S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • fuszhi
    Herold: "Azt a barna maszatot amit időnként látni, mi okozza?" Te szerintem az hogy egy kicsi "mit ugrálsz lényecske" támadja az emberünket gondolom azt igyekszik illusztrálni hogy emberünk sérül.

fery02: Ja jól néz ki szerintem egy két dolog, de nekem még mindig az első rész jön be komplett móddal, és anélkül is.

ntex úr következő az a nagy helyzet hogy láttam két videót amiben azt hangoztatja egy játékokkal foglalkozó műsor hogy a stalker 2. részét anyagi okok miatt mellékpályára rakták lehet be se fejezik, de egy kis csapat még dolgozik rajta. A túl részletesre sikerült felhozatal miatt drága lenne a második rész , de dolgoznak állítólag még rajta. A másik dolog amit hallottam hogy azért is teszik félre mivel hogy a célközönség Europa lenne , de a támogató cég csak abban a feltételben menne bele a dologban ha Amerikában játszódna tovább a történet, viszont ebbe meg a fejlesztő cég nem megy bele. Támogatottság "híjján" egy kis csapat foglalkozik még a dologgal , és ne tudnak még biztosat. Kb ennyi a saját szavaimmal.