Barnus#8176
kiváncsi lennék egy ilyen beállitás mit csinál pontosan, de ha belegondolsz Slow, akkor alapvetően nem szabadna, hogy packet lossos legyen egy kapcsolat. Ha nem az, akkor nincs szükség ilyen beállításra. Viszont ha fizikailag packet lossos, tehát leterhelt egy fejállomás vagy valamiért akárhova van x% packet lossod, akkor azt te wines beállításokkal nem nagyon fogod tudni javitani sztem.
h3nry szerintem sem annyira nagyon off:))
Értem, hogy miért nem feladata az icmp csomagokra válaszolás, hisz maga az icmp csomag nem egy hasznos csomag, és ha épp adott esetben dolga van egy routernek akkor nem válaszol a csomagra. Ez érthető. De szerinted normális eset az, ha tartósan hoszzú időn keresztül 10% feletti a loss? Viszont háló bővítés után meg megjavul? MOst nekem már hónapok óta nincs packet lossom, télleg jó a háló de volt időszak, amikor 10%feletti volt. És nem csak a gw-re. gw-vel párhuzamosan saját servert is pingeltem. Persze, hogy nem ad 100%-osan biztos infot, de tudod amikor betelefonálok, hogy szar a háló mert lossos, akkor hiába mondom, hogy játék közben lagol:) Sztem igenis összefüggésben van a két dolog. Amikor jó a háló ( pl. jelenleg) akkor pingelhetem gw-t naphosszat, nem lesz sosem a packet loss 1%-nál nagyobb. Viszont ha meg szar, akkor sok sok %:). Csak szerintem ilyen esetben nem kéne ügyfélszolgnak hülyének nézni usert, mert télleg szar a háló, akkor ne jöjjön nekem azzal a szöveggel, hogy nem szar és természetes hogy a router nem válaszol. Mert ugye nem az az elsődleges gondom, hogy a gw packet lossos, hanem alapvetően valemilyen okból kifolyólag néztem meg, hogy oda mennyi a pl. MErt pl játék lagol, vagy CS esetleg irja is a loss/choke mértékét vagy mert DU meterben látom letöltésen, hogy olyan a grafikon mint a fürész foga:) Na de inkább game!!!:)