1345
http://www.ragnarokonline.com
-
#1145 vki tudna nekem egy használható botot mondani? millió időt kell gyakni, hogy egy kis pénzt összegyüjtsek, ez igy nagyon szar -
#1144 Kérdés 1: Nem fogjuk megoldani a választási lehetőséget...aki akar megtudja magának oldani szvsz :)
Kérdés 2: Úgy,hogy nálunk nem tud senki egész nap boszizni, nem fognak az assassinek nagyon elhúzni, minden kasztnak meg lesz a maga előnye és hátránya. Kicsit egyenlítettünk a helyzeten :) Gyere és majd meglátod :) -
#1143 Jelentem....elindult!
EMPERO Gyertek gyertek :) -
Toroco #1142 és ti mikorra tervezitek a szerver indulását? mert természetesen azt is kipróbálom. Bár nem szivesen hagynám itt a megszerzett javaimat mint már említettem.
Ya szal te voltál Cortez. hát akkor már nem kerülök be az assassin guildba. gondolom akkor az sincs már.
kérdés: ha letölteném a ragnarok.hu kliensét és felinstalálom akkor miután elindítom a gamét, akkor majd választhatok hogy melyik szerverre megyek?
kérdés2: ezt a mondatot hogy érted? "Főleg mivel itt nem is bírnak egyes kasztok majd nagyon elhúzni a többitől mivel mint mondtam elég egyedi a játék menet." hogyan nem fognak elhúzni? -
Toroco #1141 hát ja nagyon gyakran hozzák elő a full resetet. ami tény hogy nagyon gáz. mert már összeszedtem egy csomó jó cuccot és 2 milla pénzt, és ha nekem megint resetelnének én tuti keresek egy másik szervert. -
#1140 Az bug volt...csak mindenki lexarta. Elfelejtették kivenni az elején :) Amúgy erről Edwardot kérdezd... Egyébként házakat se lehet most venni a hunron mert azt Ed csinálta. -
#1139 mik is?:)adj pár tippet:) mejek megproba mvp warp:))
habár azt berakták ugytudom nem bug volt... -
#1138 Nálunk ezért indul mindenki a 0ról és ezért van ELŐTTE teszt szerver ,hogy ne legyenek ilyen bugok mikor kézhez kapja a nagyérdemű :) Amúgy a berserk valszeg javítva lesz ahogy lesz másnak is:) Bár most nem hiszem mivel az egyetlen ember aki javítgatott náluk (Edward) most nálunk van. Ja és ahogy ő kiszált, kivetette azokat a dolgokat amiket ő javított! Megint van csomó bug.. -
#1137 megtanulhatnék ugy irni hogy ne fejtörő legyen..... -
#1136 "ezért javítják akkor ha mi csináljuk :)"
ebben igazad van:) fogadjunk ha még1berserkes lesz mint donkey, máris baj lesz a halhatatlanság, habár ezt irtam lejjebb asszem
addig sose BAJ amig csak páran használják, de ha rálap mindenki akkormáe baj, persze aki kezdte annak töbhetes elönye van emiatt az nembaj, vagy ha baj , akkor a full resetet ajánlgatják ami megint baj, ugyebár nem azé játszom csak hogy az idöt töltsem, hanem valami eredménye is legyen
igy akár pasziánszozhatnék is egésznap:) habár az nem mindenkit köt le:)
najó már nemtudom hova akartam kijukadni -
#1135 Nem...csak mivel NEM JAVÍTJÁK a bugokat amiket mi kérünk ezért javítják akkor ha mi csináljuk :) Egyébként tényleg akkor javították mikor mi csináltuk.... :P Amúgy annyira tervezzük ahányan jönnek. -
#1134 az a +2 én csak kis vigasz, a válaszod meg nagyot ront a véleményemen:)
mert más csal azé énis...
röviden ezt szürtem le
amugy hány fősre tervezitek a szervert?
mert ragnahun kb 50 volt amikor átjöttem hunrora
ottis kb 50 fövel indult, majd felment 80-85 ra a leássásig, habár ebböl egy acc a priest egy acc a merchant egy acc meg a játékos kari, szóval az a 85 lehet ugyanugy 50-55 user voltcsak
nemtudom menyi jut egy 3. szerverre igy... -
#1133 Ja értem..nyugee...itt nem lesznek ilyen gondok. Egyébként ott azért történtek így a dolgok ahogy mert elég sokan csaltak. Valahogy egyenlíteni akartuk a számlát :) A lényeg a lényeg,hogy a vezetőség együtt fog működni a játékosokkal és törekszünk az egyet értésre. EZ NEM A HUNRO! Azt ne felejtsd el,hogy ott 16 éves gyerekek üzemeltették a szervert. Itt meg 18+ az átlag életkor:) -
#1132 nem az atya warpolt:) -
#1131 Ehh...ugye ez nem én voltam? Mármint nem Baráttal warpoltam el előletek? :) -
#1130 nevetnemmondok, inkább ugymondom lenyulta az mvp-t warpal amit 1 órája ütöttünk és szinte még neki állt feljebb
magára ismer ha elolvassa, hameg nem azismindegy:) -
#1129 Pronterától egy térkép le , kettő jobbra. Azon a térképen 2db angeling és 1 ghostring van. :P -
#1128 Pedig egyenlőség lesz :) Erre a szavamat adom :) Főleg mivel itt nem is bírnak egyes kasztok majd nagyon elhúzni a többitől mivel mint mondtam elég egyedi a játék menet. A WoE lesz a legérdekesebb szerintem. A programokat pedig rendszeresen fogjuk nyomatni...vagyunk rá elegen :) Melyik alapítóra gondolsz amúgy? -
#1127 hát nekem warpolva van a pronterátol kettő észak, a sograt desert és toyba is járok elég sürün, habár ott ritkánvanmeg mert mindig lecsapják:)
de nincsszerencsém ugylátom, habár ghostring legalább dobott már ghost bandot
amugy miért van az hogy sokszor semit sem dob? (a doboz toyban is ilyen) -
#1126 Nekem amikor indult a szerver rá az 5. napon volt angel wingem 3 db :) -
#1125 hát nemtudom hogy hogy indult a hunro szerver, de szerintem ottis azt hirdették mindenki egyenlö lesz stb, és ezlett a vége(közepe)
sajnos már az egyik alapitó, vagy hogymondjam nálam bemutatkozott 1x
ami miatt nemtudom elhinni az az egyenlőséget
a programok ha megvalósulnak azért talán érdemes szerintem átmenni, de a kételkedés megvan az igéretekben -
#1124 hát én nemtudom hány angelinget leöltem már, de angelwingem egysincs, habár valószínű nekem nincs szerencsém, mert a többiek tényleg abban flangálnak majdnem mind -
#1123 Az tönkre vágja a piacot..nézd meg a dutchRO-t. Nem akarjuk,hogy mindenki hiperszuper cuccokkal flangáljon. A hunRO-n NEM 3 a rate azt ne feledd. Szóval ez valójában elég magas. Mert pl a hunRO-n le van húzva sok monsta (köztük az mvpké is) dropja 1 alá. Meg ott elveszik az embertől a cuccot stb... Nálunk meg olyan kell amibe nem kell belenyúlni és mégis jó lesz tőle a játék. Így nem fog egy nap alatt angel winggel meg hasonlókkal szaladgálni senkit :) -
#1122 Nem lehetne normális drop rate, mondjuk 5X ? De legalább 4X. -
#1121 Izé..itt nem topicot hoztam létre..csak postoltam..mert bemásoltam fórumból a postot..elnézést a fogalmazási hibáért :) -
#1120 Nos üdvözletem mindenkinek! A topicot csak azért hoztam létre,hogy értesítsek mindenkit beindítottunk páran egy új szervert, vagyis lassan beindul A szerveren nem lesz megkülönböztetés, mindenki egyenlő esélyekkel fog indulni és játszani. Azt hiszem bátran mondhatom,hogy jó gárdát tudhat magának a szerver és tényleg a játékosokért lesz, hiszen a vezetőség is a játékosok közül került ki. A szervert most teszteljük,hogy a lehető legtökéletesebb formában kaphassátok meg és magas színvonalon tudjatok majd játszani. Mondanám is a nyers tényeket:
-Egyedi hangvitelű játék. Sok újítást tervezünk ami minden bizonyára eléggé megváltoztatja majd a ragnarokat.
-Rendszeres programokat fogunk szervezni a játékosoknak. (PvP tournament,szerepjátékok stb...)
-Rendesen megírt scriptek. (Hozzáértő ember csinálja)
-Rate: 4/4/3 Ez nem fog változni.
-MvPk: Reálisan erősített mvpk amelyek nem fogják korlátozni a játék élvezetében a kedves usereket.
-Kissé újszerű formában működő WoE hetente háromszor.
-Segítőkész GM gárda. Mindig találsz egy GMet aki tud segíteni. Persze azért hajnali 3-4 körül nem biztos
A szerver meg van, már csak teszteljük mint mondtam. A gárdából pár név:
Edward,Lord Zax,Seliah,Neo, és jó magam Redeemer.
Az admint külön kiemelném, a nagyszerű és utánozhatatlan Morpheust. Nála fut a szerver. Ő is közölünk került ki tehát megértő GM.
Szeretettel várunk mindenkit aki szeretne egy igazán jó szerveren játszani!
Üdvözlettel az EmpeRO team
-
#1119 azt kb sejtem téged miért bannolgat, a régi dolog miatt, de zax is bann lett ugytudom, öt miért? kiállt melletted?
-
#1118 te, van egy rossz hirem:) ami lehet jó , amire estére jöttem ro-zni munka után, többiek már ujra hunro-n voltak, szal ujra ott:) de azért tartaléknak jolesz a meukro szerver -
#1117 Aki nincs a rendszerrel...a rendszer ellen van :) -
#1116 Khazar nem tudta és visszamentem:D Csak nem rég megtudta és bannolt a rohadék...de meg van a képe, a neve, meg asszem a címe is :D Szal olyan jól ő se járt :D Cortez,Barát,Seifer,Siegfrid mind én voltam :D Amúgy direkt nem csináltam semmi rosszat és megnéztem így is bannol -e a rohadék. Nos igen...ok nélkül is bannol :D Amúgy a srác úgy néz ki mint egy rossz buzi, nem csodálom,hogy itt éli ki magát :D -
Noname #1115 Megvan, Draco lvl 30/21 Swordsman. -
#1114 ezt kell csak letölteni hozzá
http://www.meukro.com/FinalClient.exe
jameg az oldalon regelni magad
lvl 23 aco, assa és archer vagyunk kb:)
ha jössz hozzd fel magad annyira
van jobcharger, szóval nemkell megcsinálni a job questeket -
#1113 meukro
:) -
#1112 :)
énis benne voltam abban a csapatban:)
te voltál a stunnolos?:)
me én csapdáztam hogy ne haladjon, amugy ez a berserk skill más szervereken tilos woe alatt, BAN jár érte, csakhát itt azért nem mert csak GM nek van még, de amint lesz majd pár usernek is, rögtön gondlesz majd a halhatatlanság, és tesznek vmiet ellene, habár ha igy halad a szerver élete akkor lehet nemlesz több:D -
Noname #1111 Na ne, ezért tünt el a fél klán?
Azért szólhattál volna tesó h. mentek.
Ezért szuportoltam a Magedet? Most meg ithagynál?
Ki a franc stunolja nektek akkor a GM-eket?
Hova mentek? Duchró?
-
Noname #1110 Ja a Hunro szerver kicsit Suxs.
Igaz nekem Konyakhoz nem volt közöm, de Donkeyhez annál több.
Azé nem kéne GM-nek visszaélni a hatalmával.
NEm hiszem h. van olyan kari akit egy 7 főst parti nem tud lenyomni.
Pedig Donkeyt enyien vertük. Crusi 1 ütéssel sztunnolta a többiek verték. Kb. 30p-ig ütöttük. És a leggyengébb is Lvl 75+ volt.
Szal ez igy szemétség.Én is mentem róla.
-
#1109 énsem értem:), ezé mentünk el egy holland szerverre két haverral
asszem 4/4/5 ös rate vagy mifene van:D
és ugyanugy kisebb csapat
probáltuk a 800-900 fös szervert is, de az gáz volt:)
ja és red elolvastam mind itt, mind a hunro forumon a hozzászólásokat, még a szavazást is a visszakapode a kariaidat-ról
de azé nemfogok meghunyászkodni, mert másis igyjárt
amugy most valaki elmondhatná miért is van ez a hunron?
valaki belenyult a cuccosba vagy mi?:)
-
Toroco #1108 szerintem meg lesz hiszen a mostani is meg volt. de most a régi címről megy. szal nem értem mi van most ott. -
Toroco #1107 ér dekes most megint a régi sclientinfoval megy a játék de az oldal meg a fórum sem érhető el. -
#1106 Red, hogy kerülsz te a HunRO-ra?