Armies of Exigo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Az elõtte levõ, tehát Beast 8-as küldit hogy oldottad meg? 😊 Mert nálamnagyon erõsek a bázisai az ellennek. Azt még nem próbáltam h. beállok védekezni és megvárom h. elfogyjon a nyersanyaguk, de az órákba telik...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Én a következõt csináltam. A katapultot a lenti bejárat elõtti kis részre irányítottam folyamatos lövéssel. A két bejárathoz folyamatosan fejlesztettem katonákat általában lándzsésat és ijjászt. A két egységet idõvel úgy is lemészárolják és jönnének felfele. Az útba rengeteg örtornyot építettem, amivel kénytelenek küzdeni az ellenség monstrumai. Az erõdökbe ijjászokat raktam. És a fenti kapuhoz sok-sok ijjászt telepítettem, meg persze papokat. És sikerült.

Elakadtam Best 9. palyan.
Ez az amikor a human-okkal vagyok szovetsegben
es a human bazis mellett epul az en bazisom, kozben meg 4
Fallen tabor kuldi a tamadokat.
A fold felett levo 2 Fallen tabort lenyomtam.
Az a gond, hogy a fold ala 2 helyen lehet menni:
- vagy egy broken ruin a bal felso sarokban, ahol nem tud lemenni senki
- vagy egy lift, amit a human-ok furtak a bazis mellett. Itt le tudnak menni a foldi egysegeim. De a repulo egysegek nem!!!
Legi tamogatas nelkul azonban a lenti Beholderek fel perc alatt szetszednek.
Probaltam gas-formaba valtani a repulo egysegeim, de ezek immunisak ra, nem mennek at gas form-ba.
Hogy lehet az fold alatti bazisokat kiirtani? Please, help!
Esrohnoil
Az egyik fõhõssel (Dunehelm, a lovag) lemégy a küldi elején rögtön a pincébe és ott találsz majd segítõket, akik eljuttatnak a katapultokhoz.
Mire jön egy komolyabb támadás, a lovaggal egyedül(!) elpusztíthatod az ellenséges katapultokat, és vissza is érsz a többiekhez.
Közben egyedül íjpuskásokat vegyél, meg max. pár papot.
Ha van elég ékköved, fejleszd ki a papoknak a feltámasztást, mert nagyobb veszteségeknél hasznos lehet.
Aztán a katapultodat közben állítsd be úgy h. a talajt lõje egyfolytában az alsó feljárónál, így mikor jön az ellen, kapnak belõle rendesen.
Viszont az egységeidet rendezd úgy, h. ne mozduljanak el a helyükrõl, hanem egy helybõl lõjenek, mert kínos lehet ha elõrerohannak és a saját katapultod végez velük.
Ha alul tudod tartani, a jobb oldali frontot erõsítsd meg minél inkább, mert a végefelé igen bedurvulnak ott.
Ha nagyon megfogyatkoznál vmelyik oldalon, pár helyen vannak elszórva nyílpuskások, õket is küldd oda, de állítsd a csapatot formációba, és mindenképp tartsák a pozíciót.
Ha nagy gáz van vmelyik támadásnál, és végképp nem tudod tartani, vond össze a két csapatot a varázsló körül és õt védd.
Közepes fokozaton is meg tudtam így oldani.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Andie
Sziasztok!

Kb 8x kezdtem újra a 4. küldetést (mágusok hatalma), de egyszerüen nem birok velük. A cél egy kis eröditményt megvédeni, középen egy varázsló meditál, vagy miafaxt csinál, és két beájraton özönlenek a szörnyek megállás nélkül. Elöször csak 1-1, aztán csapatostól, de nem 3-4, hanem 15-20, söt, most ki tudtam tartani sokáig (már csak 11 percig kellett volna), és jobbról bejött vagy 40!!
Közben egy katapult rombolja a várost (meg az egységeket ha eltalálja), ezt is feladat lenne elpusztitani.
Megpróbáltam kimenni a városból jobbra is, meg lefele is, hogy elpusztitsam a katapultot, meg a szörnyek bázisait, de egyszerüen akkora ellenállásba ütközök (3-4 ilyen baszom troll, 5-8 ork, meg az aprónép), hogy semmit nem tudok csinálni, 10 mp alatt elfogy a csapatom. Ráadásul vannak ilyen rohadék tornyok is, amik elszivják az erömet vagy miapöcs.
Teljesen kivagyok, játszanék ezzel a játékkal, de ha már a negyedik pályánál elakadok, 2 napja itt baszaxok, már a tököm kivan. Akármit csinálok, elöbb utóbb százezer rohadék beözönlik, azt nemtudok mit kezdeni velük.
PLIZ HELP!!!!!!!!!!!! <#help>

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Spenser
Hali nekem az is elég lenne ???
Mik azok ?

Andie!
Nekem is volt gondom az egységvisszahívással, szerintem hibás a te verziód is mert másikkal próbáltam és ott vissza lehet hívni.
De próbáld meg azt hogy a beállításoknál MINDENT vissza alapra csak a grafikai opciókat változtasd. Nekem így sikerült visszahívni az egységeket.
Esrohnoil
Neten biztos találsz, én olyanról hallottam ami a nyersanyagot / egységlimitet növeli.

Spenser
HI skacok van hozzá csalás? MERT haver elakadtt benne valahol (kezdõ) <#wink>

Esrohnoil
Elég egyszer megnyomni.

Andie
Oké. Akkor nyomkodom majd ezt a gombot...
Patch-et érdemes feltenni? Kell hozzá crack?

Esrohnoil
Én ha megnyomom, nálam a közelharciak sem esnek fejetlenül az ellennek.
Forgatás az tényleg olyan ahogy leírtad. Nincs sok haszna, csak h. lásd, tényleg 3d-ben van...

Bullet
Hát ez a játék NAGYON idegesítõre sikeredett.<#gonosz2>

Andie
Node a meelee egységek továbbra is fejetlenül rontanak az ellennek 😞
Forgatásra tipp?

Esrohnoil
Van arra is gomb a panelen ha kijelölsz pár egységet, h. tartsák a pozíciójukat bármi áron. Így az íjászok és a papok onnan fognak tevékenykedni ahol vannak.

Andie
Sziasztok!

Most pakoltam fel a gammát, elsö benyomásra nagyon szép kis cucc, hangulatos, jók a hangok, és szuper, hogy minden mozog.
Ellenben nemigazán tetszik a kameramozgás. Most vagy lehessen forgatni a pályát, vagy nem szerintem. Mert ez, hogy 10 fokot lehet jobbra is, meg balra is, ez akár ne is lenne. Ugyanigy a közelités/távolitás, és a "bólintás" is épp csak néhány fokot enged. Ez igy semmi. Vagy nálam van valami bibi?

Másik ami nagyon nemteccik, hogy ha egy csoport meglát egy ellenfelet (vagy többet), akkor nekikesnek, és egy istennek nem lehet elcibálni öket onnan! Próbáltam volna a legyengült egységeket elhivni a csata hevéböl, hogy a papok gyógyithassák öket, de gyak. nem reagálnak a kattingatásra amig van ellenfél. A papok ugyanigy, amig gyógyitanak, nem mozdithatóak. Namost ez elég gáz, mert egy csomó taktikai dolgot igy nem lehet érvényesiteni. Pl nem lehet elcsalogatni egy szörnyet, bele pl a hátvéd csapat karmaiba, mert amint meglátja az ellenfelet, nekiesik, hiába kattingatok hátrafele. Nem lehet menekülni, stb. Ez szerintem nagyon gáz, késöbb tuti egyre zavaróbb lesz.
Ugyanigy nincs értelme a "jobbkattintásra támadás mozgás"-nak, mert nincs is ilyen, hogy támadás. Hisz amint meglátnak valakit, nekiesnek, független attól, hogy én mit akarok. Pl most azon a pályán vagyok, hogy egy vöröskabátos mágust kell eljuttatnom mittoménhova. Ennek 2 varázslat van, az egyik az emberek védelmét erösiti, a másik tornádót kavar a kiszemelt területen, elpusztitva ott mindent - igy az én embereimet is. Node nyilván nemis arra van, hanem az ellenfél pofájába kéne nyomnom. NODE NEM TUDOM! Mert amint meglátom az ellenfelet, a katonáim rohannak fejvesztve, neki az ellennek, és mire ezzel a fószerrel nyomnám a tornádót, már azt sem látom melyik katona az enyém, és melyik szörny... Persze visszahivni öket megint nem lehet.

Kérdés : Az 1.2-es patchet fel lehet tenni? Ahhoz van crack? Vagy nemkell, jó az 1.0 exe hozzá? (mit javit ez a patch?)

LSSAHPAUL
már van 1.3 is. csak cracket nem találtam hozzá

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Na felraktam az 1.2b-t es megjavult 😊) erre gondolhattam volna korabban is...
azert LOL volt mp-nkent jott 1 ogre a kokorbol 😊

majd azt probalom ki h patch-el h megy a cucc...
koszi a valaszokat

Esrohnoil
Normal fokozat az ugyanaz mint a közepes. 😊
Szal nálad van a hiba. Vmi nem kóser azon a pályán nálad.
Esetleg tedd újra fel a gamet.

ja es arra nincs idom h 1 tornyot legyrtsak nemhogy tobbet...

hat en kozepesen nyomom, azert irtam h nem igazan tudok mit kezdeni a palyaval mert tenyleg kb 30 mp telik el es nem 1esevel jonnek a szemetek ill igen de masodpercenkent 😞 tehat semmi eselyt nem latok arra h barmit csinaljak 1 max 2 ogret meg ki tudok nyirni de az vajmi keves 😞
felmentem az ogre vezerhez van ott legalabb 1 ogre epito epulet folyamatosan jonnek belole az ogrek...
azt is probaltam h az elejen gyorsan lenyomok 1 boszit de annyira meggyengul mar a kezdosereg h addigra mar nem tok 1 masikat is kinyirni ja es kozben az ogrek persze kinyirjak a bazist, igaz ha lenyomok 1 boszit akkor tenyleg beallnak hozzam szovetsegesnek igy oket is lenyomjak 😊
1elore ennyit tudtam csinalni, a tobbi palyaval semmi problemam nem volt nekem se, marmar tul konnyunek bizonyult, de ezen nem tok tuljutni 😞(

Esrohnoil
Mindkét oldalra pakoltam 8 tornyot, és folyamatosan gyártottam.
1 aranyhalomból egyszerre 2 alattvaló tud bányászni.
Ha sok a sérülted, v. épp egy sereggel támadsz egy másikat, elõtte a fõépületben nyomd el a harci üvöltést, és akkor támadj amikor eléri a 100%-ot, ugyanis akkor regenerálódnak a katonáid.
Ja meg ajánlatos legalább 1 boszit berakni csapatonként, akivel megnöveled a támadási sebességét a csapatnak mikor támadsz.
...és ha kiirtasz egy fõboszit, a tábora onnantól segíteni fog, úgyhogy nem érdemes az épületeiket legyalulni. Berohansz, boszi kinyír, aztán kész 1 tábor.
Ha vmi taktika még eszembe jut, ideírom.

Esrohnoil
Normál fokozaton nyomom, nálam csak 1-esével jöttek az ogrék miközben a 3 tábor egyfolytában támadt... Szal passz.
Draggát meg nem is vittem sehova.

ez mar mukodokepes tatika, csak az a baj h max 1062-re tudtam leszedni a sracot az 1500bol de kozben kinyirjak nyilvan draggat szal buko, van esetleg meg vmi amit tanacsolsz ide? igaz en rogton probalok Lindulni annyi 1seggel amennyi az elejen van...

Esrohnoil
Jobb felsõ saroktól délre.
Ha kijelölöd látod h. melyik az a neve alapján.

es azt merre talalom, v latszik az rajta h o a fonok?

Esrohnoil
Nyírd ki a vezérüket az elején és nem lesz velük gond...

arra en is rajottem h eleg azokat a banyakat kinyirni, ez nem ordongosseg...

es mit csinaltal a kb 30 ogreval ami a palya kb 30. masodperceben lerohan???

Esrohnoil
Azt elsõre összehoztam.
Elég ha a fõbanyákat kinyírod minden táborban.

segits mar pls.
hogyan kell atmenni a 2. kuldin???

Esrohnoil
Nekem eddig semmi ilyen gondom nem volt. Bestiák 4. küldijénél tartok. Az alap játékkal játszom. Se fagyás, se kilépés, de még az AI-val sem volt gondom.
Volt ahol meg is szorongatott rendesen. Hehhe... <#finom>

na ilyen kodokat en is szivesen vennek 😊

Max Damage
az érdekes, mert a fallen 7. pályáján volt egy hiba, amit az 1.3-ban kijavítottak, és hasonló a tiedhez. Én úgy emlékeztem hogy az 1.2 javította azt a hibát amit mondtál, de az is lehet hogy csak a játékod rossz. Telepítsed elõlrõl, az lehet hogy segít, ha nem, akkor ötletem sincs, keress valami kódot és ugord át a pályát mikor így meghal 😊

Esrohnoil
A játékot tedd fel újra.

Feltettem az 1.2b patch-et, újrajátszottan a pályát, a végén ugyanúgy kifagy 😞.

Max Damage
egy új patch segítene a problémádon biztosan. Javaslom.

Sziasztok!

Van egy kis problémám és ebben szeretném a segítségeteket kérni. A Fallenek 4-ik pályáján tartok, és a pálya végénél a lezáró "mozi" után a program teljesen lefagy, nem hajlandó továbbmenni. Megpróbáltam újratelepíteni a programot, de a helyzet akkor sem változott, egyelõre ötletem sincs, hogy mit tegyek 😞.
Úgy gondolom, ha lenne egy save game-em az 5-ik pályáról, az talán megoldaná a problémámat, szóval sokat jelentene, ha valaki, aki rendelkezik az említett mentéssel, elküldhetné az e-mail címemre /[email protected]/.
Az 1.0-s verzió van meg, nem tettem fel semmilyen patch-et.
Elöre is köszönöm 😊.

Max Damage
Megeesik, nem baj az. Elméletileg az 1.3 gyengíti a fallent, mert túl erõs volt. 😊 Persze ezt is csak olyan monta aki fallen ellenes 😄

tovabbra is varom a tippeket a bestia kampany 2. palyahoz. remelem vki vegig jaccotta mar a game-t, lassan ugy felidegesit h lekaszalom az egeszet!!!

piktor
Sikerüüüült! :-)
Köszönöm a seytséget, már gyûröm a 8. küldetést!

piktor
A trollvadászok megvoltak, a Hydrákat vagy miket nem csináltam ki. Azokat a genyó kígyószerû lényeket. Most éppen azon vagyok.
De köszönöm a segítséget!!!

Esrohnoil
Baze, ma 15 beholderrel 4 bázist gyaktam le. 😄

Max Damage
Igen, szerintem az maradt ki nálad. Gondolom elindultál felfele ahogy lehetõséged volt. Lehet hogy találkoztál az egyik Trollvadásszal utad során, viszont ha jól emléxem bennevan a küldetésben hogy kikell szabadítani a többi trollvadászt is. Õk a Föld alatt lesznek közvetlenül egy kisebb Ork létesítmény mellett ha jól rémlik, nagyjából a pálya jobb alsó sarka fele. VAlószínüleg ez maradt ki, sok sikert.

Esrohnoil
Akkor vmi fontos lépést kihagytál.
Ahol a küldit írja, ott mit kell még teljesíteni?
Trollvadászokat összeszedted?

piktor
Akkor valahol még van valami... Mert felmentem a bal felsõbe, de csak ácsorogtak a fiurák... :-)

Köszi, átfésülöm a terepet!

Esrohnoil
Bal felsõ sarok. Célszerû átfésülni mindent. Vannak eldugott cuccok.
Ha tényleg mindent kiirtottál, jelöld ki a csapatod és irányítsd õket a bal felsõ sarokba. Maguktól megtalálják az utat. (És oda is érnek ha tényleg az összes ellenfelet legyaktad, de ha mégsem... <#zavart1>)

piktor
Sziasztok!
Nem tudtok segíteni? Elakadtam a 7. küldetésnél a lápban. Merre kell kimenni? Már mindenkit kinyírtam és nem találom a kijáratot...

Max Damage
Ha talál valaki esetleg egy crack-et az elõbb beírt 1.3-as patch-hez akkor dobjon már meg valaki egy linkel, mert sajnos jelenleg péntekig amíg nem jön meg az originál gém addig kénytelen vagyok kihúzni a feltörtel, ahhoz meg kellene egy feltörés. Thx elõre is