• a.carkey
    Miért ne lehetne magyar HGS szerver. Egyetlen oka az, hogy az "obi" üzletpolitikája miatt Life nem akar pénzt áldozni a progira ...
    Az ubi féle "obi" :) tényleg pofátlan dolog, de szerintem túl kell ezen lépni, mert a Raven túl yoo játék ahhoz, hogy nálunk - magyar szerver híján - süllyesztőbe menjen. Szóval, kéne valaki, akinek jó net kapcsolata van, van eredeti Ravenje és akkor a közösségünk is erőre kapna. Én nem temetem a gamét. Ha temetném, nem venném meg. Csak azért írtam le, hogy haldoklunk-e, mert az AA topicban vki felhozta, hogy azé a jövő, mert a RvS nálunk haldoklik. Max. szerintem annak haldoklik, aki még nem vette meg az eredetit. Aki már beszerezte, naponta képes játszani külföldi szervereken. Nekem azokkal csak az a problémám, hogy a Team Survival mód eröltetését idegesítőnek találom. Nálam az a mód, csak néhány pályán jön be. A másik problémá a külföldi szerverekkel, hogy ha van időm, és volna kedvem kipróbálni élesben is az új mapeket, nem találok olyan szervert, ahol ne csak a régiekkel találkoznék. Ha nálunk lenne normális magyar szerver, akkor vsz. meg lehetne oldani azt, hogy napközben coop, délután 4-5-től adver. szerver lenne, és a térképek sorrendje is megkeverhető lenne.
    A magyar szerver problémáját meg esetleg azzal lehetne megoldani, hogy vki leszedi Lifenak az eredtit clone cd - stb. - formátumban és, ha valakinek van két CD kulcsa, akkor egyet átpasszol Lifenak. Ennyi lenne a megoldás. Viszont, ha Life megvenné, az is megoldás lenne. Miért Life? Mert jel. pill. tőle láttam az egyetlen valós próbálkozást a kezdetektől, ahol elfogadható volt a sebesség, hajlandó volt kompromisszumokra és elbírt a szerver 16 játékost is. "Sokan" összevesztetek vele, de többen nem. Tehát volna megoldás, csak meg kéne találni a kompromisszumot. Az én CD kulcsom működött, tehát nem vittem vissza az autogecighez, de ha volt - és még most is van - olyan, akinek két CD kulcsot adatott a sors, és maradt neki ebből egy felesleges, az a magyar Rvs szerverért esetleg felvehetné a kapcsolatot vkivel, aki képes hosszú távon normális sebességgel müködtethető, 16 playert elbíró szervert működtetni ...
    Ez csak egy tipp ...