Egy kicsit fél OFF lesz.
Azért neked válaszolok, mert a te gondolataid okán jutott egy dolog az eszembe:
Azért fél OFF mert az Americas Armyhoz kötődik. Aki ismer, tudja, hogy az egyik kedvenc pályám a Mountain Ambush. Külső pálya lévén elég sok a cheater.
Hivatalos szerver, már vagy egy órája ugyan az a csapatom. Kivételesen védő. De a támadók is egy csapatként játszanak. A meccs mindig az utolsó körben döl el.
Bejön egy srác, és beáll a támadókhoz. Innentől kezdve mindig ők nyernek, de úgy hogy ő a meccs végére 28:1-es arányt tudhat magáénak. Futásból egy lövéssel szedte az embereket, vagy olyan messziről, hogy nem is láttuk.
Kicsit már baszta a csőrünket, hogy noobkén gyilkolásznak minket, ezért írtam egy adminnak, legyen kedves megnézni a gyereket. Nem telt bele 5 perc, és máris a régi kerékvágásban ment tovább a játék, mondanom sem kell, az új csávesz nélkül.
Az adminnal még egy pár percig elcsevegtem. Mint kiderült nem volt 100%-ig biztos a csalásban, de ennek ellenére a szerverünkről kirakta, és kapott egy bannt.
Mi ebből a tanulság?
Nekem annyi, hogy a szerveradminnak joga és talán kötelessége a rendet tartani a szerveren, valamint a megfelelő szórakozáshoz megteremteni a lehetőségeket, akár egy bann árán is.
ON
Tudom, kicsit hosszú lett (biztos van benne helyesírási hiba is )
Azonban nem szeretném, ha ez a kis csapat, ami itt összejött ilyen hamar széthullana. Annál többet ér a játék, legalábbis nekem.