R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki tudja lécci irja le mit tegyek!
kössz
!Forza Ferrari!
Az a legjobb kép amikor a trailerben éppen kilõ valamit a kezébõl de elõtte sejtelmesen mosolyog😊)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
T3-mas csaj király😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
!
Összegezve:
1. NR!
2. Counter Force (még régen, egy rossz TKs
napomon vettem ki ...) grrrrr. Borzasztó volt, különösen, amikor nem tudták befejezni a filmet normális ötlettel, hanem egy ultra baromság befejezést írtak neki! 😊
3. NR!
4. NR!
😊
Resident Evil. Minden itt volt a nyelvemen, de ma csak 45 percet aludtam ... 😞
A medve nem játék.
SWAT-ba meg a fegyverek lesznek jók.
Finding Nemo mindent ÜT!
Szerintem az igenis király film. Fasza akciójelenetek, jó zene, egyszer szódával elmegy sztori, és Caparzo 😊.. nem rossz..
A tripöleksz az tényleg egy rossz vicc viszont.. 😞
Fõleg Milla mindent elhomályosító árnyékában milyen béna volt már szegény.. a nagy agresszív kommandós. 😊
"köztük egy nõ (a Milla Jovovichos filmbõl (?) - passz a címe)." -------> kaptár (resident evil) überszar
Csak Michelle bébi miatt néztem meg...
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
😊
Pár emlék rémlett fel bennem ezután:
1. Hill Street Blues sorozat, ahol elõször szerepeltek filmben SWAT-osok, sõt magánéletük is volt - asszen a tv2-n ment vmikor. Mintha az elevenedett volna újból fel.
2. Volt egy film a T2-es "terminátorral" - passz a neve -, ultra gagyi volt - passz a címe -, de szinte ugyanez sugárzott abból is, mint ebbõl a trailerbõl.
3. Urban Justice video a SWAT 4-bõl 😊
4. Nincs Alku 😊 (Negotitator)
- :
Ismét a nigger a fõnök, fehér guy a fõhõs és latin amerikaiak a csapattagok 😊 , köztük egy nõ (a Milla Jovovichos filmbõl (?) - passz a címe).
"Az egyik latin amerikai általában áruló" sémára fog épülni. Ettõl még lehet yoo, de mivel a Fast and Furious c. filmbõl jön a stáb pár tagja, sok jót nem várok majd tõle ...
😞
A medve nem játék.
Shop v0.75
A BUGhegyeket és ötleteket mélben vagy itt a fórumban várom... (vagy a hunters.hu-n van külön fóruma)
)

Csak azt nem értem hogy akkor a magyar lemezkiadok is mit csodálkoznak?
off vége😊)
Nyugatiak meg tudják venni, mi nem.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
nem arra gondolok, hogy ingyé' legyen a gamma, csak még 5000huf-ot se ér meg a single rész, multi rész meg jóformán arról szól, hogy hogy lehet a warezt kizárni (ennyi munkával inkább a játék minõségét növelték volna...)
ez csak egy vélemény, lehet nem megvalósítható, csak mindig megy a kiadóknál a sírás, hogy másolnak, meg feltörnek a buznyák felhasználók, meg mindenki ellenség, aki nem vásárol, helyett, hogy kitalálnának már valami új rendszert...
(illúzió, tudom, mert az egész fogyasztói társ. gúzsbakötött csökevény és nem lehet kilépni...)
persze én megveszem, mert kell a doboz, hehe

INFO:
A HGS szerveren most Cooperative van! Ugyhogy hajrá emberek! Überdurva fokozat van beállítva! 😊)

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.