abacs40#759
NNNa már megijedtem!Akkor kombináld nagy tapasztalatú és (általam igen naggyra tartott)régi topikos barátunk hasznos információival"Jah a 4. pályáról annyit, 30 percig kell tartani a kastélyt, használjátok ki az ostromgépet. Az elején építsetek egy templomot a déli kapu-hoz közvetlenül a feljáró után, és oda vezényeljétek a katonákat. Védjék a pozíciójukat, tehát ne mozogjanak és állják el a feljáról! A fenti ostromgépet állítsátok be hogy a déli feljáró alá löjjön a bal szélére, akik jönni fognak mind meghalnak és az egész bevan védve médium szinten kb. 6 alapkatonával és 3 ijjásszal és 2 pappal. Az erőket keletre kell irányítani komolyabban, ott is templom. Pár torony és barakkok és gyártás! Ennyivel meglehet nyerni a mapot. Bár én hardon elkúrtam, sajnos az utolsó fél percben bejutottak de úgy is megnyertem, tehát elméletileg ennek minden nehézségen mennie kellene ha jól csináljátok. :) Sok sikert!"Még annyit hozzá,ha tényleg ennyire "gyenge"vagy,(?)egyedizz,egyedizz,egyedizz...!!!!Ott még nehézségi fokozatot is lehet állítani!Baráti Üdvözlettel Csaba.