R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Hát ez oltári nagy szívás.. 😞

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Na ezt nézzétek gyíkok! Berakok én is egy képet az igazi kemény kommandósoktól (KennyG-tõl nyúltam a szomszéd fórumból😊)

Az egy jó kérdés.
És, hogy mindenki jól aludjon elmondok még1 kurva rossz hírt.
Az open parancsal való bejutást is kijavították. 😞
Nem müxik mostmár az sem 😞
Na most legyetek okosak 😞
Csak az extra tár lett kiszedve mert mindenki azt használta és egy ak-hoz soha nem volt tekercstár. 😊
Pont ezért nem segítettek nekem sem.
Amikor már egy napot foglalkozniuk kell valamivel akkor csak a singlet törik.
Én.
Van egy pár ismerõsöm 😊
Igen.Fel lehet törni de rengeteg idõ és a crack csapatok nem foglalkoznak ezzel mert hosszadalmas.
Én szívesen feltörném ha programozó lennék de nem vagyok az és súlyosan a program mélyébe kell nyulni hozzá.
zoli80
reggelig😊

zoli80
Van kérdésem,lehet hogy hülye😊 Fel kell raknom az 1.1est?

Na akkor holnap reggeltõl átállunk.
Nem kell okosabbnak lenni.
Amit ember lekodol azt fel is tudja törni.
Arról nem beszélve, hogy nem tehetik meg ugyanis megsértik az ember jogait, ugyanis van jogodban áll egy bisztonsági másolatot készíteni.
Slow
engem se, pedig én játszottam vele...

zoli80
mikortol megy consolbol,három napja nem lott le a gábor és már nagyon hiányzik

Slow
jah legyen, haladjunk a korral...
ubi meg kappja be...:/

zoli80
nemrég olvastam hogy ezek az állatok mindent meg fognak tenni hogy minnél többet vegyenek a játékaikbol,rengeteg cég,rengeteg pénzt és energiát fordit arra hogy megszüljék a másolhatatlan lemezeket,stb... remélem vannak nálluk okosabbak és nem jön össze neki😊))

Petyus_
Ja és köszi & grats a törésért! 😊

[Rush]
Szerintem is legyen akkor consoleos 1.1

hTTp://ror.hu/

Petyus_
De 1.2-be ASE supportot akarnak rakni, úgyhogy a belsõ szerverkeresõnek vége lesz elvileg, nem?

Az egyetlen magyar szervernek törtnek kell lennie (fõleg most mivel az se tudja megvenni a játékot aki akarja, de amúgy is az utánpótlás miatt..), az 1.0-nál úgyse lehet leragadni szal menjen az 1.1 és opennel csatlakozunk szépen.

Petyus_
Szerintem ez igazából nem kérdés. Az open paranccsal simán jó. Nem írja a pinget, kit érdekel? 😊

Idõvel biztos minden megoldódik de egyhamar biztos nem és a nyakunkon az 1.2-es pach ami biztos ugyan ez lesz.
A parasztság és gusztustalan az egészben, hogy aki megveszi a progit internetkapcsolat nélkül nem tud lanpartit csinálni.
zoli80
log nekem ugy se ment soha

zoli80
open😊)))))))))))))))) jeeee

A kérdés a következõ.Mérlegeljetek, a döntés a tiétek.
Feltegyük az 1.1-es pachet és open parancsal csatlakozzunk, igy nem kell lejelszózni és az új pályákat és modokat is alkalmunk van kipróbálni.

Vagy maradjon minden így és vállaljuk, hogy egy-egy map nem indul el és modot egyálltalán nem tudunk kipróbálni.
Errõl nem nyitok szavazást a weblapon ezért mindenki ide nyomja mit gondol a dologról.
Petyus_
Valahogy biztos fel lehet törni, nem? 😞

zoli80
és most?

zoli80
kurva annyukat

Elõzõ volt a jó hír.
Most jöjjön a rossz.
Sikerült levédeniük véglegesen a Játékot 😞
Hiába van kiütve addig nem hajlandó csatlakozni a szerverhez amíg a kulcs ellenõrzõ szerver nem küldi vissza a jelet hogy jó a cdkulcs.
zoli80
juhé,csak nem tudok feljutni

Petyus_
Mondtam hogy a rosszal kezdd!

[Rush]
ennyi?

Sikerült feltörni az 1.1-est.
zoli80
na

Tikal
nem rossz elgondolás, csak halljuk már😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Petyus_
Rossz hír (essünk túl rajta) -> Jó hír (jókedvre derít) -> Kérés (lesz kedvünk teljesíteni 😊)

Tikal
mindegy, lökjed😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Na fiuk van egy jó hírem és egy nagyon rossz.
Valamint egy kérdésem.Melyikkel kezdjem?
Weben keresztül is lehet regelni, ott le is tudod ellenõrizni az accodat. Ha weben se tudsz belépni akkor te b@sztad el.
AndrewCB
Ez kurva szar!

fluga
én megyek😊)

Hát ,hogy "barnus"szavaival fogalmazzak nem vagyok isten, de sajna az ubi csinálja ezt..meglehetne próbálni a demoval regelni az ubinál azt talán könnyebben elfogadja , és jó ehez is,én az ubirol jövök be nekem nem szokott ilyeneket irni

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

oneal1
nemjötök most fel??

!Forza Ferrari!

akkor reintall jáccik.. de mentsd el az eredeti exe-t mielõtt crackelled

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

[Rush]
Köszi.....de nem YO 😞

Na elment

Hoppá 2x van a http:// 1 iket töröld ki

egyebbként crack exe ket találtok itt is ez meg érdekesség..lol

de..nekem a sharereactorosom van nemtum jo lessz-É

[Rush]
Gabor nem tudnád elküldeni az eredtei ravenshield.exe -t?

zoli80
jah,akkor nem vagyok egyedül

zoli80
jah,akkor nem vagyok egyedül