-
Barnus #6933 Off.
Hagyjátok már abba pls. Teljesen felesleges a vita. Zoli szerintem tökre nincs igazad. Az az üzenet Lifenak szólt, ha neki nem tetszik, akkor irja le ő nem tetszését, de ne te hadakozz itt helyette. Nekem sem tetszett amit Gábor irt de mire irtam volna rá, többiek már reagáltak, lecsengett. Tök feleselges volt neked amolyan utolsó szó jogan valami okosságot benyögnöd és előröl kezdened. Szerintem pont ez a gyerekes. Most csak azért, mert találtál valamit amivel kapcs beszólhatsz Gábornak? Antijedivel együtt amit irogattok kicsit sem külömb Gábor irásainál,úgyhogy ne tartsátok magatok olyan nagyra. Ne értsetek félre. Nem akarok újabb flame-t indítani, csak kicsit lehetnétek kultúráltabbak ti is. Jó, persze mondhatjátok, hogy pont jó mondja ezt nektek, én is elküldtem párszor Gábort a fenébe, de most szerintem zoli tökre nem volt már aktuális amit beirtál. Gondolkodtam, hogy irjak e egyáltalán a témával kapcsolatban, mert már látom, hogy egyesek rögtön elkezdenek majd itt kombinálni, hogy én most itt próbálom Gábor szivébe lopni magam, merthogy felhivhassam holnap a játék miatt. Tökre nem erről van szó. Szerintem miután képes volt normális hangnemet használni fórumon lehetett vele beszélni, azóta serveren se hozta az eddigi stilusát.
Nem akarok Life ellen se szólni, saját joga a saját serverén azt kitiltani akit akar, de én anno mikor ez a téma felmerült akkoris többször mondtam, hogy itt nem a cheatről szólt a történet, hanem Gábor stilusáról. Szerintem Öcsi nem csalt. Akkor is ezt mondtam, most is igy gondolom. De kérdem én Zoli. Te szoktál csalni? Erre a válaszod egyértelmű NEM lenne. Mostanában furcsán jól jáccol. Ezt pár ST-6 is megjegyezte. Most tök komolyan gondolkodj el a köv szitun. Mit gondolnál/mit tennél, ha holnap azt irná Life, hogy valószinüleg te csalsz. És hiába mondanád azt, hogy nem csalsz, meg mire alapozza a másik ezen állítását az eredmlnyeden kívül, nem kapnál rá választ. Mindenki elhinné rólad, hogy csaló vagy. Te azt mondanád, hogy oké, elfogadom amit írtok rólam, bár nem vagyok csaló, de együtt élek azzal a tudattal, hogy annak tart mindenki? És nem lennél mérges Life-ra? Nem jönne ki belőled az a primitiv stilus amit itt pár hozzászólással lejjebb is bemutattál? Ne mond, hogy te nem esnél neki Life-nak. Márpedig csak ennyi történt. HSF-nek megvan a joga, hogy mérges legyen vmiért. Ha bármelyik ST-6-ról kijelentené Life, hogy csaló, biztos vagyok benne, hogy az egész klán egy emberként állna ki az illető mellett és szállna szembe Life-al.
Nem tudom mi olyan meglepő ezen. Tudod van egy olyan rossz szokásuk az adminoknak, hogy egy vitát hajlandóak eldönteni egy bannal. Tisztelet a kivételnek. Bocs Life, nem tartalak téged ilyennek, nem feltételezem rólad ezt, csak általánosságban beszélek. De teljesen elképzelhető, hogy ha Gábor az egyetlen eddig elérhető tört server tulajdonosát durván elküldi a fenébe amiért vkit alaptalanul megvádol, akkor kibannolja őt cserébe a serverről, visszaélve a hatalmával. Nem biztos hogy igy történt volna, de benne van a pakliban. Márpedig ha az ember játszani akar multiban, akkor nem teheti meg, hogy beszól az adminnak amig nincs lehetősége máshova menni. Gábornak mostmár megvan a lehetősége, elmondta hát a véleményét. Vagy egyet értünk vele, vagy nem. De ne ez legyen megint két napig a témánk. Megirtátok páran, hogy nem kellett volna, ő leirta, hogy miért irta. Ezután egy elavulóban lévő dologhoz miért kell jönni és nagy arccal hozzászólni? Direkt provokálni Gábort, hogy újra vita legyen? Én magam részéről jelenleg Zolit és Jedit tartom primitivnek, azért amit csinálnak, amiért tök olyan dologba szólnak bele amibe teljesen felesleges lenne. Ki lehet állni Life mellett persze. De rögtön igy? Na mindegy. Én nem fogok ezzel kapcs flameelgetni, lehet elküldeni engem az anyámba, nem fogok ismét arra a szintre süllyedni, mint nemrég, de tudnotok kéne tovább lépni a dolgokon.
Én speciel leszámítva Life-al kapcsolatos irását Gábornak, kellemesen csalódtam benne. Azok mellett, hogy ennyien nekiestünk, elkönyveltétek klánját csalónak, mégis ideirt nekünk RvS-el kapcsolatban, várt is arra aki esetleg ma ment volna venni. Ezt tökre nem értékeli senki. Miért?
Pl. azon is baromira meglepődtem, hogy miután én is elég hangosan szidtam őt(bár ő is engem:)) mégis azt mondta, hogy ha nem kapok holnap programot az én kedvemért is hajlandó odajönni, elintézni nekem hogy kapjak mégis. Ha ő félre tudja tenni a múltat, képes valakivel normálisan beszélni akivel előtte tök rossz viszonban volt, akkor ti miért nem vagytok rá képesek? És melyikőtök akkor végülis a gyerekes?
Off vége.