R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¸.-· '' ¯ ¯ '' · ·¸
¸·'' ¸. '' ¯ ¯ '' .¸ '')¸
¸'' ¸' ¸. '' ¯ ¯ '' .,''·¸ ''·¸
¸' ¸. '' ¯ '' .,''·¸ ', ',
'; ·'' ¸.· ·'' ¸.·''¸·''·¸ ; ; ;
'; ¸· ¸· ; ; ¸'' ', ¸ ', ;
'; ; ; ', '·,'·,'· ;¸...., ; ;,' ¸'
; ', ' ¸ ¸'· ''''´; ; ''''´ ; ,'´ ,'
; ', ',' _''''_ '; ,' ;
', ', ', '·. ''·:::::·'' ¸.·',' ;
', ', ' ''·.¸ _ ¸ .·'',·' ,' ¸''
¸.--'·, '·, '·; .·''¸.·¸·' ,·' ¸'' ; ; ; ;
¸·' ¸.'·¸'· ' ·'' ¸·'¸.·'¸·'¸·'; '' '' '' ;-,
'; ¸.·' ¸ . · ·'·'' '' '' ¸; ', ¸.'
';.·'- '' ,' ', ¸.·''' ;
¸ · ''¯ ¸ ·''¯ ¯'' ·, ', ''; '; ¸''
,·'' ¸ ¸·' ; ', ,' ; ,''
''O ¸·' ,' O ,' ''; ',';
''¸ ¸ .·' ,·', ¸ '' ¸.;: .: ',',
''·¸· '' '; ''·.¸ ¸ ·'' ¸·'' ,':. :: ',;
;:. ; ;. '' '' ¸·' ;:: :· ;
',::. ; ',:. .:' ¸·' ';:: : ,'
',:· ', '·, :: ,' '', ¸.·'
',: ', ''·, : ; '·¸¸¸.·'
¸.·''',: ; ; ¸.·''¯¸.'·.¸
·,¸ ¸.·' ;: ; ; ¸·' ¸.·' '' ·.¸
:, ',.·' ,'''·¸ ¸·' ¸·' '' ·¸
'' ·, ¸ . ·',¸ ''·¸ ¸' ¸' ''·¸
''¸.·' ¸.·'' '','·¸ ''·¸·'' ; ''¸
'' ', '·¸ ; ; ',
¸·' '·¸ ', ,' ;
¸·'' '·¸ ',¸' ;
¸·'' '·¸ ; ,'
¸'' ',' ,''
¸'' ¸' ¸'
¸'' ¸'' ¸''
!Forza Ferrari!
Csak ezért a pályáért tettem fel újra a win98-at {8-)
http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
amugy nem tom hogy csak énmegyek mnidig roszkor, vagy másmiatt van de egy két pálya nagyon gyakran van mig mások nagyon ritkán , pl a carnevalosal meg a streest-el keveset találkozok, mig a prison meg az a raktáros vagy milyen állandóan van mindennap többször, nem is többször hanem sokszor
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
De ha letölti a törést és a szervernek regisztrál egy accountot akkor tökéletesen mûködni fog.
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Lordred mesternek szándékában áll beindítani egy szervert, sávszél, vas van.. tudnál segíteni neki, hogy be tudja lõni a dedicated-et?
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Ennelk ellenére lemaradtam a mai játékról.
A kezdetek kezdetén rövid felvezetõt kellett volna íni, mi a túró is lesz ...
Akkor talán nem lett volna semmi baj. Bejutni hozzátok meg nem lehetett. Gondoltam meccse elõtt játszom két órát. Most 19:47 múlt. Este hat óta szórakoztam az Ubi.com baromságaival, holott csak ennyit kellett volna beírnotok - ha már sokan fõleg csak játszanak és nem informatikusok -...:
open hgs.serveftp.com?password=rshu
és kész. Aki akar megmérettetni, az mérettessen, de sokan - köztük Én is - fõleg a gyors szervereket keressük. Ez a tiétek. A Vietcong is játszhatatlan volt. OBIék tették játszhatóvá, habár még az sem tökéletes. Remélem nem kell majd elkezdenem a feljelentkezést minden este háromkor, ha játszani akarok nálatok ? Ma idõben fent voltam, de ledobott mindenkit a szerver, mert konfigoltatok. Akkor most mi van? Más ott sírt már akkor is, hogy ezt+azt dobjátok le, mert nem tud ez+az feljutni ... Ebbõl lett az ami lett. Kár érte. Késõ este vsz ue lesz ...
A medve nem játék.

"Server is full."
"Connection failed."
Jargh.
A medve nem játék.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
(Csak a külföldi serverek miatt😊 Kellett ez?
Ha kijön nálunk, vsz mindenki megveszi, minek akar bárki szar pinges szerverekre feljutni külföldön, ha itthon fog csak igazán játszani? A pingek miatt úgysem jön ki ki mennyit tud ...
Csak egy jól bevált szisztémát rugtatok fel ...
A medve nem játék.
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Ha várni kell a serverlistre, kb mennyit?
A medve nem játék.