S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
Részben igen, részben nem. Amik textúra elemek azokon nem tudsz változtatni. Az alap vizuális effekteken a user.ltx fájl módosításával lehet változtatni. De a Complete mod-ban nem a user.ltx fájlt kell módosítani (ill. abban is ajánlott átírni pár dolgot) hanem kicserél nagyon sok textúra elemet. A többi vizuális effekt-et lehet, hogy szintén LTX fájlok módosításával teszi, mert az is van benne egy raklap de nem hinném, hogy ezt csak úgy egyszerűen az 1db user.ltx fájlban el lehetne végezni. Attól nem lesz az éjszaka éjszaka, az ég nem lesz olyan, amilyen a lenti screenshot-okon, stb...
Complete mod-ban nincs sok felesleges dolog. Ill. nem muszáj mindent használni, javítani a fegyókat, ha nem akarod, lehet benne teleportálni is helyszínek között, de azt sem használtam még. Inkább futok. :)
Itt egy részletes tweak leírás:
STALKER: Shadow of Chernobyl Tweak Guide
Nálam ami fent van:
- Stalker Complete mod 2009 1.4.4
- Realistic Weapon add-on 0.8
- Absolute Nature Ultra texture pack (egyelőre bug-ot nem találtam)
Sajnos az Absolute Structure Pack-al találtam hibákat, bug-okat. Pár helyen az üveg textúra sötét, fekete volt. Nem álltam neki keresgetni a hiba forrását, megvagyok nélküle. Majd dobok be screen-t, hogy az Absolute Nature Pack-al milyen pl. egy bokor, milyen egy fa.
De a képen is látni. Az alap játékban a fákon elnagyolt textúrák vannak, a fenyőfákat, tövis bokrokat közelebbről megnézve dettó...