:
-Problem with Mountain Ambush map ending prematurely
-Problem with Promotion System
-Problem with Scoring System
-Problem with OpFor texture sets while parachuting
-Erroneous clipping problem in FLS map
-Various cosmetic issues
We will be releasing the new patch to our download partners shortly. Please bear with us while we transition to the new version and make the necessary changes. Once again, I’d like to apologize to everyone for the problems that occurred with the 1.2 release of the game, and to thank all of those who provided us with invaluable information about these issues. We value your support, and will make every effort to improve our future releases of the game.
Egyébként a botokat illetõen, én is abból indultam ki, hogy U motor dolgozik a játék alatt, és ha már ott jól meg vannak írva, nem lehet túl bonyolult áttültetni az AI-t ebbe a játékba...