R6: Raven Shield

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
A Famas hármason is szór, extra tár nélkül az mp5 fegyverek is, kivéve az sd, de az meg alig sebez ... Így értettem, de egy sdmp5ttel ha közelharcban fullra kapcsol akkor simán célra lehet tartani, anélkül, hogy minimálisat is szórjon. A hátránya csak a sebzés ...

A medve nem játék.

Petyus_
Szerintem közelharcban szûkös helyen a damage számít (ld. USAS/AK-47 vs halkított MP5 😊). Az accuracy fontos a legkevésbé, az egy "base" érték, de célzott lövéseknél szinte minden fegyver talál. Stability az fontos, ha magas, nem kell húzni lefelé az egeret full auto sorozatnál.. a recovery pedig talán a legfontosabb, mivel az határozza meg a célkereszted összehúzódásának sebességét, és ha a célkereszt szét van nyílva akkor valahova azon a mezõn belülre érkeznek a golyók, tehát akkor szórsz nagyon.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Jacek
mhhmm kurva nagy password incorrect jon ki

repro
nem kell. jól nyomtad

N0 TXT TLK PLZ!4!

CB-LSC
a kérdõjel után lehet hogy kell szóköz nem emlékszem.
CB-LSC
látszik a listából is az alábbiakban leírtak szerint de konzolból is lehet csatlakozni a:
open hgs.serveftp.com?password=rshu paranccsal.
repro
hopp kimaradt egy sor...
szóval a második sor már a szórásról, nem a stbailityrõl szól.. 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

CB-LSC
a list-et átnevezték listing-re ennyi.
repro
A Stab.: mennyire rángat a fegyver.
Az,h mennyire én ugyvettem észre,h a fegyver fajtájától függ.
SMGk a legkisebb, aztán AR, LMGnek a legnagyobb.
A szórás növekszik, ha rángatod az egeret, oldalazol vagy futsz.
A recovery azt mutatja, h milyen gyorsan áll vissza alapállapotba a szórási gömb, ha megállsz.
És sztem az accuracy akkor számít, h eggyesével lõsz,
mert ha sorozok, akkor a gömb mindig ugyanolyan ngyra tágul..
szóval én így látom

N0 TXT TLK PLZ!4!

CB-LSC
pbóbáld ezzel
csatlakozz ip rõl ,(de ne a konzolból!!)ugy még mükxik

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

R@in
Stability és hogy nem szór az ua sztem.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Én nem a stat net alapján értettem a 100 as pinget hisz az "köztudottan" kamu,amit a game kiir az sokkal közelebb van a valosághoz..NA én errõl beszélek

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

R@in
Nekem listábol eltünt a szerver, konzolbol meg "invalid password"-re futja csak.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

a.carkey
Közelharcban a stability a lgontosabb, másban meg, hogy ne szórjon ...

LIFE! Most akkor este marad minden a régiben, vagy ismét lesz vmi extra? (A #2416 miatt kérdezem.)

A medve nem játék.

a.carkey
Forbidden
You don't have permission to access /nfos/list.php on this server.

--------------------------------------------------------------------------------

NFOrce/6.6.6 Server at www.nforce.nl Port 80

A medve nem játék.

Jacek
mhhmmm😊 eddigi felszerelesem egy M14\ED0.50 ugylatom jo valszatas volt😄

Petyus_
Végre!

Fegyver statok!

Ha a fejlécen ráklikkelsz aszerint rendezi õket sorba! Mondjuk szerintem minden fagyver használható.. pl. a Famasnak nem túl jók mégis király! 😊

Slow
"Katasztrofálisan" sikerült a brit különleges alakulatok észak-iraki bevetése - jelentette a Daily Telegraph címû brit napilap. Az SAS és SBS alakulatait az irakiak felfedezték, a kommandósokat felszerelésüket hátrahagyva menekítették ki helikopterekkel"

me nem jöttek hgs-re gyakorolni elõtte....

schoma
Nekem müxik minden gond nélkül! Neked pontosan mi nem mûködik?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

a.carkey
Ne higyjél el mindent, amit a stat net kiír. Nem feltétlenül játszol magas pinggel, ha azt is írja ki. Legalábbis eddig nem voltak belõle hatalmas problémák.

A medve nem játék.

Slow
(közel kell menni és claymore-al megetetni)

a.carkey
Vmi miatt nem tudom elõhozni az nforce.nl iso részét. Ti? Nálatok "mükszik"?

A medve nem játék.

NOs.. ez idáig renben is volna csak éppen ha nem ubin keresztül játszunk akkor minimum 2x akkorák a pingek és ez nem igazán hoz lázba,mert ahogy az rs ben is ittis a 100 ping felett mar nem élvezhetõ a game minnél nagyobb a pingje a komának annál nehezebb lelõni,=(mi ezt annak idején pozitiv lagnak hivtuk)

Slow
life
sikerült megalkotni a stat server oldalt gabikával?

Ez azért volt mert attol függetlenül, hogy te nem loginolsz be az ubi-ra az open perancsnál is megy az ellenörzés.Amikor a szerverem nem látszódott még, akkor úgy volt megcsinálva, hogy teljesen leszakítottam az ubiról.Így ebben a formában semmit nem tudnak tenni mert valóban olyan mindha lan alol menne az egész net nélkül. 😊
Tehát nyugodtan csináljanak bármi.A mi szervereink soha nem állnak le 😊
JAHHH!!! és mégegy... eddig belehetett jönni ugyis,hogy nem logonoltál az ubira ,hanem lanrol join ip és belehetett jonni.. NAHH ez is megszünt ugy hajnal 1-tõl

Hát nem veszem sehonnan... csak éppen tegnap este úgy éjfél elõtt nemsokkal nemlehetett belogonolni az ubira és eltüntek a serverek is, a tiétek is meg az ényém is,de még ip rõl se ment ubin keresztül(4_en próbáltuk)a crackelt cdkey-el..most a ti javitásotokkal próbálkozom az ugyfest mükszik...a többi meg kiderül

Ezt honnan vetted?
Hogyan löki le?És hogyan szûri ki?Csak azért kérdezem mert ha a "gyári" fórumba beleolvasol akkor láthatod, hogy a megvásárolt gyári, eredeti cdkulcsok 50%-át nem engedik be a szerverek "bugos".Figy. ezek után kizárt, hogy megmerik tenni.
CB-LSC
akkor visszatérünk az elõzõ megoldáhiz.Kizárjuk a külvilágot.
Naaa... szoppantju van: kedves mélyen tisztelt barátunk az "UBI",lelökte a crackkelt nem teljesen hivatalos servereket és játékosokat,ha ezt igy folytattják csak meg kell venni a gamét😞

a.carkey

A medve nem játék.

Slow
ja és ezután a H betünél megtaláljátok a hungarian's rs szervert

Slow
"Elõször is logint késziténi az ubi-n letölteni a 3 fájlt a szokott helyrõl jelöljétek be az adversitalnál az összeset és a technical filternél klikk az unlocked only ra,aztán mégeccer hogy eltûnjön.Az a lényeg hogy alapból nem mutatja a locked szervereket.Akkor jó hogy ha látszanak a kis lakatok a szervereknél."

idéztem, ne kelljen keresni

Forrest Tomee
a szerverkeresõben találtam a neve valami ilyesmi, hogy : Full Cracked Cezh...

Sajna nekem az open hgs.serveftp.com?password=rshu parancssor connect fail-ezik, de azért még próbálom.

És megsugod nevét is, ha esetleg HGS-re nem férek be vmikor akkor növelhessem a lyukak számát pár külföldi seggen is?

Klántárs, télleg nagyon kopottak már a szemeid!

open hgs.serveftp.com?password=rshu

Ezt kell beírni a konzolba oszt' csók! #2370-ben oly' szépen le volt ez is írva! Ejj RAY!

Forrest Tomee
Jahh elõbb voltam egy cseh szerveren ( mert a hgs-t nem találom), szerintem sokkal jobbak vagyunk. ( bizonyítja hogy 3 mapból 2-n elsõ voltam ami itthon ritkán fordul elõ)

Petyus_
HGS szerveren nem átállítottatok esetleg valami Karmás dolgot? Mert az elõbb olyan clipping hibákat produkált amit korábban nem.

a.carkey
Mit kell tennem, ha teljesen szét van nyúlva a kép játék közben?
Nem tudom mit csesztem el, de max a ti 3 fajlotokat masoltam be ...

A medve nem játék.

a.carkey
Akkor is qurva sokat tököl a MULTIPLAYER opció "felnyitásával" ...

Próbált vki vmi külföldi servert?
Milyenek a fiúk-lányok Raven szinten?

A medve nem játék.

a.carkey
Mindjárt. Töltöm a Championship Manager 4et. 4 perc, kb. ...

A medve nem játék.

Slow
mé' nem jöttök hgs-re?
alvás van? ,)

a.carkey
Miért akarsz te a.carkeyval bemenni az ubi.comra?
a.carkey

A medve nem játék.

CB-LSC
van ez igy mindenkinél.
magus
irajtok mar le hogy kell csatlakozni bejelentkeztem az ubi.comra, join ip, bbeirom de passwordot sehol sem ker, ha a.carkeyvel megyek be ugyse megy hogy megy egyaltalan?

magus
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1216 MHz with 255MB RAM
Video: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (4109)

LevelInfo Entry.LevelInfo0 (Function Engine.LevelInfo.IsGameTypeCooperative:0008) Runaway loop detected (over 1000000 iterations)

History: FFrame::Serialize <- UObject:😛rocessEvent <- (InteractionMaster Transient.InteractionMaster0, Function Engine.InteractionMaster.Process_PostRender) <- UInteractionMaster::MasterProcessPostRender <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

ezzel lep ki

Slow
buuuuu
de sokminden történ pár óra alatt....

oneal1
na mindegy

!Forza Ferrari!

oneal1

¸.-· '' ¯ ¯ '' · ·¸
¸·'' ¸. '' ¯ ¯ '' .¸ '')¸
¸'' ¸' ¸. '' ¯ ¯ '' .,''·¸ ''·¸
¸' ¸. '' ¯ '' .,''·¸ ', ',