Ragnarok online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ceemeeir
Nemtudom, hogy te ki vagy, de szerintem ne mond senkire semmit, mert hozzászólásaid alapján tese lehetsz több 14-nél.

\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"

Sippie
Hát pedig kéne 😄
Legalábbis ha te is így beszélsz 😛
ceemeeir
ekhm... énis 15 éves vagyok, mégse érzem magam "kic pöcsnek"

\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"

Sippie
nem játszom ugyan a játékkal, de ez a GM egy 15 éves kis pöcs szintjén lehet... remélem azért nem fog belhalni ha leütnek elõle valamit. Mellesleg ha elõbb varázsoltad rá mint ahogy õ megütötte akkor miért ugat be? Biztos szájba is vágnám élõben, bár akkor biztos nem lenne ilyen nagy szája.
hosszupuska
kiengedett másánapra😊
amugy megnéztem a szerver rulez siteját, és ottbentvan ha gm sértegetése vagy hasonlo, 3 nap börtön, hát én igyekeztem a "beszélgetés" alatt egyetlen káromkodást vagy hasonlót sem elereszteni. Habár azért a hangvétel nem volt megalázkódó az biztos, de sztem nem is kellene elvárni. :-)

szal legközelebb majd max megkérdezem ölhetek e mellette bármit is
minap a fokáknál találkoztam vele, hát szerencsére csak a kép sarkában😄

Hááát ez nemsemmi wazz...

ha ez fedi a valóságot akkor a gm menjen a ... És egy rohadt poporing miatt? Me az õ karijának a killjét véletlen lenyúltad?
lol gyerekként viselkedett a Tisztelt GM uraság.szerintem.
Az ilyen szitut nem így kell kezelni.máshol a KSelésértfigyelmeztetés jár és csak akkor ha látják h a forma rá van állva a kill-nyúlásra. Aztán következõre sitt. Szereintem.
azt hallottam h onnan kilehet jönni pillangószárnyal vagy nem?
Na mind 1. Ez a sztori tényleg nemsemmi. naggyon lol😊
hosszupuska
ebben igaza van mindenkinek egy rossz pillanatom volt, de erre irtam vhol a közepén hogy én akkor nem bazzmegolok, ahnem
hé, nemá...
plz ne azt üsd amit én

stb...

s a másik, hogy tölem mvp-t nyultak le amit egy órája ütöttem két másik haverral, na azvolt az egyetlen alkalom hogy szóltam, de akkoris ugy kezdtem, hogy add vissza már, hisz egy orája ütjük... nem bazdmegozás alapból.
nameg ami amugy sem tetszett, hogy elvárta hogy megálázkodjak , mert bejött a gm karival
szerintem egy gm tartson rendet és azzal vivja ki a tiszteletet ne megkövetelje(és ha valaki ezt nevezi randtartásnak azzal én nem értek egyet😊)

sokkal több mocsokság van minden szerveren és nemhogy börtönnem jár, hanem még jót is röhögnek rajt együtt azzal aki csinálja mert valami régi cimbora.

szal...hirdetik a demokráciát, tele van vele a forúm, de csak az számit akinek protekciója van😊
mint az élet minden területén
miért is reméltem hogy itt máshogy lenne
de akkor legalább ne az ellenkezöjét hirdetnék...

ceemeeir
sztem mindketten túlmentetek a célon. a GM-is, te is.
én nem hiszem, hogy ilyenbe bele fogok kerveredni, mert én nem ölök sose olyan mobot, aki más, max akkor, ha partyban vagyunk, vagy épp megkér, hogy segítsek...

Cobra.
De neked miért pont azt a szörnyet kellett támadnod, amit õ támadott? Nehéz lett volna keresni másikat?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

hosszupuska
azon hogy a gm úr épp kis kezdõ karijával hiddenbe poporingot ölt, énmeg kicsit nagyobb karimmal cirkáltam a mapocskák között, és leöltem amit épp ütött, azaz bocsánat az elöt fireboltoztam volna, de azt lecsapta mielött befejeztem volna a varázslatot, a másik popot meg lenyomtam soul strikével amit ö épp támadni készült..és ittjött a mondta mékell meglöni bazz...

😊 enyi komoly egy gm ezis egy popo faxtudja menyi börtön...
<#falbav>

Cobra.
Bár nem értem, min vesztetek össze, de aki maradt valamelyik magyar szerveren, az megérdemli, amit kap <#vigyor4>

Breey, ha neked a 4X szorzó LOL, akkor mit szólsz ahhoz, hogy a free szerverek 90%-a 100-150X-es szorzóval megy (sajnos) ?

hosszupuska
jah és nem kell elhinni hogy hiteles a savechat...én nem módósítottam, ki hiszi ki nem ...

<#guluszem1>

hosszupuska
ez ma történt a hungaro-n... én gm tulkapásnak nevezem, de más nevezheti részemröl pofátlanságnak...minenkinek a maga véleménye
Konyak a Rouge : mékel meglõni baz?
Naraku : re
Stinger : ha nembaj elsöt nem találtam el
Konyak a Rouge : debaj
Arto : re
Konyak a Rouge : kérte valaki?
Stinger : másodikat meg még nem sebezted
Konyak a Rouge : én nem
Arto : van warp portalod?
Stinger : nemkell kérni tudtommal
Stinger : a szörny mindenkié
Konyak a Rouge : akkoris baz
Naraku : kéne blue gemstone
Naraku : amugy van
Stinger : sztem semivel nem kárositottalak meg
Arto : nyitnal 1et prontiba va viszamegyek?
Konyak a Barbár : ésha szörnylopásé bebaszlak kóterba?
Konyak a Barbár : akkor ahoz mitszosz?
Arto : holvagyto??
Stinger : sztem nem lesz igazad azt
Stinger : tölem mvp loptak
Stinger : az persze nemvoltbaj
Stinger : orákig ütöttük
Stinger : erre el earpolják
Stinger : az persze okés
Konyak a Barbár : erre teis lopsz?
Konyak a Barbár : végülis igy fer mi?
Stinger : de hogy én kinyorok egy poporingot
Stinger : az baj
Stinger : nem lopok
Konyak a Barbár : azt amit én öltem vaz
Stinger : semit sem vesztettél
Konyak a Barbár : de
Stinger : mihez?????
Stinger : elsöt nem sebeztem
Stinger : megölted mielött firabolt elérte
Konyak a Barbár : a másodikatis én ütöttem meg elsõnekl
Stinger : másodikat meg csak akatrad ölni
Konyak a Barbár : azhogyte rávariztál azegy dolog
Stinger : huha
Stinger : azta elvettem töled 150 xp
Stinger : megyek madogután énis?
Stinger : habár én nem szidtalak
Konyak a Barbár : aza 150 enyi szinten is sok baz
Stinger : akkor öld inkább
Stinger : minthohy ezen mittoménmicsinálsz
Stinger : o bocsánat gm ur, megölhetek 3 poporingot?
Konyak a Barbár : aztcsinálok amit akrok jo?
Stinger : igy kell kezdenem ezután?
Konyak a Barbár : nekem nepofázá baz
Stinger : tudom hogy azt
Stinger : nem pofázok
Konyak a Barbár : másztávolna tovább
Stinger : csak az igazságérzet az van
Konyak a Barbár : kutyasekáért meg hogy leálj
Konyak a Barbár : igazság érzet lol
Stinger : ezé god tönkremenni a szervwer
Stinger : ezis...
D:\Program Files\Gravity\RO\Chat\Chat001.txt is Saved.
Stinger : god=fog
Konyak a Barbár : azé me tõled eloptak egy szörnyet teis ezteszed
Konyak a Barbár : az ienek miatt mint te
Stinger : szóval ölhetek poporingot?
Stinger : vagy tilos?
Konyak a Barbár : fogom lezárni
Konyak a Barbár : ienkis faxok miatt
Konyak a Barbár : mint te
Konyak a Barbár : látja hogy ölöm
Stinger : lehet azvagyok
Konyak a Barbár : erre rámozdulk
Konyak a Barbár : az elsõre is
Konyak a Barbár : komolyan mentévolna tovább vaz
Stinger : de kb 1 percet vettem el az életedböl
Konyak a Barbár : ha nemöltem volna le az 1. te ölöd le
Stinger : habár mostmár lassan 10rt
Konyak a Barbár : ergp nemkétem te belevariztál
Stinger : igen
Konyak a Barbár : és kértem?
Konyak a Barbár : nem
Konyak a Barbár : akokrmeg
Stinger : sztem ez nem ritka eset
Stinger : nézz meg a fokázokat
Konyak a Barbár : huzinen a faxba mielött kibaszlak mint macskát szarni
Konyak a Barbár : otis megy a veszekedés
Konyak a Barbár : hidd el
Ryan: Szükségem lenne egy GM-re
Konyak a Barbár : sokat halom tigertõl hogy egymást anyázák
Konyak a Barbár : hogy miévited el a fokám
Stinger : én megszoktam kérni
Konyak a Barbár : szal ezel nemondasz ujat
Stinger : plz ne az enyémet
Konyak a Barbár : és itt miért támadál he?
Stinger : azt ha ezután is csinálja akkor esetleg szidom
Stinger : vagy hagyom a francba
Konyak a Barbár : énis eztteszem
Konyak a Barbár : szal
Stinger : és öltem azóta?
Stinger : nem
Stinger : csak bejöttél gm karival
Stinger : és azota egymás idejét csesszük el
GM has send you in jails.

a történet vége ittvan, habár még megprobáltam megkérdezni menyi idöre, deaztmár nem volt hajlandó elárúlni

Hy, nem akarok fikázni senkit és semmit, viszont mind a hunro, mind a ragnarok.hu-nak vannak naon idegesítõ negatívumai.
Hunro: sztem nevetségesen könnyû. A 4x-es vagy milyen xp az lol. 2nap leforgása alatt 2nd job-os lehet az ember. sztem ez teljesen elrontja a gamet. Ha ezek nem így lennének, akkor nagyon tuti lenne sztem.
Raganrok.hu: a szerver "állandóan" szarakodik. Itt az a nevetséges, hogy már-már heti rendszerességgel hétvégén beszarik a szrever.

De imádom aragnát, bye

Zalai nem fázik, csak érzékeny a hidegre.

Hogyan kell a nézvhez olyan logót betenni? vagy csinálni?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

a gem nem kell hozzá hanem csak rákérdez, de ezt már tudod.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

ceemeeir
na, sikerült varázslóvá verbuválódni... mostmár cdsak azt kéne megtudni, hogy melyik fajta varázslatot éri meg fejleszteni.

ceemeeir
szereztem pay (?) solutiont, azt összekutyultam 3 cuccal, 8472-es magic kódot ütöttem be( ezt mondta az, aki segített,) és kijelölte, hogy yellow gemstone. erre nem használta föl a yellow gemstonet, de csinált egy unkown lötyit.

Cobra.
Gondolom rossz Solutiont vittél, nem oda mentél érte, ahova kellene.

ceemeeir
Toroco... Hm... ok!
lvl 10-es job megvan, szeretnék Mage-é válni.
2x próbáltam emgcsinálni a potiont, de mindig unknow potion lett, de nemtom miért!!
HELP ME HOW TO DO IT, PLS!

Én tudok segíteni. én a hungaro szerveren vagyok, ugyan ezen a néven

ceemeeir
Ok, az oldal megvan, márcsak le kel töltenem, felrakni, regelni😊
Esetleg majd vki a gaméban tudna segíteni?😊 még sohasem ragnarokoztam!

ceemeeir
Melyik free serveren nyomjátok a gamét? lehet, hogy énis csatlakoznék 😊

Tom3
akiknek a neve ismerQs
Tom3
Hello látom van egy pár ragnarokos
Elõszöris azt szeretném tudni, hogy mi a hópihe van a www.ragnarok.hu oldalával? Spec most megint "az oldal nem jeleníthetõ meg állapotát éli." 😞 A fórumcímet viszont szeretném megkapni?

Azt esetleg valaki nem tudja hogy hol lehet Apocalyse-t találni? Nagyon aranyos egy lény. De a pronterai könyvtárban nem találni az új lényekrõl semmit. Talán Juno-ba kellene mennem olvasni...
hosszupuska
azabaj énis csak igy tudom, hogy szerezni lehet, de nem a normális uton, hogy valami dobja, hanem hogy valaki adja......

ez nem fer...

Unknow
Attól függ melyik szerveren... ragnarok.hu-n nem tudom. A HunRO-n Donkeytól kérhetsz 😊 Õ szeret osztogatni úgy hallom 😊
hosszupuska
honnan lehet Rudra's Bow ot szerezni?
mert sok adatbázisban bentvan , de sehol sem irják mi dobja....????

hosszupuska
átfutottam😊

kösz a választ

Venom
mindet kinyirni.
szólj egy Priestnek mert bemehet segitteni neked.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

hosszupuska
priest tesztnél végigmentem devil, doppelganger, lod, baphomet marha felajánlásain...utána meg a sok wc papirba tekert mocsok mindig kinyir

mi a feladat ott?
átfutni vagy kinyirni mindet mind a zombikat???

elöre is kösz

Ryleh
Érdekes sztori:
Kinyirok 1 monsztát,lesröl mert karcsu vagyok.Oda esik 1 juzer-luzer és simán felveszi a kidobott tárgyat.Kérdezem :miért tetted ezt.Erre a tahoka: hmm..eladni...ennyi...ja meg még "hehehehe"...
A dolok pikantériája: a fasznak még infot is kerestem a gondjához,mivel OLd bandagét hajt.Szal kulturcsökevény játékostársam levágta a prosztoság olimpiáját.Nickje: amiböl bablevest föznek és kuszik,és ajakos.
GRATULA!!!!!
<#falbav>

hosszupuska
igen sajnos szerintem is sokan szeretnek visszaélni azzal ami van nekik (hatalom, program, cheat), dehát amit ember talál ki, legyen szó pl védelemröl, azt az ember ugyanugy fel is töri

és kiábranditó a sok csalás, habár én még nem szembesültem vele ebben a játékban, mert ha szeretnél rendesen játszai, mindig valami nagymenö a pofádba nyomja hogy õ egy nap alatt elérte azt amit te 1 honap alatt sem...valahogy ez elveszi az ember kedvét a dolgoktol

remélem itt nemlesz ilyen...amig nemtudok rola addig jo<#guluszem1>

Üdv.
No látom ide is beszivárgott a flame... várhto volt.
Sajnos eza játék itt kicsiny hazánkban erröl szol, és egyik szerver se kivétel. Minden szerveren visszaélnek a Gmek a hatalmukkal, Isteneknek hiszik magukat stbstb... Nemhogy örülnének hogy van egy ilyen szerver, a játékosok, és a gmek is...
Sajnos eza magyar mentalitással jár,és a játékosok/gm ek korával.
A legtöbben azthiszik hogyha csalnak, akkok jobbak, nagyobbak lesznek mások szemében, hát sztem nem, én jobban becsülök egy olyan játékost pl ,aki csinál egy 80-as dancert, vagy papot kis ratek mellett, mint aki 1 hét alatt 1 assa crosst. min1, ez mástéma

a 2 szerver közti vitához annyit: mindkettön voltam, a magyar szerverek kezdetétöl ittvoltam a szervereken, minden gm-et admint ismerek. És egyik se jobb a másiknál. Nem képesek a csapatmunkára, és összedolgozásra.. Warlock semmivel se jobb mint Khazar, ugyanaz a tészta, régen ugyanezt játszotta meg velem mint Khazar most Reddel.

Amugy minkét szerverben van jo, és sok rossz.
A legtöbbröl nem a gmek tehetnek, mert a clensek hibásak alabol, amiket kiadnak. és azok mindig jönnek az ujak ki.

Sztem a hunro elönye, a oks event, verseny, sok ember, jo hangulat
, viszont a sok uj dologgal jönnek bugok is néha, de elkell viselni.

A másik szervert nemismerem annyira, de néha szoktam figyelgetni a honlapjukat, forumukat, és nemsok ujitást/ versenyt láttam eddig.
Ami pedig kivan irva kicsit fura: hogy ez egy szerepjátékos oldal, meg ne ma szint számit, de a honlapon egyböl ottvan a nagy Toplista, hogy kik a legtáposabbak. 😊
A botolás pedig mindkét szerveren megy (föként a raknarokon, nekem is legalább 10-en maondták hogy megy a botjuk, közbe nyomják más szerveren. 😊, mert nincs megfelelõ védelem

Egyszoval mi magyarok márcsak ilyenek vagyunk, széthuzás, utálat, anyázás, mindenhol ezvan, még egy ilyen kis játékban is.

Ryleh
Ezúton is thx az eddigi-és a további-segitséget mint itt mint a játéktérben ahol "parazit" nick alatt mint kezdõ archer nyomakodok😊)))

Ryleh
ok...hmm...igy jobb lesz..😊)

Venom
persze 😊 nyomd meg az F12 és megjelenik egy keskeny akármi.
skill táblából odalehet húzni a nem passiv skilleket.

Ryleh
a skilleket lehet hotkey-ekhez rendelni?

Ryleh
ok..mindenesetre thx a helpit😊))

Venom
ezt a skillt akármikor fellehet venni a lényeg az hogy csak novicevel kapsz ingyen rotten bandaget

Ryleh
HAHAAAAA!!!!sikerült-örülök mint az ovis😊))
szal lehet kasztválasztás után is elsõsegélyt szerezni/skill-t
Ezt nem mint okostojás irom,hanem az ugyanolyan "bénák"-nak mint én😊)))

Ryleh
vettem közben /305 pénz/...most a csajt keresem -ujra-...a térképen a poziciot számmal hogyan lehet keresni?..pl a növér: 234,133...

Venom
egyszerû rotten bandaget szerezni.
csinálsz egy novicet és elmész pronterába a nõvérrel beszél aki elmondja mikell a skillhez utánna elmész a pronterai kastéjba keresni a csákót aki ezután ad neked ingyen egy rotten bandaget. áttadod a másik karidnak és kész 😊

Ryleh
oooo....közben taliztam agy taggal:mondta..nincs gáz...szerezzek rotten bandagét és akkor még ok lehet a firts aid skillem...kár hogy az überbrutál mummi dobja el....
amugy ha esetleg megvolna a :
5 reb herbs,
5 clovers
old bandage
akkor ok lenne?...és ha veszek ilyesmit?akkor is jo a picsának(sorry) ??
1 nap alatt 14/7 es archer lettem-elsö online gamém-igy éthetö ,hogy semmi kedvem az elejéröl kezdeni😊))

Cobra.
Igazából nem egy nélkülözhetetlen skill, csak varázslónál és kereskedõnél jön igazán jól. Varázslónak a sok sp miatt, kereskedõnek meg azért, mert nem nagyon van skillje, ami fogyasztaná az sp-t. Ijásznál meg már úgyis véged, ha elér a szörny <#vigyor4> , ráadásul nála a vit-re nem szabad statpontokat pazarolni. Legtöbb íjásznak 1-es vit-je van, mert mint írtam ,ha elér az ellenség, akkor már mindegy, mennyi a hp-d.

Ryleh
ugyértem:nem lesz qrva nehéz igy...??semmi kedvem elõröl kezdeni

Ryleh
ok...és -mivelhogy ezt már bebuktam-nagy gáz ha igy jáccok tovább?

Cobra.
First Aid-et csak novice-ként tudod megszerezni. Egyébként Prontera bal oldali kijárat felé az összekötött ház felsõ felén.

Ryleh
Annyit megtudtam hogy egy Nami nevü NPC-t kell keresnem Pronterában de nem találom😞((...thx