R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Élen a RS!

Nem kell nagy php tudás, hogy beüzemeld és skinezd meg....stb.
Ja itt a cím innen mindent letölthetsz.
Oldalt 500 skint......stb: http://www.php-nuke.hu/

csak a többi szerver.
de mostmár felfogtam😊)
kell a gyári cd😞
!Forza Ferrari!
http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja
Ha ilyen könnyen mûködne szerinted arra várnánk, hogy megjelenjen a boltokban???
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nagyon jó!
Azt hittem, hogy mint a grafikus fellületet ezt is le lehet "lopni" de a 24 órás gyorstalpaló PhP könyvet olvasva rájöttem ez nem megy...
Viccet félretéve! Kénytelen leszek Dr.PhP barátomnak szólni,hogy készítsen egy alapot The Company számára...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
mer nekem nem jön össze!
kéri a cd key-t....pipára katt...
de amikor belépne akkor kélép hogy nem jo a cd key
!Forza Ferrari!
Semmi gáz.Visszarakjuk a gyárit azt kész.
anniyra nem zavar, de biztos vagyok benne, hogy nem találsz még egy ilyen beállítást sehol másik szerveren
azért mondtam, mert eddig senki nem panaszkodott, tegnap meg többen is megemlítették...
felejtsd el
ja és nem az RS uncsi, hanem a skinek,
ezzel egy színfolt el is tûnik a játékból
ennyi
(kicsit radikális vagy life)
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ha a ruházat miatt uncsi az már elég gáz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
de ez így nagyon egyforma... (és uncsi)
lécci lécci lécci!!
igen elnagyolt az a játék (<---az egész BF szerintem...), bár lehet javítottak rajta...
ami tetszett (betát néztem), hogy keményen kellett küzdeni a helikopterrel =) szakadt a joy =)
Annak a csapatnak erõfölényevolt amelyiknek sötétebb a ruhája.
Ráadásul a mapokon összevolt keverve a ruhák.
Egyik pályán zöld voltam a másikon kék és persze, hogy a másikon már a sajátjaimat lõtem.Persze ezzel nem csak én voltam így.Most a sötét pályán lehet TK-zni de így reálisabb. 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ami a multidemoban volt, az nem jó?
vagy default-ra vissza kéne állítani 8nekem tetszett, hogy mindig más volt... változatosság)
logikusnak tûnt, nem kell újraindítgatni
volt kicsi klán erõpróbálgatás, pont amikor beléptünk, volt ott 4 GMB-s (vagy valami ilyen, cseh klán), egymásnak estünk... pár körben nyertek, de amikor elkezdtünk játszani leléptek=))
nem voltakrosszak különben..
már várom, hogy kiszabaduljunk a nagyvilágba ,)
Szerintem a SWAT 4 nem fog kijönni. Bezár a bazár..
Pedig jó lett volna, szabadon választható napszemüveg, térdvédõ, minden. 😊 Pajzshasználat.. penetration.. de szerintem a Raven elég jól sikerült ahhoz, hogy ne kelljen félteni. \"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Ez tetszett:
"Válassz nyelvet" rész:
pl. Norvegian ...
😊
Skandináv szakosak is vannak nálatok? 😊
Mellesleg nagyon jó lesz. Csak nehogy elhaljon, ha kijön a SWAT 4 ... 😞
A medve nem játék.
Már játszik. 😊
Mert gyári szervereken nem próbáltad ugye? 😊
csak nyomj rá a pipára.
A honlap az egy kész sorozat site amit kedved szerint designolhatsz és alakíthatsz.(ezt a Stoto csinálta-ja)
Ki csinálta meg nálatok a php-t?????
Illetve mivel???
Mert nagyon JÓ!