S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • KranaZoli #33771
    Csak egy rövid ideig. Complete mod-ra épül. Annyiban más, hogy őszi (Autumn) arculatot ad a zónának, ill. amik a videóban is olvashatóak, hogy az Absolute Nature pack-ot is tartalmazza. Kicsomagolás után van benne olyan mappa, hogy Arsenal Mod. Viszont Én game közben semmi extra fegyverrel nem találkoztam, azonban az alap fegyverek mintha jobb animációval lennének és szerintem jobbak voltak a fegyver hangok is. Sajnos azonban 2x is kilépett a játékból Xray Engine hibával. De az is lehet, hogy csak azért mert Én rámásoltam a Complete mod magyarítását is. (mivel első blikk-re nem találtam benne lényegi változtatást a Complete mod-hoz képest - játékmenetre gondolok)

A shader-ek közül használ egy olyat, ami a napsugarakat utánozná, de az nagyon szar benne, azt le kell tiltani az egyik config fájlban mert bénácska.

Szerintem letölteni érdemes, vetni rá egy pillantást. Legjobb ha hamar-gyorsan végigrohan az ember a pár helyen, ahol lehet pl. jobb fegyverekre szert tenni és akkor máris lehet hasonlítani a fegyverek viselkedését a Complete mod-hoz képest, stb...