fluga@school#5201
azért ez érdekes. az utóbbi 100 hozzászólásban szó sem volt Öcsiről, csak Gáborról, aki mellesleg szerintem biztos, hogy nem csitel. Ő benne biztos vagyok, Öcsiben nem, de mind1. Ennek a flamenek egy értelme volt, hogy valszeg ha csitelt is, öcsi többet nem fog. Ez a rusher gyerek meg lehet hogy nem is öcsi volt, csak beírta a nevet és csitelt.jó lenne, ha lenne regisztrácijó! szerintem zárjuk le a témát, minden térjen vissza a kerékvágásba.
más téma. van egy Trust márkájú szimmetrikus egerem (balkezes vagyok) optikai cordless. Ezt az egeret már láttam matrox és még jó pár márkanévvel fémjelezve (egész jó kis fogású puha egér). A gond az, ha rántok egy nagyot rajta (mondjuk fordulni akarok ravenben), akkor nemhogy megfordulna, de hirtelen leblokkol és az ellentétes irányba is megy egy kicsit. Tehát mintha egy láthatatlan erő visszafordítaná a karaketeremet. Ezt tapasztaltam a desktopon is, akkor a mutatót rántom egy irányba, kb 5 centit megy a képernyőn, aztán mintha egy képzeletbeli falról pattanna vissza az egér leblokkol és egy kicsit az ellentétes iránybe is megy. Van valakinek ötlete, hogy mi a rákot lehetne ez ellen csinálni? Most kipróbáltam itt a suliban egy igen tré compaq egeret és az nem cisnálta. ötlet?