S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Valamiért a kezembe került a kézikönyve pár napja a STALKER-nak, így kedvet is kaptam hozzá, felraktam. Azon gondolkodtam, hogy ha már ennyi mod és ennyi kiegészítő van hozzá, nem lehetne olyan multiplayer szervert létrehozni, ahol az emberek egymás ellen tudnának harcolni?
Tehát kezdésnek belépsz egy faction-be, annak a főnöke ad feladatokat, amelyeket elvégezve kapsz zsetont. Ebből tudsz felszerelést venni, aztán nekirontani a többi (nem gép által vezérelt) játékosnak. A cél pedig a többi ellenséges faction irtása lenne. Tapasztalati pontokat kapsz érte, a pontok pedig meghatároznák, hogy milyen fegyvereket tudsz használni, meg ilyenek.
Én tudnám élvezni, ha 10-15-en rárontanánk az ellenség bázisára, aztán megfelelő taktikával, és összhanggal halomra gyilkolnánk őket.

Utána eladnánk a többi játékosnál talált fegyvert és lőszert, aztán levezetésnek elmennék állatokat nyirkálni, hogy legyen még több zseton.
Szerintem marha nagy ötlet lenne, bár nyilván ennek a kiépítésére nem alkalmas a játék. Akár egy jó Co-OP mód is érdekelne mondjuk, sokat dobna a játékmeneten.