Gabor_(HSF)#5236
Morning slow barátom...
még egy megjegyzés arra ,hogy nem vagyok csapat játékos..
nos emlékezzél vissza hányszor volt csak ellenetek pl. tuszmentéskor, hogy kivittem az egyik tuszt akire éppen nem vigyaztatok, amásikat ,amit bevedtetek kb 6 an meg egyszerüen kilőttem, miez ha nem csapatjáték,meg ha nem is fer teljesen..
de 1-2 tipp..ha én vedem a tuszt azzal kezdem ,hogy rögtön lábon lővöm lehetőleg mind2 tuszt,ezzel akár pályától függően 20-40 mp is lehet nyerni(a sántikáló tusz)ami éppen elegendő lehet a parti megnyeréséhez,akinek nem megy igazán a gyors irányváltoztatásból a lövés,a leghatásosabb modszer mikor derék magassággban egy olyan 6 os sorozatot kilössz de úgy, hogy keresztbe lövöd az ellent azaz visszintesen meghuzod a puskát,ill. az egeret(lehet gyakorolni nézzétek meg egy egész táratz kilehet löni vizszintesen úgy hyogy az szinte egy vonalat alkot.ez a taktika futó emberre is igaz elé lőve kb 1 méterrel egy rövid sorozat vizszintesen tuti "döglik" az ellen, én csak pistollal célzom fejre, puskával a hasmagasság az ideális,mert a 3. golyó már úgyis a fejét éri...
nos slow én ilyen tanácsokat is szoktam osztogatni a teamen belül..
ezt azért irom neked,mint irtad belém láss,mennyire csak magamért jáccom..
aztán lehet még talán meg is köszöni valaki