Figyuzzatok ide eredeti Ravenre vágyók:
A Raven a hazai boltokba, jövő hét szerdán érkezik meg. A fogyasztói ára 7990 FT lesz, nem 9990, mint a Splinteré volt. Az "Automex KFT"-nél - aki a tejesztő - jövő hét szerdától már meg tudjátok vásárolni.
CREM! CREM! CREM! CREM! CREM! CREM! CREM! CREM!
Azt hiszem van - kell, hogy legyen - vidéki boltjuk is, kérdezz rá: a budapesti telefonszámuk (06-1) 461-5710, internet: automex.hu. Nem tudom merre laksz, de hátha nem kell feljönnöd érte ...
Mellesleg megkérdeztem, hogy az igéretük szerinti e hét kedd miért nem müködött?!
A válaszuk az volt, hogy a CD külföldről jön, a kézikönyv és a "burito" Magyarországon készül. Tehát, azért nem tudjuk még mindig megvenni itthon a gamét, mert az idióta nyomda és a hülye fordító szarakodott, és ezért az egy hetes csúszás. Ez tipikus magyar mentalitás. Mellesleg Európába tartunk ... :(
A kézikönyv ugye minket nem érdekel, a borító is max. a cd key miatt.
:)
A kérdésemre, hogy mondjon egy cd key-t és adjon egy cd-t, máris kifizetek neki 7990 forintot, csak mosolygott ... :)
De a jövő héten - biztos ami biztos alapon szerintem csütörtöktől - már érdemes lesz próbálkoznia mindenkinek (akinek a net miatt az eredeti Raven is kell) a játék beszerzésével.
Ez van most ...