60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#14545 Már megint teszt war van. Hungary vs. USA! -
#14544 itt láthatod, hogy ki hol van
vagy itt
-
#14543 Vigyázat, mert honort veszíteni is lehet, ha sok ROE-t gyűjtesz be. Ennek pedig a csapatod sorainak megtizedelése a legbiztosabb módja. -
#14542 a legmegfelelőbb eljárás a legtöbb killt elérő lesése a pályán tapasztalatszerzés céljából :). 8-11 honorig kaptam eddig kezdésnek .csak a trackeren van rang az armyben honor helyettesíti az elért eredményt.töltsd le a user manualt és tanulmányozd. 20honorig 1000pontonként lépsz egy honort... -
#14540 jha amúgy semmi gond azzal amit írtál. :) -
#14539 ha ki akarasz lépni serverről, akkor a leggyorsabb és leg 1xűbb módja:
előhozod a console-t (pl.ö betű)
>disconnect
-
#14536 -
#14535 RULEZ! SLOW RULEZ! -
#14534 -
#14533 :) -
#14532 Képzeljétek hogy jártam!
Tegnap este, armyzás közben szünetet tartottam, a csajommal veszekedtünk telefonon, és azt mondtam, hogy 'a kurva életbe!' Jönnék vissza armyzni, a program meg kiirja, hogy: 'Slow, csúnyán beszéltél, ezért nem játszhatsz velem!'
borzasztó....
-
#14531 ha engedte oda feltelepíteni akkor nem lehet gond.
a traininget ha megcsináltad és beloginolsz mit ír ki?? -
#14529 Lehet, hogy igazad van, én már nem emléxem pontosan... Jah, az én fejem sem kalendárium... -
#14527 én mintha két mailre emlékeznék, nem kötözködöm de kettőre... -
#14526 Hogyan is volt? jött egy email, ahol adtak egy kódot, meg aktíválási cimet? Nem emléxem pontosan.... De mintha így lett volna... -
#14524 Te Freit!
Én nem tudom, te hogyan és hol regisztráltattad magad a gammában, de a Landor oldalán nem is látni téged. ITT Remélem megnézted mát ezt az oldalt, nos a bal oldali sáv görgethető, menj le az aljára, és ott találsz egy olyan szöveget, hogy "ha közénk akarsz kerülni de nem tudod a menetét..." Nos talán jobb volna az szerint eljárni, mert nálam elsőre ment a dolog, és még az oldalra is felkerültem. Hogy miként azt, nem tudom, de ottan vagyok, azóta, mióta regisztráltam magam. Próbáld meg, hátha... -
#14523 Hát gyerekek én nekem nem kellett szenvednem ennyit még anno. Felraktam a progit és már játszottam is pedig még segítségem sem volt.Most pedig minden héten jön 1-2 új játékos aki nem tud játszani lehet valami nagy gebasz van az ARMY-nál.........
-
#14520 Én tegnap egy rahedlit káromkodtam benyomott Caps Lock-al mégsenem vagyok bannolva........ -
#14518 Hát én ilyent nem tapasztaltam... Mondjuk Angolul nem nagyon tudok érthetően káromkodni.... De egyszer Magyarul füstölögtem egy rövidke mondatot, amikor már huszadszor dobtak fejbe gránáttal, erre megkérdezte az egyik csóka az mi? Szóval nem volt aki értette volna, szerintem... -
#14514 köc :) a füstörvény az tiszta volt csak a flare nem :) -
by SACA_(HUN) -
#14510 Auto hijan en sajnos nem tudom tiszteletemet tenni semmilyen LAN-on. Kiveve, ha adnak egy olyan bika gepet, mint az enyem :) -
#14506 Én azt hittem a FreiT(amásé)
-
#14503 Skacok!
közeledik a tudatLan (okt 24-26) és nyitottak az army-ra, ha leszünk elegen!
kikkantsatok a TudatLan hivatalos oldalára, ott a fórumban lehet gügyögni szépen.
jó lenne összejönnénk egy kis vidéki túrára, márcsak a megismerkedés végett is...
(egyébként occsó, jó minőségű lanpartyról van szó) -
neuro #14502 Az infracsalik (flare) füstje belekerült a Hercules légcsavar szelébe és így "csavarodott" meg - van erről video is valahol a neten. -
#14499 ez nem jó :)
Én is egyedűl nyomtam csak a HQ Raiden és akkor az jónak tünt. De ma csak csapatban és Ts-en játszom, és csak nagy kényszerhelyzetben (war idelyén amikor nem fekszik a pálya amin a többiek nyomják és nem akarok rossz eredményt felmutatni) megyek egyedűl.Ha rám halgatsz akkor letöltöd a ts-t és arra törexel, hogy csapatban nyomd.Szándékosan nem azt írom, hogy velünk mert az RT neked nem a kedvenced :), de egyébként szívesen látunk (le is gránátozunk :D) -
#14498 Kicsit Off, (ahogy mondani szoktátok..)
Egyszerűen eldobom az agyam, tud valaki valamit erről a chellós modem regiztrációról? Egyszerűen nem adott netet amíg nem regisztráltam a modemet a chello honlapján... Eddig jó volt? most meg regisztráljak? hiszen már átált a rendszer vag nem? Lehetséges az, hogy ezért nem tudtam Pl: a Landorra felmenni? Vagy ez valami át..-szás? -
#14497 Tudom: "Egy angliai egyetem kutatásai szerit....". -
#14496 Figyi, nem gond megszoktam, hogy egyedül vagyok.... -
#14495 Tisztelt Meier!
Lehet, hogy néha balf... vagyok, de ennire azért nem, nos jelenleg jövök egy official szerverről, és elsőre gond nélkül sikerült csatlakoznom.... Egyszerűen belefáradtam abba, hogy Esc-Tab-open+ipcim+enter. Egyszerűbb elmennem egy Amerikai szerverre játszani, minthogy a Magyarral szerencsétlenkedjek, és akkor még be sem léptem oda, csak megpróbáltam. A Pb-ről csak annyit, nálam és az Official szervereken jó, nem kúg ki, nem tílt le, aszem akkor kár volna piszkálni... De azért köszönöm a segítséget!!!! -
#14493 Akkor egy kis segítség:
Szerverkeresőkben név: Landor (HUN) ArmyOps
Csatlakozás konzolból(Esc majd ~ gomb): open 152.66.93.27
PunkBuster bekapcsolása: A játék főmenüjéből a deployment rész kiválasztása és a megnyíló szerverkereső ablakban a jobb alsó sarokban levő "enable punkbuster" négyzet kijelölése.
PunkBuster kliens frissitése manuálisan (jelenlegi verzió: v1.044 A1319) Ezt az exe-t (windows oprendszerhez)a játék system/pb könyvtárába kell letőlteni és onnan futtatni, máshonnan el sem indul.
Nem windows-t használoknak: Itt kiválaszthatják az oprendszerüknek megfelelő fájlt.
Kapcsolódásnál, ha nem enged be a szerver elsőre, nem kell elkeseredni, mert 2, 3 próbálkozás után, a mainapon még, mindenkinek sikerült eddig bejutnia, amikor én is bent voltam és figyelemmel követhettem az eseményeket.
Szabályok: Minimum 10 Honor szükséges a szerveren való játékhoz, 200 ROE után kick, Egyszerre 20 fő tartózkodhat a szerveren, teambalance nincs hogy a klánosok is tudjanak egyoldalon játszani és ne rámolja az embereket a szerver akaratukon kivűl ide-oda.
Jó játékot! -
#14492 W096!! now!! -
#14491 angyal jelenik meg éppen ;) -
#14490 érdekes kép. kiváncsi lennék épp mi történik :) -
#14489 -
#14488 köci -
#14487 Köszönet Daniel_F-nek, ő legalább eljött a W096-ra!!!! -
#14486 Most jöttem onnan ki, majd kicsit később (kb fél óra múlva) leszek ismét!!!! -
#14485 Új vírus a láthatáron:A Swen féreg! http://www.microsoft.com/windows/ie/downloads/critical/822925/download.asp
> A javítás technikai részleteiről -magyar nyelven- innen tájékozódhatnak:
>
> http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;hu;822925
-
#14484 Tisztelt Meier!
Sajnálattal kell közölnöm, hogy nálam a Landor nem jön be!!!! Igen, nem jön be semmi sem. Úgy tűnik nekem csak az official szerverek működnek flottul, és tökéletesen... Szomorúan és megtörten elsomfordálok fülem farkam behúzva egy Amcsi szerverre játszani...