• 3P
    Quick Save nincs a játékban, illetve quick load?

Picit unalmas, hogy túúúl hosszan tőlt. Nem értem, hogy miért kell játék közben is load után újra betőlteni a teljes mappot. Sok helyen ezt megoldották úgy, hogy pl. csak a karaktereket és az építhető épületek tőltik újra be, ezzel gyorsítva a tőltést.

Magyar változatban meg kib@szott idegesítő a "törlés" gomb a betöltés mellett. A cirkálmányos betüknél néha elég nehéz kivenni, s reflexből való klikkelésnek eset áldozatul már játékállásom. Még csak rá sem kérdez, hogy tuti tötölni akarod? :(

A játék egyébként kellemes, bár őszintén megmondom, hogy picit többet vártam tőle. Ami nálam sokat ront a képen hogy vadul csal a gép. Történt pl. még a 4. pályán az emberekkel (30 percig kell véddeni a várat), hogy a nagy katapult (vagy ágyú?) lábánál levő vadak táborát szétzúztam, hogy onnan ne jöjjön támadás. Se épület, se ember, egyszer csak a semmiből a semmi közepén, illetve pont az ijjász seregem kellős közepén megjelent egy új serege az ellenségnek böszme nagy góliátokkal meg mindennel. Hát az ijjpuskások meg nem a közelharcról híresek ugye... Lényeg a lényeg elég idegesítő, hogy csak úgy a semmiből "termelődnek" nagy számban az ellenség egységei. Még azt is jobban elfogadnám, ha térkép széléről masiroznának be, de nem, csak úgy hipp-hopp lesznek... :(
    Na ennyit a negatívumokról (egyenlőre), a játék grafikailag szinte tökéletes, gyors a motorja és eddig bugokat sem találtam. A magyar szöveg jó(?), hogy van, de picit magyartalan :). A kimondott hősök nekem hiányoznak, de kárpótol érte a ragyogó csapat szervezhetőség, s talán pont ez a legnagyobb előnye a játéknak, hogy a szuper csapatok mozgásánál előre mennek a közelharci emberek, s az ijjászok és papok csak mögöttük "kullognak". Ja, de ezt már írtam is itt... ;)