A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Ssanya
    Sziasztok!

Lenne egy pár kérdésem a játékkal kapcsolatban, legyen szíves segíteni, aki tud.
    Először is: nekem az 1.5 van meg jelenleg. Mivel írtátok itt, hogy a jelenlegi 1.9-cel valami gáz van, azt nem tölteném le egyelőre, a kérdés viszont, hogy az 1.5-tel lehet-e még valahogy játszani?
    Másodszor: ha lehet vele játszani, akkor viszont szeretnék segítséget kérni, mert nekem valami nem akar menni. Chello-ról próbáltam, regisztráltam magam, megvan a felhasználónév és jelszó, de amikor a játékon belül Login-t nyomok, nem megy a dolog, Timed out-ot kapok. Viszont installkor a Gamespy-t nem tettem fel. Kötelező a játékhoz, hogy ez is fel legyen installálva?
    Harmadszor: hogyan lehet szervert találni? Mert a játékon belül hiába nyomok a refresh, meg update-ra, semmit nem hoz fel. Nem találtam módszert arra, hogy én adhassak meg IP-t, pedig a hivatalos web-oldalon megtaláltam a szerverek listáját, és gondoltam majd onnan beadagolom. Ez a rész is esetleg csak a Gamespy-on keresztül működik?
    Az a bajom vele, hogy valami fórumon olyan hírek jöttek róla, hogy egyébként egy kém-progi, és mint ilyet, nem szívesen raknék fel. Esetleg ha már mindenféleképp kell egy ilyen, akkor nem tud valaki egy alternatívát a Gamespy helyett?

Egyelőre ennyi lenne.

Üdv: Sanya