• Dr DeViLKiNG
    hát... igy első benyomásra...
    gépigény: elsőre megpróbáltam elindítani jó öreg 400 as/tnt2 gépemen... sikertelenül
    másodszorra 800 p3/gf2 ... elindult... mondom huha. Menü elég szép, viszont már itt látszódott, hogy itt bajok lesznek a géppel... (kezdve ott, hogy a minimális felbontás 1024*768).
    mind1, elindítottam a mapot... és vártam... vártam... vártam... egészen 9 (!!) percet, hogy betöltse a mapot... kicsit kiábrándító (bár ilyen gépen nem meglepő)
    Oké, elindult... első benyomás: SZÉP, nagyon szép. DE próbálgattam itt mindenfélét, de nagyításra nem tudtam kényszeríteni, így nem derült ki, hogy végülis mennyire is részletes. Sebaj, kezdjünk el játszani.
    Jókis W3 as beütése van, a hud, meg az ikonok nagyon hasonlóak, bár W3 ikonjait nem lehet felülmúlni... nem is sikerült. Jó, essünk neki... azaz csak esnénk, ha nem akadozna ennyire... sebaj, megszokjuk... megszoktuk. Kezelése teljesen jó (ua mint w3). Csak úgy próbaképp kezdjünk el építkezni a semmi közepén... érdekes... azt írja lehetséges a multi peon build, ez nekem sehogy se jött össze (mind1, ez csak egy demo...). Szép, szép szép... de ekkor jövök rá, hogy itt bizony bajok vannak... nagy bajok... AOE... kitermelés... teljesen aoe jellengű, amit én személy szerint nagyon utálok (ezt a fa főlé viszem a kurzort, és látom minden fán, hogy mennyi, ezt meg főleg). Mind1... megyek apró seregemmel... varázslatok elég szépek, viszont ekkor érkezek el a vízparthoz... nagy fekete negyzetek... mondom mi a f**?! ah biztos a videokártya nem bírja... (nyugtatom magam, hogy majd holnap a r9600 on :))
    Ekkor untam meg az akadozást, és léptem ki...
    Holnap majd többet mondok, mert akkor majd harmadik gépen is letesztelem :)
    Összességében nem rossz... de majd kiderül holnap...