Jaja, a végére nagyon belejöttem remote chargeba, Garageon nem mertek bejönni ellenek ajtón mert vagy robbantak vagy Rush csinált rájuk pár lyukat, és Parade Line-Up pályán és játszottam a szívatósat, volt hogy egyszerre jópár ember darabokra szedtem, de a legnagyobb Barnussal a szórakozásom volt, elöször Private Airporton mikor 7-szer (számoltam! ) szedtem le ugyanott remote charge-al, majd Banking House pályán még mindig megvolt tuti helyem, és miután leszedtem harmadszorra Barnus neve csöppet megváltozott - AntiCalver-é, aszittem meghalok a röhögéstől! Mondjuk egyik havas pályán csináltam érdekes dolgokat mikor CreM aszondta ne engedjem el pilotot, a végén hárman ordíbáltak hogyha mégegyszer lerakok remote chargeot, ők lőnek le! Volt hogy kiszurva a pilotát robbantottam, kamikaze akció volt, csak egy baj, hogy észleltem a lelkem hogy mit akarok és vigyorogva behátrált, majd szépen, mivel az ellenállás darabokban volt, besétált zöld füstbe... De volt hogy kiszurva vkit felrobbantottam magam, egy havert meg egy ellent, szóval oda se viszek többé robbanószert! Élménybeszámoló rulez!