• Barnus
    Kellemes Husvetot mindenkinek:) Megyek is, majd este benezek.

Gabor meg annyit: Szerintem itt ez az egesz nem is a cheatről szólt. Valószinű, ha Life más nevet mondott volna, nem esett volna mindenki neki. Egész éjjel nem is Öcsi volt a fő téma, hanem a te stilusod, és senki nem mondta rád, hogy csiter vagy, hanem csak hogy primitiv, bunkó. Ennyi. Valószinű a HSF magatartása, mentalitása miatt tart itt ez a vita, ahol tart. Elég szomorú, hogy egy ilyen tudású játékos mint te, ennyire elszáll magától a kora ellenére és ennyire semmibe veszi embertársait akikkel együtt játszik. Fene tudja. Lehet, hogy bennünk van a hiba, de ezt kurvára nem szeretjük. Beszél itt vki irigységről. Milyen irigységről? Érdekli a fenét, hogy mennyi Killje van Gábornak. Ne legyünk már gyerekesek, hogy egy eredmény miatt irigykedünk. Picit nőjjetek már fel. Engem tökéletesen megnyugtat ha egy körben egy embert le tudok lőni, és a saját tudásomhoz képest jól jáccom. Sosem versenyeztem másokkal, nem próbáltam sosem istencsászár top1 lenni és ezzel hencegni és mindenki mást fikázni, mint ahogy azt Gáborék teszik. Sajnos itt ez a nagyobb probléma. Mondom, hogy nem tartom egyikőtöket se Cheaternek, de, hogy baromira nem illetek a magyar scenebe a nagyképűségetekkel az is tény. Egy közösség nem úgy működik, hogy bemegyek énvbagyok a nagypofáju legidősebb okos ember és a többiek kussoljanak. Érdekes, hogy te vagy az egyetelen aki mindenkinek bassza a csőrét, pedig vannak még jó játékosok rajtad kivül. Na jó. Rush-al volt még összezörrenésem, mert belőle is ki tud jönni az állat, ha olyan napja van, de mindemellett nincs vele bajom, a többi ST6-ossal meg kifejezetten szeretek együtt játszani. Pedig az én szintemhez képest ők is nagyon jól játszanak(Persze Gábor_HSF-hez képest mindenki csak szar lehet, felesleges is hozzájuk mérni bárkit is, hisz ti vagytok a világ 10 legjobb játékosai közül vmelyik k2:)), de nem irigykedem, nem gyanakvok rájuk és nem utálom őket csak azért mert jobban játszanak mint én.