-
Kár lenne érte, ha nem lenne nem tört magyar szerver :( , mert üzletpolitika ide, üzletpolitika oda, ez egy nagyon jó játék és öröm vele játszani ...
Ha egy online játékkal - pl . WW2 Online - annak idején több macera volt, de gondolom ti is tudtok még jópár ilyet. Az Ubi.net meg úgy ahogy van egy szar, de ezt már korábban is észrevettem. A Silent Hunter 2-őt és a Destroyer Commandot próbáltam hálón át játszani egy haverral, ő destroyerrel én subbal. Egy ideig jó móka volt, aztán a qurva ubi hasonló képen kezdett szórakozni. A két gaméból nekünk az eredeti volt meg, mert ezen lehetőség miatt vettük meg direktbe. Mivel ez szar volt, maradt a két singli mód, és amint tudtam el is passzoltam a gamét. "Biztonsági másolat maradt csak meg". Már akkor sem tetszett az UBI szopatás, és pont ezért nagyon nem voltam boldog, mikor Clancy eladta a jogokat az Ubinak. Ha egy normális banda kapja meg, akkor nem szívunk ennyit vele. Az egész kb. a Gamespyhoz hasonlítható, de ez überszarul van kivitelezve. Az Ubi "szemeteivel" kevesebben nyomják neten, a Ravennel meg több ezren. Erre nem volt felkészülve, bár várható volt. De Én mindig mondom, hogy hülyék a franciák! Ahol egy Zidane-t a világ jegjobb játékosának választanak, ott agyilag problémák vannak ... Ebben az "Ubi gárda" sem kivétel ...
OFF X:
Senki sem tud megoldást erre:
#6175:
"Bármilyen 3Ds alkalmazást elindítok XP alatt, lefagy. GF4 TI2000-em van, és utalom az XP-t - régen 2000 volt fent -, de amikor elszállt a winyóm és vettem egy újat, akkor 2. rendszernek XPt tettem fel. Szóval tegnap egy játékot akartam megnézni, ami vmi miatt - mivel "biztonsági másolat" és nem patchelhető :) - nem hajlandó elindulni W98 alatt, de xp alatt elindul, de kivág desktopba. Először azt hittem, hogy a progi a hibás, de a Ravennél is ugyanezt csinálja, majd más játékokat is kipróbáltam és detto! Szóval van valakinek vmi tippje, hogy mit kéne tennem?
Az XPt nem nagyon ismerem, de reinstall is volt ma - egy normálisan működő NVidia 41.09, ill a legutolsó 43.51 es driver install -, majd felkerült egy dx8.1 ill. dx9 - sorrendben - ill. végső elkeseredésemben egy "nvidia_wxp_omega_14345.exe" is.
Max. az XP okosságára a "refresh rate" szopatásra tudok gondolni - ls. BF1942 -, de gondoltam beírok ide, hátha tudtok segíteni."