-
Na akkor cheat téma: sajnos a játékhoz igen sok és igen jó cheat van. Ezt el kell mondani. Ezek ellen most készül egy védelem, ami kiszűri őket.. ez bíztató, mert ha működőképes akkor annyit el szoktak érni az ilyenekkel, hogy a cheat-gyárosok megtartják maguknak a csalásaikat és nem terjesztik őket a továbbiakban.
http://www.rscd.net/ac.htm
Itt lehet megtekinteni hogy áll a dolog és mire lehet számítani.
Egyébként én is annak a híve vagyok, hogy ne csíterezzük alaptalanul a másikat.. nos bevallom Life-fal volt egy kis levélváltásunk ezügyben. Ott felvetette az ötletet, hogy menjek be nyilvánosan csalni HGS-re hogy lássátok mire kell figyelni. Mondtam neki, hogy ez nem túl jó ötlet. :]
Cserébe viszont bementem sunyítva egy este csalással és rohadtul nem vettétek észre.. gondolom azért mert nem gyanakodtatok rám eleve meg nem is csináltam kiugró statot, figyeltem, hogy kb. a szokásos legyen.. általában kör elején legyaktam Gabort mert jól esett :) utána hagytam magam. Ismétlem NEM vettetek észre semmit (egyedül talán Gabor fogott gyanút legalábbis másnapi fórum beírásaiból erre következtetek). Ja, a cheat különben elég feltűnő lett volna, AK-val rohanva gond nélkül írtottam az embereket egy lövéssel. :)
Nem tudom, hogy jó-e hogy ezt leírtam - csak azt akarom ebből kihozni hogy a csíteléssel gyanúsítgatással, burkolt célozgatással tényleg fel kellene hagyni, mert mint látjátok esetleg nem a megfelelő emberre irányítjátok.. meg bizonyíték nélkül szart sem ér. Bizonyíték hiányában meg próbáljunk bízni egymásban és a hasonló anyázásokat elkerülni.
Tudom hogy a ma esti flémet Gabor provokálta, mert benne maradt egy tüske.. de volt azért előzménye. Rain-nel meg nem tudom kivel kezdődött a csíterezés, utána terelődött át a HSF-re.. és látjátok a németeknél meg ti vagytok a csíterek. Szal vigyázva a gyanúsítgatással, mert haszna nincs, csak flémet szül meg a játékot ronja el.
Gabor stílusáról: higgyétek el hogy jó arc a Gabor.. én pl. jókat röhögök a szerveren amikor "csípkelődik" velem. :) Meg elég sokat tud tényleg ezekről a játékokról, azt is elhiszem hogy jó nemzetközi kapcsolatai is vannak, és ezzel még a magyar scene egyik leghaszosabb tagja is lehet meglátjátok.. csak meg kell vele találni a közös hangot.
Na legyen végre peace.