Erre mondjak azt, hogy makod volt.
Nagy valoszinuseggel nem alltal meg sokaig a helyorsegnel, hanem tovabbmentel, ugyanis idofuggvenyeben spawnolnak a lenyek egyre tobben, de az is lehet hogy ez valami bug eredmenye. 8*15 egyseg rohamoz folyamatosan 20 masodpercenkent, amit nem lehet a kesobbiekben mar megallitani, foleg ugy, hogy koztuk nagy batar Ogrek is vannak, amik egyszerre akar 4 egyseget is sebezhetnek.
raadasul hiaba vered szet a barakkokat, mert a hult helyen ugyanugy respawnolnak a lenyek. En kb 1,5 oran keresztul allohaborut folytattam aztan meguntam, mert nem akartak sehogy elfogyni a lenyek, meg ugysem, hogy mar csak egy barakk maradt az ellensegnel, de megis szamolatlanul ozonlottek. Megoltem vagy 2000 egyseget, es aztan egy picit sem tudtam elore haladni mar, mert 5 cm-kent 15 fos csoportok jottek folyamatosan, es minden masodikban 1 Ogre. A foldbol meg bujtak ki a tovabbi egysegei ugy hogy elmeletileg nem volt mar honnan spawnolni.
De a leggyokerebbnek megis azt tartottam, hogy mig te egy egyseget termelsz addig ugyanannyi ido alatt neki 15 egyseg bujt elo egyszerre a barakkjabol. Mi ez ha nem hulyeseg ?