R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
lehet a game közebn pofázni mint a counterben??
aki tudja lécci irja le mit tegyek!
kössz

!Forza Ferrari!

Tikal
hát ebbõl sokat látok😊)
Az a legjobb kép amikor a trailerben éppen kilõ valamit a kezébõl de elõtte sejtelmesen mosolyog😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Petyus_
Ha már ilyen osztatlan népszerûségnek örvend..

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Tikal
Hát LL rap zenében sem a kedvenc, de szinésznek meg pláne nem az, amugy mit keress egy nõ a swat teamben? Ez annyira durva, fasz ki van már ezzel a nõi egyenjogusággal, meg szerelmi szálakkal😊))

T3-mas csaj király😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mijaza NR?
a.carkey
Már van ... 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Nincs server?

A medve nem játék.

a.carkey
Mindent megválaszoltatok !

Összegezve:
1. NR!
2. Counter Force (még régen, egy rossz TKs napomon vettem ki ...) grrrrr. Borzasztó volt, különösen, amikor nem tudták befejezni a filmet normális ötlettel, hanem egy ultra baromság befejezést írtak neki! 😊
3. NR!
4. NR!
😊

Resident Evil. Minden itt volt a nyelvemen, de ma csak 45 percet aludtam ... 😞

A medve nem játék.

T3as maca nekem bejön. Kár hogy az elején hosszú a haja.
SWAT-ba meg a fegyverek lesznek jók.
Finding Nemo mindent ÜT!
Petyus_
"Fast and Furious c. filmbõl jön a stáb pár tagja sok jót nem várok majd tõle ..."

Szerintem az igenis király film. Fasza akciójelenetek, jó zene, egyszer szódával elmegy sztori, és Caparzo 😊.. nem rossz..

A tripöleksz az tényleg egy rossz vicc viszont.. 😞

Petyus_
T-1000-es csávó: Robert Patrick.. a film címe Counter Force asszem. És tényleg gógyi. 😊

Petyus_
Az a csaj szörnyû.. pont õ meg LL bá miatt félõ hogy esetleg a film a "B" kategória felé fog tendálni. 😊)

Fõleg Milla mindent elhomályosító árnyékában milyen béna volt már szegény.. a nagy agresszív kommandós. 😊

ev1l FlOwEr
Michelle Rodriguez - naggggggyyyyyyyyonnnnnn fincsi....

"köztük egy nõ (a Milla Jovovichos filmbõl (?) - passz a címe)." -------> kaptár (resident evil) überszar

Csak Michelle bébi miatt néztem meg...

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

a.carkey
Megnéztem!
😊
Pár emlék rémlett fel bennem ezután:

1. Hill Street Blues sorozat, ahol elõször szerepeltek filmben SWAT-osok, sõt magánéletük is volt - asszen a tv2-n ment vmikor. Mintha az elevenedett volna újból fel.
2. Volt egy film a T2-es "terminátorral" - passz a neve -, ultra gagyi volt - passz a címe -, de szinte ugyanez sugárzott abból is, mint ebbõl a trailerbõl.
3. Urban Justice video a SWAT 4-bõl 😊
4. Nincs Alku 😊 (Negotitator)

- :

Ismét a nigger a fõnök, fehér guy a fõhõs és latin amerikaiak a csapattagok 😊 , köztük egy nõ (a Milla Jovovichos filmbõl (?) - passz a címe).
"Az egyik latin amerikai általában áruló" sémára fog épülni. Ettõl még lehet yoo, de mivel a Fast and Furious c. filmbõl jön a stáb pár tagja, sok jót nem várok majd tõle ...

😞

A medve nem játék.

a.carkey
Akkor opennel kell indítani, megy ubiconnecrõl is, vagy abszolút nem megy?

A medve nem játék.

Na, talán mostmár jácccható a pálya:
Shop v0.75
A BUGhegyeket és ötleteket mélben vagy itt a fórumban várom... (vagy a hunters.hu-n van külön fóruma)

zoli80
nem azért irtam be kétszer mert olyan viccesnek találtam,néha ezt csinálja!???

zoli80
Life valamit állit😊 vissza valamire,de hogy mire azt ne kérdezd😊

zoli80
Life valamit állit😊 vissza valamire,de hogy mire azt ne kérdezd😊

Petyus_

zoli80
Azok.Elõfordult hogy kezdett vesztésre állni a gyökér és 10 perc után szo nélkül otthagyott.

Slow
lol az pech
a németek köztudottan jó hangulatteremtõek=)

zoli80
Van valaki aki otthon van az itthoni játékok megjelenésében?Konkrétan Blitzkriegre vagyok kiváncsi,nyomom néha multiban és eddig csak nyelvet nemtudó,állandoan valami sájzét emlegetõ fritzekkel van tele😞(

zoli80
vissza mire?

Slow
csakhogy a bevételbõ a legnagyobb részt nem a fejlesztõk kapják (pedig õk dolgoznak legtöbbet), hanem a kiadó, producer, tehát aki a lét belepakolja... a lét, ami fõleg a reklámokra megy el, nem fejlesztésre... fel van spanolva és tele van a piac eladnivalóval, nem a minõség, hanem a csindadratta a menõ (lásd utcazene a karneválos mapon... hangos és szar...)

zoli80
kisrokonnak leszedtem az xmen 2öt,nevetséges és biztos 10makesz folott lesz az ára,ahhoz képest télleg nem drága a raven shield.Grafika 0,sztori 0,multi 0,irányithatoság 0,kameramozgás=konzol(0).

Sehányan mert most állítom vissza.
zoli80
amugy hányan férnek be coopba?

zoli80
Láttam spectrumon Afrikában hogy neteznek😊 Fábol és levelekbõl kunyhó,dizel generátor(be kell rugni),"jo kis gép"😊 és ul elotte a fekacsávo és nézi!ja és baszott nagy antenna a kunyhón.környezõ törzsek mind odajártak netezni😊)))) biztos megsegitette oket egy kis gázolajjal

[Rush]
Tikal gyere TS-re!!!!!

hTTp://ror.hu/

CB-LSC
hát igen kijött az eredmény.Nem a CD-k drágák hanem az átlag fizetések vannak a béka segge alatt.Addig nem is lessz másképp míg az informatikai mineszterasszony 6.5 millióért utazik afrikába egy hétre tárgyallásra az adózók pénzén.Csak tudnám mit tárgyal afrikában az internetrõl.
Tikal
Ez igaz, nem az itthoni fizetésekhez van szabva az tény...
Csak azt nem értem hogy akkor a magyar lemezkiadok is mit csodálkoznak?
off vége😊)

Strahd_
érthetõek a fejlesztö is. Több éves munkájukból szeretnének kapni valamit ($) És ha másolják a gamét ok sokan játszanak vele de egy buznyákot nem kapnak belöle a fejlesztök. Én is morcos lennék 😊 Majd csak lesz annyi a fiztés hogy mi is meg tudjuk venni és ne keljen Cd kulcsokat lopi és törni a játékokat.

Figy a 3-400000-os fizetésedbõl megvennéd ahogy itt mindenki.
Nyugatiak meg tudják venni, mi nem.
CB-LSC
ez ilyen oda vissza dolog a 22-es csapdája.Te aszondod adják olcsóbban akkor sokan megvennék,õk meg nem adják olcsóbban mert annyi emberen kell beszedni a lóvét ahányan megveszik.
Tikal
talán ha csökkentenék a játékok árát, az lenne a megoldás.... ja meg ha nem bughalmazt árulnának...ezt nem feltétlen RvS-re értem.

schoma
A CDket, meg a Cdkeyt meg add nekem!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Slow
én inkább ahhoz hasonlítanám, hogy az üres CD árában benne van a szerzõi jogdíj, amit az alkotók között osztanak szét általánosan...

nem arra gondolok, hogy ingyé' legyen a gamma, csak még 5000huf-ot se ér meg a single rész, multi rész meg jóformán arról szól, hogy hogy lehet a warezt kizárni (ennyi munkával inkább a játék minõségét növelték volna...)
ez csak egy vélemény, lehet nem megvalósítható, csak mindig megy a kiadóknál a sírás, hogy másolnak, meg feltörnek a buznyák felhasználók, meg mindenki ellenség, aki nem vásárol, helyett, hogy kitalálnának már valami új rendszert...
(illúzió, tudom, mert az egész fogyasztói társ. gúzsbakötött csökevény és nem lehet kilépni...)

persze én megveszem, mert kell a doboz, hehe

Én benn vagyok
gyertek má játszani
ok megyek
AndrewCB
Már megy! 😊

INFO:

A HGS szerveren most Cooperative van! Ugyhogy hajrá emberek! Überdurva fokozat van beállítva! 😊)

mihe?
ok
AndrewCB
Mindjárt indul a HGS cooperative módban! 😊

......
schoma
Ennél szebbet...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

CB-LSC
Slow-nak.
CB-LSC
én már láttam bibibííí