A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Ssanya
    Hali!
    Nem az AAO-ról írták, hogy kém, hanem a Gamespy-ról, amit az install fel akar rakni.

Közben addig eljutottam, hogy a síma login megy, megcsináltam az első tréning pályát, feltöltötte valahova. Nekiálltam a másodiknak, és fogalmam sincs, mi a fenét csináljak. Végigérek időre a túloldalra, nem történik semmi. Végigmegyek, a pálya szélén visszafutok az elejére, nem történik semmi. Végigmegyek a pályán, visszafelé jövök mondjuk a kék vonalon, a kötélhágcsónál elakadok, mert a tetején nem megy át. Árulja már el valaki, mit kell ahhoz itt tenni, hogy elfogadják a tréninget. Ja, és hiába csináltam meg az elsőt, ha nem jött össze a második, kiléptem a menűbe, már újra elölről kellett csinálni az egészet, az első tréninget is.

Viszont szervert még mindig nem talál a progi, azért kérdeztem, hogy a szerverek megtalálásához kell-e a Gamespy?