Fura ez az egész!Egyszer vagy kétszer voltam bf-en multizni és kétszer voltunk lanozni haverokkal ennek ellenére egyszer az álltalam legutálatosabb pályán(havas,hidas)huszonvalamennyit öltem(elötte lévö körökben 2-3)max grafikán.Igaz remegett a végén a kezem,ugy dobogott a szivem hogy majd kiugrott és izzadtam mint a lo. fura érzés volt:) jó játékosok is voltak ott.de hogy ez mindig összejöjjön valakinek.hm.... Amugy egyetértek barnussal abban hogy ez már tényleg nem a cheatröl szól,rettenetes stilusod van,ocsi még elmegy de gabor.. alig szolal meg de ha igen akkor az ember életkedve is elmegy,nagyon nagyképu és azt állitja hogy ezzel maximalisan tisztaban van.akkor valamit kéne ellene tenni nem?az anyázás nem megoldas de ha ezt igy folytatod senki nem fog veled jatszani és nem azért nem mert esetleg jol jatszol mert az csak plusz kihivas szerintem,hanem azért mert elbaszod ennek az amugy nagyon fasza kis tarsaságnak a kedvét és ilyen hulye vitákra ad okot a személyiséged.life kevés a 6perc a hajos mapra coopban,én nem birtam csak 38ig de a srácok 60menetig probálkoztak utána feladták.