America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerry
Nos, O.K., akkor majd megnézem lan-on haverral, de reménykedek benne, hogy (mint annak idelyén a Counter-Stike-hoz is) valaki majd ír hozzá valami botot, mert 3-4 játékossal igen sovány a dolog...

A modemes dologhoz nem tudok hozzászólni, mert a munkahelyen ADSL van (bár játszani ott sem tudok...), otthon meg SEMMI, az alább leírt okok miatt...

Gerry
Na. akkor feltenném mégegyszer a kérdésemet, mert eddig asszem még senk sem válaszolt:

Van-e a játékhoz BOT, mert én csak offline-ban tudom nyomni, mer' otthonra nem húzzák ki a netet, sem UPC-ék, sem MATÁV-ék, SEM Vivendiék, így csak haverokkal nyomnám LAN-on, de elég kevés ember van, és így nem igazán lenne élvezetes a játék...

zotyesz
Egyetértek. A pálya tényleg gyönyörû, és muszály rajta komoly csapattaktikát kialakítani.
Az ejtõernyõs pályát 4-en nyomtuk védõként 10 támadó ellen. Mivel csak smoke-t kapnak a támadók, nem volt nehéz lekaszálni õket.
Az M4-et én is kipróbáltam. Hát, elég pöpec, az biztos.

zotyesz
A Mountain ambush másnak is bugos? Két lépés után nyerünk, vagy vesztünk, anélkül, hogy egy lövés is eldördülne.

Ok, mostmár elküldte, ezer THX
Valaki segitsen (again 😊 regeltem magam, kiírta nézzrm mrg méljeimet, és nem küldenek semmit már 4 napja 😞 pedig jó címet attam meg!
Norbi2K
ja nagyon ki káll várni mikor flare-elsz, utolso pillanatig feszitsd a hurt😊

Mighty
Hat ezt nem ertem....😞 A live ugras nem akar sikerulni. Rendesen a korben erek foldet, de mikor kell lassitani magam? Probalom mindig az utolso pillanatig halogatni, de mindig recseges a vege...(de nem serules. recycle lettem vagy mi a pocs) A 90 fokkal meg mi van? Elvileg nem magam ala kell bamulnom, hanem a horizontot kell figyelnem, igaz?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Norbi2K
ha leszedem akkor hol fogunk játszani? a landoron?😊

Lateof
szedd csak le!

Courage is realizing you\'re afraid and still acting.

Norbi2K
meg a battlefieldbõl még csak demo van nem?

Norbi2K
hogy lehet a forumba képet beilleszteni?

Norbi2K
battlefield 1492???? ne má. a diszno karám nekem is beugrott😊 Akkor lehet játszani honiakkal?😊
akkor most szedjem le a battlefieldet? annyira nem érdekel az a játék, ez jobb😊

Nos igen. Nekem is teccik. Az ejtõernyõs ugrás kicsit érdekesre sikeredett, de azért elfpgadható. Nekem arról a "karámokról" inkább valami disznó ól ugrott be( nem tudom, valóságba mi is akart lenni ) a többi küldit majd ezután. Sajna a Landor mintha teljesen átállt volna a Battlefield 1942-re - sajnos. Pedig az Army sem egy rossz multi game.
Norbi2K
ja Landor jo már? mert amcsikkal nem valami jo játszani, meg mindig csürhe bandához kerulok😊

Norbi2K
ez nagyon állat, a sulit már megcsináltam meg most egy éles mission-t😊 ugrani kell egy gépbol aztán egy hangárt elfoglalni, nagyon jo, csak sivár a pálya, most megyek ranger-nek

http://www.hardwired.hu/index.hw#h3137
Hátha ez gyorsabb ...

Norbi2K
na megyek ugrálni a toronybol😊

Norbi2K
és kezdodik a telepités, mindjárt meglátjuk mi sül ki ebbõl😊

Norbi2K
az a link amit m313 adott az a filefrontra visz onnan meg simán lejön

Innen szeditek le ???
America's Army > Official Releases > Patches
Norbi2K
még 3 perc😊

Hmmm... nekem arról az oldalról csak valami html filet nyit meg 😞
Norbi2K
én már töltöm😊 mindjárt itt lesz

No és sikerült valakinek letöltenie ????
zotyesz
Én meg arra, hogy mit takar a módosítás rajta.

zotyesz
Most olvastam, hogy 7 am PST. Ez szerintem a nyugati parti idõ. Nálunk úgy 16.00-tól várható. (9 órás az eltolódás ha nem tévedek.)

Mighty
Mar csak par nap 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

zotyesz
amíg nem lesz Landor újra próbáljátok meg ezt: 217.162.107.39:1716 Az ingame browser dobta ki, és igen jó pinget produkált. Én sima 56K-s modemmel játszom, de átlagban 200 alatti ping volt a Bridgen

zotyesz
Talán próbáld meg inkább ezt: americasarmy.com/account/tagp_signup.php
Nekem a játékban a Create online soldier ezt hozta be.

Valaki segiccsen! Nem hozza be a regisztrációs oldalt! Ezt nem tölti be, nem tudom reggelni magam!: http://www.homelanxtreme.com/armyauth/index.php
Please vki Leon bá (szal profi 😊 segiccsen!
Gerry
Hali!! nem tud valaki letölthetõ botot a játékhoz??

zotyesz
Állítólag keddtõl lehet várni az airborne és ranger patchet.

Vagy késõn fekszenek 😊
Norbi2K
szerintem sb 128 lesz a vége, de ugy látom egyesek nagyon korán kelnek 😊

Igazán nem tudom, játékra nem volt idõm 1-2 napja.
De érdemes venni egy nem túl drága hangkártyát a gépbe. Több játék is "meghálálja".
Beco: Attól még van aki szívesen szolgál velem, nem sértetél.
zotyesz
Szerintem még mindig nincs, mert én sem tudok fellépni. Ellenben megújult a játék hivatalos oldala.

Azért van egy elõnye, ha a mesterlövésznek nincs maroklõfegyvere, így legalább ha nehezen is, de be lehet cserkészni. Tegnap a hidas pályán sikerült is egyszer. (háromszor viszont lelõtt, szóval még mindig õ van jobb helyzetben)

Norbi2K
NaNa, hol játszotok mostanság, én a roger wilco nál leragadtam, mert nekem nem megy a hangkártyám miatt😞
Irc-n meg hiába kérdek bárkit is, csak bambulnak, itt nagyob az élet mint ott.

Norbi2K
már mire nem volt nehéz rájönni?😊 hogy téped a szád?😊

Neked látnok nak kéne menned Beco 😊)))
(14 éve vagyok hivatásos katona )
de télleg nem vitatkozni akartam.
Norbi2K
mikor lesz már landor? vagy már van mert én nem tudok fellépni

Norbi2K
Lehet, csak nem értem mire fel jött ez a csapat 26%-a eleseik, meg a hiába tépem a szám szöveg😊hiszen nagyon nem kellett a szád tépned senki sem ellenkezett veled😊

de mind1 a lényeg hogy kell a snipernek marokfegyver😊

Norbi2K
Beco egy kicsit félreérted a helyzetet, a realitás egyenlõ azzal ha az életben felvehetsz egy fegyvert a halott mellol akkor a játékban is fel lehetne, nem?
Szerintem Nana-t félreértetted.
Senki sem épit arra hogy a csapat 24%-a elhullik és a többi majd azok fegyverével harcol.

Minden fegyveres akció várhatóan veszteségekkel zárul. És ha "életben" kívánunk maradni, mindent felkell ezért a célért használni. 😊
Nem muszáj a Sniper-nek "Sniper"-nek maradnia. Keress magadnak egy másik fegyvert. 😊
Engem csak a fegyvercsere lassusaga zavar...ha azt kijavitjak minden OK 😊

zotyesz
Tényleg nagyon kezdünk leülni. Tegnap olvasgattam a hivatalos fórumot. Érdekes kérések vannak a játékkal kapcsolatban. Pl: a hasravágódás és a felállás legyen gyorsabb, cipelhessen több fegyvert a katona, stb. Tekintve, hogy ez a játék az ingyenességen túl azzal villog, hogy milyen élethû...

Norbi2K
csak hogy fenn legyen a topic😊

Norbi2K
töredezetségmentesitõ? Nekem nem valami up to date a gépem : 750es Duron, 192MB, GeForce2MX és 800x600-on megy mint a kisangyal

Timber
ftp://ftp.iinet.net.au/games/demos/

itt van AAO 1.11 FULL install ... (es meg szamos egyeb is ... pl. BF1942)

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~