R6: Raven Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az elsõ fontos dolog egy mikrofon és a TS2 használata.
Állítgattam a szerveren ha valaki akar jönni az jõjjön.
Ha valaki bejön a szerverre az írja be a konzolba: net stat
És kérem ide a ping adatot.Igyekezzetek egy csapatba lenni mert a spectator modon is állítottam és ki akarom próbálni.
télleg jól védtünk, bár ez a pálya nagyon könnyû védõ részrõl...
nekem most a kedvencem az a havas falu, amin pilot volt és fentrõl jön lefele a pilot meg a csapata... ez kicsit mohaa-s nem? =)
én eddig mindig TDM-et játszottam StrikeForce-al (max VIP-t<--- pilot ottani megfelelõje) és nehéz átállni, hogy egy hostage-ben meg egy bomb-ban nem az a feladat, hogy mindenkit lenyírjunk, hanem egyrészrõl védekezés, másrészrõl betámadás....
ANGEL, ez a kempelés duma hostage esetén nem éééééér, mert ugye az a dolgunk...
ha kiszaladunk ki védi a civilt, he? majd ti, mi? 😄D
hogyan lehet bekerülni a klánba(cb)??
szeretnék már valaova tartozni😊)
!Forza Ferrari!
sry de még álmos vagyok.Korán keltem.
Ez biztos a client/server beállításoknál kell valamit bekonfigolni.
Na ezt egy kicsit átalakítom aztán bevésem ide, hogy aki tud az jöjjön tesztelni.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Bungie-Jumping bajnokság, kötél nélkül
- na ezt hagytad ki!
http://gaborszantai.co.uk/

Kellet nekem nem játszani!
Nem baj, ma este valószínûleg megyek.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Ehhez a többieknek is lesz egy két szavuk, volt mikor 5-en is toporogtak lent - bár akkor Stoto gránátja kettõt meg is ölt.
A 11. menet volt a legjobb, annyira feszülten vártatok a létránál, hogy a menet végén körbementem és kinyírtam mindenkit (az utolsó csapattársam is).
De szerintem valahogy meglehet oldani ezt a map-ot, majd rájövünk egyszer...
...vagy átszerkesztjük 😊
Tegnap a repülõteres-bombás felállásban annyit lagolt (ahogy hallottam a nagy többségnek), hogy néha úgy kóvályogtam, mintha flash-be néztem volna...
Én ilyet még nem tapasztaltam a HGS-en...
El kell, hogy szomorítsalak! Elsõ körben 4-en vártunk benneteket, de a harmadik menetnél már csak két lusta jatékos volt ott. Köztük én is egy thermallal...
A 11 menet alatt 1 lövést adtam le!😄 A többi munkát elvégeztétek helyettünk!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Megszeretnék emlékezni 4 ..::CB::..-s hõs kommandósról, kik életük folyamatos feláldozásával própáltak lejutni a túszokért a létrán....
Stoto, Andrew, Lifeforce, Angel - minden körben lejutottunk, csak pont eltört a lábunk a végére...
De nem adjuk fel! Le fogunk egyszer-egyszer jutni!
Bár úgy kicsit nehéz, hogy a létra alatt többen camp-elnek, mint ahányen leakarunk menni, de így legalább a többiekre alig jutott ellenfél az alagút felöl.
Hõsök vagyunk! Vagy extrám sportolók?
Mindegy! Élve vsgy halva, de lejutunk a létrán!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Akik "feltûnõen" jól játszanak.. pl. kiemelném Rain, Stoto, LSC, Öcsi.. csak kicsit specteljétek õket, meglátjátok miért van. Jó útvonalon haladnak ésszel, jól lõnek, ennyi.
Egyébként elvileg a programban viszonylag komoly cheat védelem van, nem engedi a skineket cserélni sem, legalábbis a fórumon ezt ígérték. De a legfontosabb: senkit se gyanúsítsatok cheateléssel mert az megöli a közösséget!! Nem olvastam végig de ezt sürgõsen OFF!!!
Ha találok hozzá cheatet elsõ dolgom lesz Lifeforce-nak elküldeni, hogy tuti KI LEGYEN ÍRTVA a szerverrõl, de ezt bízzátok az adminra.
MOST LEÁLL A SZERVER EGY PILLANATRA ÉS ÚJRA LESZ INDÍTVA.
CSINÁLTUNK EGY ÚJ TÖRÉST HOZZÁ ÉS SZERETNÉM LETESZTELNI ÉS MEGBIZONYOSODNI RÓLA, HOGY NEM DOB KI SENKIT.
Majd ha egy ellenség lelõ akkor azt mondom, hogy nem mertem lelõni mert lecsalóznak.
Ja Solider ezt a témát régen lezártuk és folytattuk a szerveren.Kaptam is a pofámra rendesen.Pusztult a CB.Persze mi sem mertük leölni az ellent nehogy csalónak tituláljanak.Sõt úgy beijedtünk, hogy a létra tetejérõl a mélybe vetettük magunkat 😄DDD
Nem bírálni kell õket hanem bekerülni közéjük.

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
ha-ha
War. War never changes.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
War. War never changes.
Elég gyenge...
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Raven Shield Key Sweepstake
Nem vagyok profi csak ha jó a p lossom akkor jól repülnek a gránátaim 😊