http://www.ragnarokonline.com
-
Nos üdvözletem mindenkinek! A topicot csak azért hoztam létre,hogy értesítsek mindenkit beindítottunk páran egy új szervert, vagyis lassan beindul A szerveren nem lesz megkülönböztetés, mindenki egyenlő esélyekkel fog indulni és játszani. Azt hiszem bátran mondhatom,hogy jó gárdát tudhat magának a szerver és tényleg a játékosokért lesz, hiszen a vezetőség is a játékosok közül került ki. A szervert most teszteljük,hogy a lehető legtökéletesebb formában kaphassátok meg és magas színvonalon tudjatok majd játszani. Mondanám is a nyers tényeket:
-Egyedi hangvitelű játék. Sok újítást tervezünk ami minden bizonyára eléggé megváltoztatja majd a ragnarokat.
-Rendszeres programokat fogunk szervezni a játékosoknak. (PvP tournament,szerepjátékok stb...)
-Rendesen megírt scriptek. (Hozzáértő ember csinálja)
-Rate: 4/4/3 Ez nem fog változni.
-MvPk: Reálisan erősített mvpk amelyek nem fogják korlátozni a játék élvezetében a kedves usereket.
-Kissé újszerű formában működő WoE hetente háromszor.
-Segítőkész GM gárda. Mindig találsz egy GMet aki tud segíteni. Persze azért hajnali 3-4 körül nem biztos
A szerver meg van, már csak teszteljük mint mondtam. A gárdából pár név:
Edward,Lord Zax,Seliah,Neo, és jó magam Redeemer.
Az admint külön kiemelném, a nagyszerű és utánozhatatlan Morpheust. Nála fut a szerver. Ő is közölünk került ki tehát megértő GM.
Szeretettel várunk mindenkit aki szeretne egy igazán jó szerveren játszani!
Üdvözlettel az EmpeRO team