A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • M313R
    Akkor egy kis segítség:

Szerverkeresőkben név: Landor (HUN) ArmyOps

Csatlakozás konzolból(Esc majd ~ gomb): open 152.66.93.27

PunkBuster bekapcsolása: A játék főmenüjéből a deployment rész kiválasztása és a megnyíló szerverkereső ablakban a jobb alsó sarokban levő "enable punkbuster" négyzet kijelölése.

PunkBuster kliens frissitése manuálisan (jelenlegi verzió: v1.044 A1319) Ezt az exe-t (windows oprendszerhez)a játék system/pb könyvtárába kell letőlteni és onnan futtatni, máshonnan el sem indul.
    Nem windows-t használoknak: Itt kiválaszthatják az oprendszerüknek megfelelő fájlt.

Kapcsolódásnál, ha nem enged be a szerver elsőre, nem kell elkeseredni, mert 2, 3 próbálkozás után, a mainapon még, mindenkinek sikerült eddig bejutnia, amikor én is bent voltam és figyelemmel követhettem az eseményeket.

Szabályok: Minimum 10 Honor szükséges a szerveren való játékhoz, 200 ROE után kick, Egyszerre 20 fő tartózkodhat a szerveren, teambalance nincs hogy a klánosok is tudjanak egyoldalon játszani és ne rámolja az embereket a szerver akaratukon kivűl ide-oda.

Jó játékot!