Barnus#8205
Slow ha olvasgatod néha a fórumot, akkor olvashattad volna, hogy volt már erről is szó:) rá kéne jönni, hogy milyen válaszra vár és akkor lehetne csinálni egy saját ellenőrző servert:)
De most nem értem ám az egészet. én nem tudom már letesztelni, mert ugye eredeti játékom van.
Life: Szucsati se azt irta, hogy servert csinált, hanem azt, hogy ő csinált tört játékkal servert és tudtak hozzá csatlakozni 1.2-vel.
Este ki kéne próbálni. Valaki csinál egy 1.2-es servert Szucsi által emlitett INI file alapján és vki akinek nem eredeti van, megpróbál belépni. Ha ez igy megy, akkor nem lehet gond és elvileg tört/nem tört tud együtt jáccani. Csak ugye ettől függetlenül még mindig ott van vmi probléma Life serverével, és továbbra se lesz server sajna. Ezért kell elfelejteni az olyat, hogy windows mint server menjen:) Bár jelenleg linux dedicated server meg nincs még:( reméljük hamarosan kijön az is. Két ember is felvetette itt, hogy csinálna servert, de állítólag mi nem tartunk rá igényt és mi nem válaszolunk. Most akkor azokkal a lehetőségekkel mi újság?? Lesz serverből valami? Kéne nagyon:)