• Slow
    carkey!
    futás közben, vagy oldalazva, simán lehet lőni, mázlival fejest is lehet adni...
    sőt, ha mozogsz, nehezebben találnak el...
    ez majd' minden játékban így van, itt is...
    hirtlen megfordulni meglehet (nekem pl fel van pakolva egér-gyorsaság magasra, hogy egy kicsi mozdulatra is meg tudjak perdülni<--- ez külső nézetből durván nézhet ki) és ha jók a reflexeid, akár le is lőheted a mögötted felbukkanót...
    ilyen előfordulhat...
    onnatól lehet gyanus, ha mindig bejön a dolog valakinek... de az se biztos, hogy csalás, egyszerűen lehet ügyesség (sok ilyet láttam)

a sérülés-modell RvSben igen silány, teljesen kiszámíthatatlan, főleg mázli kérdése sztem (ennél szarabbal csak AAban találkoztam a napokban, de lehet, hogy ott a lagg miatt volt, nemtom)

az a véleményem, hogy most ne legyen mindenki önjelölt csíterszakértő, ezt bízzuk lifera, ő a gazdi, ez felelősséggel jár, én bízom benne, gondolom nem egyedül...

gábor te meg ne duzzogjál kérlek, mert annyi mocskot kellett végigolvasnom itt amit leírtatok, hogy mehetek gyónni, pedig nem voltam 20 éve...:/
    már csak pár napot kell kibirni egy szerveren, jön a full, lehet szétszéledni, meg bizonyítani a nagyvilágban, ki a jobb... ez szomorú lenne...
    de remélem marad egy kedves, egymást kölcsönösen tisztelő társaság... ez meg vidám...
    másik dolog, hogy ez csapatjáték, és ha csak rohansz és tarolsz, az kicsit olyan, mintha botok ellen mennél... persze néha jó az...
    Gab, felmerült már benned, hogy pl egy gyengébb csapattársadat kövess, és megvédjed, ha bénázik? nem rossz érzés az se... majdnem olyan jó mit 15 kill fölé menni... meg még van egy csomó kis öröm (pl fedezed a másikat amíd az betuszkolja a tuszt egy szobába :))... nem kötekedek, próbálok rámutatni, mi lehet a baj, és talán velem beszélsz rendesen...