Barnus#4908
De Öcsi miért kéne nekem bárhova is visszalapoznom? Hol érdekel engem, hogy kinek segitett mikor, ha egyszer velem bunkó?? Leirtam, hogy mit mondtam szó szerint és hogy arra ő hogy reagált. És utána én húzzam meg magam? Abbahagytam ott a serveren a vitát, nem szóltam hozzá. De Gábor még 10 perc múlva is irogatta a szellemes valóságshowra élvező kis tinédzser dumáját. Nem tudom kivel társalgott. Ha jól rémlik lehet hogy te voltál ott, te közölted nekem, miután ő elküldött engem a fenébe, hogy én hoghy beszélek vele, meg hogy tisztelnem kéne a kora miatt.
Ne röhögtess már. Az internetről beszélsz. Itt nincs kor. Ezt fogadd el. Itt egy stilus van a néb mellett. Az ha bunkó, akkor teljesen mindegy hányéves. Nehogymár azért húzzuk meg magunkat mert ő adott esetben 40 éves. Hozzá teszem van nála idősebb játékos magyar RvS serveren, és érdekes akármikor akármi vita volt egyetlen egyszer nem jutott eszébe az életkorával előjönni és kikérni magának. Na de persze neki nem is olyan a stilusa, hogy bárkinek oka lenne neki visszaszólni. Ő valójában úgy is viselkedik mint egy 40 éves, nem pedig mint egy 12 éves kisgyerekként fenyegetőzik.