60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [HUN]Stravinsky
    Hali!
    Én ma csináltam meg és egyböl elfogatta
  • Ssanya
    Kipróbáltam, hiába ácsorgok csak úgy az akadályok túlsó felén, nem nyert. Ha jobb szélen elindulok vissza a pálya mellett, lefújják... Ezzel azért próbálkoztam, mert hátha a magyarok is innen vették az akadálypálya ötletét, és ott azzal fejeződik be, hogy vissza kell futni a kiindulási helyre. De itt mintha ez nem jönne be...
  • Pet-R
    Klikk...
  • Pet-R
    Már kicsit untam, hogy nem megy a medic training eredményének a feltöltése "Time Out" miatt:
  • [HUN]Stravinsky
    hmmm
    A tegnapi füstönkeresztüllelövömazellent akciód
    után,asszem nem kérdéses,hogy kire céloztam
  • Ssanya
    Az akadálypályán átértem a túlsó végére, még maradt 40 másodpercem. Még vissza is tudtam futni a pálya legelejére. De mégsem mondta, hogy ok. Ha kijövök az utolsó akadályból, ami a kúszás, utána mit kell csinálni? csak ácsorogni egy helyen, amíg lejár az idő? Ha továbbmegyek a fák felé, akkor lefújják...
  • Ssanya
    Mindenesetre elkezdtem letölteni az 1.9-et, de úgy nézem, kicsit meghízott az 1.5-höz képest (majd duplája). Sajna kicsit lassúcska a chello, de igyekszem, és ha megvan, akkor csatlakozok a csapathoz (már ha sikerül)
  • Slow
    ???
  • Slow
    mert nincsen 1.5-ös szerver
    1.9-et szedd le, abban csináld meg a tréningeket (itt már van medic is)
    hát csak türelem, szépen rá fox érezni, nem bonyolult, időre kell végigmenni az akadályokon, ebben nem tududnk segíteni, hacsak nem csináljuk meg helyetted ,)
  • Vorpal
    azért nem terjedt el mert nem fejezték be.majd ha dobozolták és vége lesz a public alfáknak minden jobb lesz higgyetek nekem
  • Ssanya
    Hali!
    Nem az AAO-ról írták, hogy kém, hanem a Gamespy-ról, amit az install fel akar rakni.

Közben addig eljutottam, hogy a síma login megy, megcsináltam az első tréning pályát, feltöltötte valahova. Nekiálltam a másodiknak, és fogalmam sincs, mi a fenét csináljak. Végigérek időre a túloldalra, nem történik semmi. Végigmegyek, a pálya szélén visszafutok az elejére, nem történik semmi. Végigmegyek a pályán, visszafelé jövök mondjuk a kék vonalon, a kötélhágcsónál elakadok, mert a tetején nem megy át. Árulja már el valaki, mit kell ahhoz itt tenni, hogy elfogadják a tréninget. Ja, és hiába csináltam meg az elsőt, ha nem jött össze a második, kiléptem a menűbe, már újra elölről kellett csinálni az egészet, az első tréninget is.

Viszont szervert még mindig nem talál a progi, azért kérdeztem, hogy a szerverek megtalálásához kell-e a Gamespy?
  • Slow
    mint pl te? ;)
  • Al Bundy23
    SIR, YES SIR!

HOOAH
  • [HUN]Stravinsky
    Hooah!
    Este,game????
    csítgyanus emberek
  • Al Bundy23
    Zsozs Megy a szerver??
  • ZsozS
    szijja all, drága Ssanya!

nemtom melyik fórumon írták az AAO-ról, hogy KÉMPROGRAM hehh, de gratulálnék az emberkének aki ezt kitalálta! nyugodtan szedegesd le az 1.9.0 full-t és gyere játszani, mert nagyon kevés a magyar army gémer! Bár lehet, hogy ráakadtunk a titokra, miért nem terjedt el eléggé az AAO. Ha leemelted a gémet, gyere vissza a fórumra, itt mindig találsz majd segítséget!
  • Slow
    hehe kém program=)))))
    ez a legjobb=)
    és miért félsz attól, hogy kém program? vannak titkos fegyver-leírásaid? esetleg az alkaida tagja vagy?=))))
    na jó ;)

1.5-el nem tudsz játszani, itt is, mint más progikban a peccs az úr... sztem ezért nem tudszbeloginolni sem

jelenleg folyik az átállás 1.9-re, ezt kénytelen vagy letölteni. sztem az 1.7-est már nem érdemes feltenned, mert pár nap és eltűnik.

szerverkereső van a játékban, majd meglátod, ha felraktad 1.9-et

hajrá ;)
  • Ssanya
    Sziasztok!

Lenne egy pár kérdésem a játékkal kapcsolatban, legyen szíves segíteni, aki tud.
    Először is: nekem az 1.5 van meg jelenleg. Mivel írtátok itt, hogy a jelenlegi 1.9-cel valami gáz van, azt nem tölteném le egyelőre, a kérdés viszont, hogy az 1.5-tel lehet-e még valahogy játszani?
    Másodszor: ha lehet vele játszani, akkor viszont szeretnék segítséget kérni, mert nekem valami nem akar menni. Chello-ról próbáltam, regisztráltam magam, megvan a felhasználónév és jelszó, de amikor a játékon belül Login-t nyomok, nem megy a dolog, Timed out-ot kapok. Viszont installkor a Gamespy-t nem tettem fel. Kötelező a játékhoz, hogy ez is fel legyen installálva?
    Harmadszor: hogyan lehet szervert találni? Mert a játékon belül hiába nyomok a refresh, meg update-ra, semmit nem hoz fel. Nem találtam módszert arra, hogy én adhassak meg IP-t, pedig a hivatalos web-oldalon megtaláltam a szerverek listáját, és gondoltam majd onnan beadagolom. Ez a rész is esetleg csak a Gamespy-on keresztül működik?
    Az a bajom vele, hogy valami fórumon olyan hírek jöttek róla, hogy egyébként egy kém-progi, és mint ilyet, nem szívesen raknék fel. Esetleg ha már mindenféleképp kell egy ilyen, akkor nem tud valaki egy alternatívát a Gamespy helyett?

Egyelőre ennyi lenne.

Üdv: Sanya
  • PsychoStarfish
    Strahd: Holnap is csinálunk valami filmet max. Ez van.
  • Pet-R
    Nah megnéztem a filmet :D Olyan ismerős az a gyáva rambó :D
    Meg nem lehetne valami beállítással vagy cheat-tel olyan "szabadon repűlő" nézetet, pl az mpcheat ghost vagy fly vagy mi szokott lenni, ezzel komolyabban lehetne filmezni, mert oda állítod be a kamerát ahova akarod, pölö a hasaló katona fegyvere mellé.

Ja és én is benne lennék egy nagy moviba, persze nem muszáj hogy ott is egyetlen túlélő legyek :D
  • Al Bundy23
    ez lemaradt:
  • Al Bundy23
    te stahd elég szar sniper lehetsz, föleg ha az "áldozatodon" még SIGITHET egy orvos :) javaslom inkább akkor a vizipisztolyt számodra :))))))))))))))))
  • Al Bundy23
    na erröl lehetne vitázni elég sokat. Én nem arrol beszéltem hogy az életben mi a helyzet,pusztán csak az emberség, hogy mégis csak egy orvos, aki életeket ment. Más kérdés hogy attól Ő még ellenség, és katona is egyben :)
  • patacsi HUN
    köci
    jó a fííím rendező úr :)
    főleg a finálé igen frappáns.:))
  • ZsozS
    1etlen háborúban sem nézték, hogy kin van vöröskereszt! A szafariláz és a félelem miatt úgyis legépeled az első manust, aki elédkerül... és ez lehet friendly is!
  • patacsi HUN
    és miközben hajítod azt az injectiont én seggbe lőlek egy altató gránáttal.ugyanis a medic rendbehozza azt amit én életem kockáztatásával elértem, sőt ezt ismételni is tudja (a rendbehozást).első célpont sztem a medic !!
    aztán beszélhetünk a civilekről ;))
  • Strahd_
    :)) Tiltja a bevetés szabája hoyg Medicet ölj de én láttam Scopon keresztül hoyg a medik drogokkal akarja megfertözni szegény védtelen Opfort...Ezért megmentem a szegény szenvedo Opfort attol hoyg a Medickük megfertözze :)
  • Atiti
    müxik valami server?
  • Atiti
    Halihóóó! Az rázos lessz
  • Al Bundy23
    mindenesetre ha egyszer ellenfélek leszünk és sniper leszel én meg medic, akkor amint lehetőségem lesz, belédhajitok egy nyugtatós injekciót :)))))))))))))
  • Al Bundy23
    na de ezen ne vitatkozzunk....
  • Al Bundy23
    fujj de rossz hozzáállás bazdmeg. Sajnos nincs valóban, de ennyierővel egy háboruban akár a civil lakosságot is simán lehetne irtani GONDOLKODÁS nélkül, és akkor nem lenne hogy jaj véletlen volt.....na ezért tartunk ott ahol...
  • Strahd_
    Amuyg háboruban nincs emebrség .) majd a hadbiroságon eltusoljuk az ügyet :)
  • Strahd_
    Pedig az t a legjobb lelöni :) akkor nicns rajta vöröskeresztes szalag de kár :))
  • Al Bundy23
    szép!!! kár hogy az orvosnak nincs külön jelzése...én öszintéln szolva nehéz szivvel ölök le egy MEDICet. Azért van emberség is gyerekek :)
  • Strahd_
    Ezért ha végleges lesz az 1.9 pecs és strafish a földön vergödve orvosértkiált oadmaegyk hoyzzá és fejbelövöm hoyg ne szenvedjen :) Sniperként meg a fetregö vérzö betegeket rakom ki célponnak :) Orvos feje 2 öt ér :)
  • Strahd_
    de az milyen sniper war sniperek nélkül :))
  • Al Bundy23
    strahd pont azé mert ma nem érsz rá :)))))
  • Al Bundy23
    én is benne lennék ha nem lenne istentelenül elbaszott kedvem igy a mai nap :(((
  • Strahd_
    De miért ma:(( Én csak holnap érnék rá és Sniper filmbe ugy bennelennék....