Ragnarok online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"
\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"
amugy megnéztem a szerver rulez siteját, és ottbentvan ha gm sértegetése vagy hasonlo, 3 nap börtön, hát én igyekeztem a "beszélgetés" alatt egyetlen káromkodást vagy hasonlót sem elereszteni. Habár azért a hangvétel nem volt megalázkódó az biztos, de sztem nem is kellene elvárni. :-)
szal legközelebb majd max megkérdezem ölhetek e mellette bármit is
minap a fokáknál találkoztam vele, hát szerencsére csak a kép sarkában😄
ha ez fedi a valóságot akkor a gm menjen a ... És egy rohadt poporing miatt? Me az õ karijának a killjét véletlen lenyúltad?
lol gyerekként viselkedett a Tisztelt GM uraság.szerintem.
Az ilyen szitut nem így kell kezelni.máshol a KSelésértfigyelmeztetés jár és csak akkor ha látják h a forma rá van állva a kill-nyúlásra. Aztán következõre sitt. Szereintem.
azt hallottam h onnan kilehet jönni pillangószárnyal vagy nem?
Na mind 1. Ez a sztori tényleg nemsemmi. naggyon lol😊
hé, nemá...
plz ne azt üsd amit én
stb...
s a másik, hogy tölem mvp-t nyultak le amit egy órája ütöttem két másik haverral, na azvolt az egyetlen alkalom hogy szóltam, de akkoris ugy kezdtem, hogy add vissza már, hisz egy orája ütjük... nem bazdmegozás alapból.
nameg ami amugy sem tetszett, hogy elvárta hogy megálázkodjak , mert bejött a gm karival
szerintem egy gm tartson rendet és azzal vivja ki a tiszteletet ne megkövetelje(és ha valaki ezt nevezi randtartásnak azzal én nem értek egyet😊)
sokkal több mocsokság van minden szerveren és nemhogy börtönnem jár, hanem még jót is röhögnek rajt együtt azzal aki csinálja mert valami régi cimbora.
szal...hirdetik a demokráciát, tele van vele a forúm, de csak az számit akinek protekciója van😊
mint az élet minden területén
miért is reméltem hogy itt máshogy lenne
de akkor legalább ne az ellenkezöjét hirdetnék...
én nem hiszem, hogy ilyenbe bele fogok kerveredni, mert én nem ölök sose olyan mobot, aki más, max akkor, ha partyban vagyunk, vagy épp megkér, hogy segítsek...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
😊 enyi komoly egy gm ezis egy popo faxtudja menyi börtön...
<#falbav>#falbav>
Breey, ha neked a 4X szorzó LOL, akkor mit szólsz ahhoz, hogy a free szerverek 90%-a 100-150X-es szorzóval megy (sajnos) ?
<#guluszem1>#guluszem1>
Konyak a Rouge : mékel meglõni baz?
Naraku : re
Stinger : ha nembaj elsöt nem találtam el
Konyak a Rouge : debaj
Arto : re
Konyak a Rouge : kérte valaki?
Stinger : másodikat meg még nem sebezted
Konyak a Rouge : én nem
Arto : van warp portalod?
Stinger : nemkell kérni tudtommal
Stinger : a szörny mindenkié
Konyak a Rouge : akkoris baz
Naraku : kéne blue gemstone
Naraku : amugy van
Stinger : sztem semivel nem kárositottalak meg
Arto : nyitnal 1et prontiba va viszamegyek?
Arto : holvagyto??
Stinger : sztem nem lesz igazad azt
Stinger : tölem mvp loptak
Stinger : az persze nemvoltbaj
Stinger : orákig ütöttük
Stinger : erre el earpolják
Stinger : az persze okés
Stinger : de hogy én kinyorok egy poporingot
Stinger : az baj
Stinger : nem lopok
Stinger : semit sem vesztettél
Stinger : mihez?????
Stinger : elsöt nem sebeztem
Stinger : megölted mielött firabolt elérte
Stinger : másodikat meg csak akatrad ölni
Stinger : huha
Stinger : azta elvettem töled 150 xp
Stinger : megyek madogután énis?
Stinger : habár én nem szidtalak
Stinger : akkor öld inkább
Stinger : minthohy ezen mittoménmicsinálsz
Stinger : o bocsánat gm ur, megölhetek 3 poporingot?
Stinger : igy kell kezdenem ezután?
Stinger : tudom hogy azt
Stinger : nem pofázok
Stinger : csak az igazságérzet az van
Stinger : ezé god tönkremenni a szervwer
Stinger : ezis...
D:\Program Files\Gravity\RO\Chat\Chat001.txt is Saved.
Stinger : god=fog
Stinger : szóval ölhetek poporingot?
Stinger : vagy tilos?
Stinger : lehet azvagyok
Stinger : de kb 1 percet vettem el az életedböl
Stinger : habár mostmár lassan 10rt
Stinger : igen
Stinger : sztem ez nem ritka eset
Stinger : nézz meg a fokázokat
Ryan: Szükségem lenne egy GM-re
Stinger : én megszoktam kérni
Stinger : plz ne az enyémet
Stinger : azt ha ezután is csinálja akkor esetleg szidom
Stinger : vagy hagyom a francba
Stinger : és öltem azóta?
Stinger : nem
Stinger : csak bejöttél gm karival
Stinger : és azota egymás idejét csesszük el
GM has send you in jails.
a történet vége ittvan, habár még megprobáltam megkérdezni menyi idöre, deaztmár nem volt hajlandó elárúlni
Hunro: sztem nevetségesen könnyû. A 4x-es vagy milyen xp az lol. 2nap leforgása alatt 2nd job-os lehet az ember. sztem ez teljesen elrontja a gamet. Ha ezek nem így lennének, akkor nagyon tuti lenne sztem.
Raganrok.hu: a szerver "állandóan" szarakodik. Itt az a nevetséges, hogy már-már heti rendszerességgel hétvégén beszarik a szrever.
De imádom aragnát, bye
Zalai nem fázik, csak érzékeny a hidegre.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
lvl 10-es job megvan, szeretnék Mage-é válni.
2x próbáltam emgcsinálni a potiont, de mindig unknow potion lett, de nemtom miért!!
HELP ME HOW TO DO IT, PLS!
Esetleg majd vki a gaméban tudna segíteni?😊 még sohasem ragnarokoztam!
Azt esetleg valaki nem tudja hogy hol lehet Apocalyse-t találni? Nagyon aranyos egy lény. De a pronterai könyvtárban nem találni az új lényekrõl semmit. Talán Juno-ba kellene mennem olvasni...
ez nem fer...
mert sok adatbázisban bentvan , de sehol sem irják mi dobja....????
szólj egy Priestnek mert bemehet segitteni neked.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
mi a feladat ott?
átfutni vagy kinyirni mindet mind a zombikat???
elöre is kösz
Kinyirok 1 monsztát,lesröl mert karcsu vagyok.Oda esik 1 juzer-luzer és simán felveszi a kidobott tárgyat.Kérdezem :miért tetted ezt.Erre a tahoka: hmm..eladni...ennyi...ja meg még "hehehehe"...
A dolok pikantériája: a fasznak még infot is kerestem a gondjához,mivel OLd bandagét hajt.Szal kulturcsökevény játékostársam levágta a prosztoság olimpiáját.Nickje: amiböl bablevest föznek és kuszik,és ajakos.
GRATULA!!!!!
<#falbav>#falbav>
és kiábranditó a sok csalás, habár én még nem szembesültem vele ebben a játékban, mert ha szeretnél rendesen játszai, mindig valami nagymenö a pofádba nyomja hogy õ egy nap alatt elérte azt amit te 1 honap alatt sem...valahogy ez elveszi az ember kedvét a dolgoktol
remélem itt nemlesz ilyen...amig nemtudok rola addig jo<#guluszem1>#guluszem1>
No látom ide is beszivárgott a flame... várhto volt.
Sajnos eza játék itt kicsiny hazánkban erröl szol, és egyik szerver se kivétel. Minden szerveren visszaélnek a Gmek a hatalmukkal, Isteneknek hiszik magukat stbstb... Nemhogy örülnének hogy van egy ilyen szerver, a játékosok, és a gmek is...
Sajnos eza magyar mentalitással jár,és a játékosok/gm ek korával.
A legtöbben azthiszik hogyha csalnak, akkok jobbak, nagyobbak lesznek mások szemében, hát sztem nem, én jobban becsülök egy olyan játékost pl ,aki csinál egy 80-as dancert, vagy papot kis ratek mellett, mint aki 1 hét alatt 1 assa crosst. min1, ez mástéma
a 2 szerver közti vitához annyit: mindkettön voltam, a magyar szerverek kezdetétöl ittvoltam a szervereken, minden gm-et admint ismerek. És egyik se jobb a másiknál. Nem képesek a csapatmunkára, és összedolgozásra.. Warlock semmivel se jobb mint Khazar, ugyanaz a tészta, régen ugyanezt játszotta meg velem mint Khazar most Reddel.
Amugy minkét szerverben van jo, és sok rossz.
A legtöbbröl nem a gmek tehetnek, mert a clensek hibásak alabol, amiket kiadnak. és azok mindig jönnek az ujak ki.
Sztem a hunro elönye, a oks event, verseny, sok ember, jo hangulat
, viszont a sok uj dologgal jönnek bugok is néha, de elkell viselni.
A másik szervert nemismerem annyira, de néha szoktam figyelgetni a honlapjukat, forumukat, és nemsok ujitást/ versenyt láttam eddig.
Ami pedig kivan irva kicsit fura: hogy ez egy szerepjátékos oldal, meg ne ma szint számit, de a honlapon egyböl ottvan a nagy Toplista, hogy kik a legtáposabbak. 😊
A botolás pedig mindkét szerveren megy (föként a raknarokon, nekem is legalább 10-en maondták hogy megy a botjuk, közbe nyomják más szerveren. 😊, mert nincs megfelelõ védelem
Egyszoval mi magyarok márcsak ilyenek vagyunk, széthuzás, utálat, anyázás, mindenhol ezvan, még egy ilyen kis játékban is.
skill táblából odalehet húzni a nem passiv skilleket.
szal lehet kasztválasztás után is elsõsegélyt szerezni/skill-t
Ezt nem mint okostojás irom,hanem az ugyanolyan "bénák"-nak mint én😊)))
csinálsz egy novicet és elmész pronterába a nõvérrel beszél aki elmondja mikell a skillhez utánna elmész a pronterai kastéjba keresni a csákót aki ezután ad neked ingyen egy rotten bandaget. áttadod a másik karidnak és kész 😊
amugy ha esetleg megvolna a :
5 reb herbs,
5 clovers
old bandage
akkor ok lenne?...és ha veszek ilyesmit?akkor is jo a picsának(sorry) ??
1 nap alatt 14/7 es archer lettem-elsö online gamém-igy éthetö ,hogy semmi kedvem az elejéröl kezdeni😊))